Söön liiga vähe, mis nüüd saab siis edasi?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Söön liiga vähe, mis nüüd saab siis edasi?
- This topic has 17 replies, 12 voices, and was last updated 15 years, 10 months tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
oktoober 8, 2007 at 8:27 p.l. #12011
Carita
MemberPanen siia ka huvi pärast oma teema üles, äkki saan targemaks.
Söön viimasel ajal vähem, tegelikult on kadunud umbes pooleteise kuuga 9 kg (Hetkel siis 54-55 kg). Päevas tuleb umbes 700-900 kcal. Täna tuli ainult 450 kcal, ja õhtul tegin jõusaalis trenni veel 1,5h.
No tõesti ei taha rohkem süüa, hea meel, et kaal langeb ja energiat on küll ja veel. Väsimust ei ole.
Mis siis saab nüüd? Tean, et mu baasainevahetuse päevane norm on kuskil 1350 kcal.
Kaalukate foorumist öeldi, et võin hakata omale hauaplatsi ostima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ei ole küll kaugeltki suremise tunnet..
oktoober 8, 2007 at 8:55 p.l. #127321mullaonu
MemberPanen siia ka huvi pärast oma teema üles, äkki saan targemaks.Söön viimasel ajal vähem, tegelikult on kadunud umbes pooleteise kuuga 9 kg (Hetkel siis 54-55 kg). Päevas tuleb umbes 700-900 kcal. Täna tuli ainult 450 kcal, ja õhtul tegin jõusaalis trenni veel 1,5h.
No tõesti ei taha rohkem süüa, hea meel, et kaal langeb ja energiat on küll ja veel. Väsimust ei ole.
Mis siis saab nüüd? Tean, et mu baasainevahetuse päevane norm on kuskil 1350 kcal.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ei ole küll kaugeltki suremise tunnet..
Hetkel veel suremise tunnet pole, aga ära muretse, küll ta varsti tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 9, 2007 at 4:16 e.l. #127326anelka
MemberArvestada võiks ka sellega, et inimese organism on väga südi ja suremine saab olema pikk ja piinarikas. Enne suremist hakkab keha sulle märku andma, et midagi on valesti – naha hädada, juuksed nõrgad, hambad lagunevad, keha proportsioonid(st. hormoonid) lähevad paigast, päevad lõppevad jne jne
oktoober 9, 2007 at 4:43 e.l. #127327M.M.
MemberPanen siia ka huvi pärast oma teema üles, äkki saan targemaks.Söön viimasel ajal vähem, tegelikult on kadunud umbes pooleteise kuuga 9 kg (Hetkel siis 54-55 kg). Päevas tuleb umbes 700-900 kcal. Täna tuli ainult 450 kcal, ja õhtul tegin jõusaalis trenni veel 1,5h.
Tubli tüdruk : ) Sellest 9 kilost oled kaotanud rasvaarvelt 3-5 kilo, ülejäänud oled kaotanud lihaste arvelt, eriti veel eile, kus aitasid seda protsessi kiirendada oma jõusaalitreeninguga. Organism kohaneb ka sellise kaloraaziga mingiks ajaks, aga jah nagu eespool öeldud tulevik on nõnda tegutsedes üsna must.
oktoober 9, 2007 at 6:49 e.l. #127329MEE
Memberno ma julgeks öelda, et keha ei ole loll. Kui su vaim ja füüsis tunnevad end hetkel tugevalt just sellise toitumise ja treeninguga siis you go girl. See, et selline käitumine üldtuntud ja põhimõteteks peetava käitumisega kokku ei lähe .. ei tasu nii hinge võtta. Peasi, et enesetunne on hea. Varsti tuleb talv ja küll siis keha juurde nõuab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 9, 2007 at 7:01 e.l. #127331matti
Memberno ma julgeks öelda, et keha ei ole loll. Kui su vaim ja füüsis tunnevad end hetkel tugevalt just sellise toitumise ja treeninguga siis you go girl. See, et selline käitumine üldtuntud ja põhimõteteks peetava käitumisega kokku ei lähe .. ei tasu nii hinge võtta. Peasi, et enesetunne on hea. Varsti tuleb talv ja küll siis keha juurde nõuab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti oled sa kuulnud ka sellisest haigusest nagu seda on anoreksia,siis ka inimene tunneb ,et ei taha enam süüa ja viskab äkki sussid püsti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?oktoober 9, 2007 at 7:51 e.l. #127332MEE
MemberKindlasti oled sa kuulnud ka sellisest haigusest nagu seda on anoreksia,siis ka inimene tunneb ,et ei taha enam süüa ja viskab äkki sussid püsti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?jah, olen kuulnud küll AGA miks ma peaks temast eeldama halvimat? teda alusetult süüdistama? laimama? kui ta ütleb, et enesetunne hea ja see talle sobib siis andku minna. See kui ta valetab on juba tema rõõm, tema sellest kasu ei saa.
