Soovid teada oma täpset rasvaprotsenti – DEXA / DXA
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Soovid teada oma täpset rasvaprotsenti – DEXA / DXA
- This topic has 38 replies, 17 voices, and was last updated 14 years, 2 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
oktoober 21, 2010 at 1:17 p.l. #279950
haubits
MemberTartus see aparaatus SATÜK/Chemicumis või vähemalt majaga seotud inimestel kasutada vist?
november 1, 2010 at 1:33 p.l. #281086Ott Kiivikas
MemberMargus, mis numbrid sa said? Ma lähen siis homme mõõtma…enne MM saab head lähteandmed loodetavasti – siis edaspidi hea võrrelda.
november 1, 2010 at 1:38 p.l. #281087Aile
MemberMargus, mis numbrid sa said? Ma lähen siis homme mõõtma…enne MM saab head lähteandmed loodetavasti – siis edaspidi hea võrrelda.Tahad oma ego paitada?
november 1, 2010 at 1:45 p.l. #281089Ott Kiivikas
MemberTahad oma ego paitada?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Egost olulisem on pilt mis vastu vaatab ja seda ka ilma selle teadmiseta palju see protsent on….
Kuid kindlasti kui selline võimalus on , mida on mul endal olnud ka varem võimalik testida ja veenduda selle näitude objektiivsuses, siis kasutan seda juhust.november 1, 2010 at 1:48 p.l. #281090Aile
MemberEgost olulisem on pilt mis vastu vaatab ja seda ka ilma selle teadmiseta palju see protsent on….
jaanuar 14, 2011 at 10:18 e.l. #286201EiSiil
MemberVäga õigel ajal tekkinud teema
jaanuar 14, 2011 at 10:25 e.l. #286205Aile
jaanuar 14, 2011 at 5:16 p.l. #286240vmaster
MemberVäga vajalik aparaat. Olen korra käinud ja hakkan regulaarselt käima, et vaadata muutusi kehas. Rasvaprotsendi vähenemine, lihasmassi kasv jms. Mu tulemusi vaatab Margus ise, seega ei tohiks probleemi olla
jaanuar 14, 2011 at 6:27 p.l. #286243batmannu
Memberväga asjalik teema
veebruar 25, 2011 at 11:51 e.l. #291002vrsm
Memberomapärane. tekkis soov endalgi rasva ja lihas % määrata. kaks päeva helistasin antud numbrile, vastu ei võetud. täna võeti lõpuks vastu ning vastati mu küsimusele “kas siitkaudu saab dexa-aparaadi mõõtmisele” et palun kas saaks lihtsamalt seletada. rääkisin siis ära kust mul selline info ning selle peale anti mulle uus number (6173119) kuhu helistada et seal nad ehk oskavad täpsemalt öelda ja selgitada. ning sellelt numbrilt pole ma siiani vastust ka saanud.
tundub, et tuleb kasutada alternatiivvarianti: edmond kliiniku teenuseid. seal peaks vist odavam ka olema.
veebruar 25, 2011 at 12:27 p.l. #291006gmaster
MemberVäga huvitav.
Keegi tulemusi sisse ei viitsi skännida?
veebruar 25, 2011 at 12:37 p.l. #291007Ott Kiivikas
Kas seal on keegi kohapeal ka, kes pilti analüüsida aitab? Hetkel ei ole treenerit võtta.Anlüüsida….seal ei osanud õde isegi sõnagi inglise keelt, küsib minu käest, et näidake kus siin on kirjutatud parem käsi inglise keeles….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> rääkimata millegi analüüsimisest. Põhinumbreid saab sealt ikka ise välja lugeda palju on lihasmassi tulnud või läinud võrreldes varasema mõõtmisega ja sama ka rasva kohta, eraldi on välja toodud luustiku mass.veebruar 25, 2011 at 12:38 p.l. #291008Ott Kiivikas
MemberVäga huvitav.Keegi tulemusi sisse ei viitsi skännida?
Mina olen oma tulemusi juba kajastanud oma blogis ja teen seda ka edaspidi, järgmine mõõtmine eeldatavasti kahe kuu pärast, mitte varem.
veebruar 25, 2011 at 1:33 p.l. #291013vrsm
MemberMina olen oma tulemusi juba kajastanud oma blogis ja teen seda ka edaspidi, järgmine mõõtmine eeldatavasti kahe kuu pärast, mitte varem.ott, sa saad oma aja kinni pandud ikka sellelt numbrilt, mis teema päisesse postitasid? kuna nagu kirjutasin, mulle aetakse sellest numbrilt hoopis mingit joga…
veebruar 25, 2011 at 1:50 p.l. #291014vrsm
Memberok, sain LÕPUKS aja esmaspäevaks kirja. helistasin hoopis kolmandale numbrile, kust soovitati mul helistada oti kirjutatud numbrile, kuid kuuldes, mis häma mulle sealt aeti, oldi nii lahked ning aeti asi korda. seega 28.02. 9.40 lähen ma mustamäe haigla radioloogia registratuuri nr 3 ja lasen end vastavasse kabinetti suunata.
kui foorumlastel huvi-soovi on, võin oma tulemuse fotona üles laadiada siia.
igatahes tänan tähelepanu eest ning vabandan niivõrd paljude postituste pärast.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.