Tere mul oleks vaja natukene abi. Mu eesmärk on kahe kuuga võtta alla umbes 7 kilo. Käin nädalas 3-4 korda trennis ja jooksen umbes 4 km iga trenn peale jõusaali. Söömisega on nii, et hommikul tavaliselt 400 ml jogurt(maitsestatud AB või gefilius) müsliga või kaeraputru, lõunal on koolitoit mis on tavaliselt kartulid mingi liha kastmega või supp ja magustoit ja õhtul söön ma tavliselt mingit salatit.
Mida peaksin oma söögi/trenni kavas muutma et saavutada tulemust?
Mille jaoks sul see eesmärk on? Kas tahad võistelda kuskil madalamas kaaluklassis või niisama enda jaoks? Kui niisama enda jaoks, siis kas tahad kaotada põhiliselt ikka rasva jah?
Sellisel juhul on 7 kilo kahe kuuga natuke liiga kiire kaotus.
Peaksid suurendama söögikordi ja sööma 5-6 korda päevas. Iga einega sööma juurvilju ja valku. Vaatama et toidus oleksid rasvad tasakaalus. Jooma palju vedelikku (ca 2-3 liitrit päevas LISAKS sellele, mis toidust saad). Eelistatud vedelikud siis mineraalvesi ja roheline tee. Need on esimesed asjad, mis kohe pähe tulevad.
.
No ei pruugi olla.Teema algataja ju ei öelnud alg-kaalu.Ntx 60kg pealt 53kg liiga kiire jah.
Aga 160kg pealt 153kg peale sugugi mitte, ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ehk siis, teema algataja oleks võinud nii oma pikkuse,hetkekaalu,soo ja ehk ka vanuse ära mainida, ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Peaksid suurendama söögikordi ja sööma 5-6 korda päevas. Iga einega sööma juurvilju ja valku. Vaatama et toidus oleksid rasvad tasakaalus. Jooma palju vedelikku (ca 2-3 liitrit päevas LISAKS sellele, mis toidust saad). Eelistatud vedelikud siis mineraalvesi ja roheline tee. Need on esimesed asjad, mis kohe pähe tulevad.
Rohelise tee teed loomulikult kraaniveest:) Ja ega kogu aeg mineraalvett jooma ei pea. Pigem vihjasin sellele, et igasugustest magusatest jookidest ja isegi mahladest peaks loobuma.