Kui ta oleks kirjutanud, et ta oksendab kõik välja, ja tahab jube peenike olla jne siis on teine jutt.
Niiet teeme ikka nii, et enne kui kella lööd ja vilet puhud siis püüa inimesest eeldada parimat mitte ära mine tembeldama teda kuna ta organism käitub teisiti.
Kui ta valetas, see on tema draama, kui rääkis tõtt siis ta tahab vastust mitte heietust et äkki ta on anoreksik !!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 9, 2007 at 7:56 e.l. #127335pumper
MemberHirmutama on siin kõik meistrid.
Mis edasi saab? Ei midagi erilist. Elu läheb edasi. Energiadefitsiidi juures oluline ehk aru saada, et osa vajalikke aineid jääb organismil saamata ning see ei mõju tervisele hästi. Kui eesmärk ei ole kehakaalu alandamine, siis see kahandab oluliselt tehtava trenni positiivset mõju ja halvemal juhul võib viia ületreeninguni, mis on üks väga kole asi. Eesmärk on ju ikka olla terve, tugev ja ilus?
oktoober 9, 2007 at 8:41 e.l. #127340hehee
Memberkui ta ütleb, et enesetunne hea ja see talle sobib siis andku minna.Mina olen toitumishäire käes vaevelnud ja võin öelda, et alguses pärast söömise mahajätmist tundsin end tõepoolest hästi. Ja ma ei näljutanud ennast ega hoidnud meelega söögist eemale, isutus tekkis eksamiteaegse ööpäevaringse õppimisega. Eks alguses oli muidugi hea meel ka, et näe süüa ei taha ja kaal ka langeb. Mõne kuu pärast tekkis väsimus ja uimasus, siis edasi juba kehavärinad, sealt edasi läks süda pahaks juba ainuüksi toidu vaatamisest. Sain aru, et nii tore see kaalulangus nüüd ka ei ole (sellisel kujul), hakkasin ennast sööma sundima. Iga suutäiega tekkis kõhus meeletu valu, läksin üle keha higiseks ja magasin pärast seda suutäit mitu tundi. Nii ma siis ennast piinasin kuni söömine enam valusid ja vastumeelsust ei tekitanud, ent ka naudingut ei pakkunud enam, umbes pool aastat vähemalt – toidul ei olnud lihtsalt mingit maitset. Isu mingisuguse kindla söögi järele polnud üldse. Sõin üksnes kella järgi. Nüüd on sellest mõni aasta möödas, toit maitseb, ent aeg-ajalt on siiani isupuudus, siis sunnin ennast sööma, tavaliselt banaani, see läheb kõige kergemini alla.
oktoober 9, 2007 at 8:44 e.l. #127341MEE
MemberMina olen toitumishäire käes vaevelnud ja võin öelda, et alguses pärast söömise mahajätmist tundsin end tõepoolest hästi. Ja ma ei näljutanud ennast ega hoidnud meelega söögist eemale, isutus tekkis eksamiteaegse ööpäevaringse õppimisega. Eks alguses oli muidugi hea meel ka, et näe süüa ei taha ja kaal ka langeb. Mõne kuu pärast tekkis väsimus ja uimasus, siis edasi juba kehavärinad, sealt edasi läks süda pahaks juba ainuüksi toidu vaatamisest. Sain aru, et nii tore see kaalulangus nüüd ka ei ole (sellisel kujul), hakkasin ennast sööma sundima. Iga suutäiega tekkis kõhus meeletu valu, läksin üle keha higiseks ja magasin pärast seda suutäit mitu tundi. Nii ma siis ennast piinasin kuni söömine enam valusid ja vastumeelsust ei tekitanud, ent ka naudingut ei pakkunud enam, umbes pool aastat vähemalt – toidul ei olnud lihtsalt mingit maitset. Isu mingisuguse kindla söögi järele polnud üldse. Sõin üksnes kella järgi. Nüüd on sellest mõni aasta möödas, toit maitseb, ent aeg-ajalt on siiani isupuudus, siis sunnin ennast sööma, tavaliselt banaani, see läheb kõige kiiremini alla.no minu mõte selle kogu saaga puhul oligi see, et seni kuni ta tunneb end hästi pole hullu aga kui juba tekivad selliseid sümptomid nagu Sa kirjeldasid, siis seda küll heaks enesetundeks nimetada ei saa ja siis peaks koheselt midagi ette võtma. Nagu siin vanemad kulturistid on õieti toonitanud siis keha on meist targem, st ta oskab nõuda kui on vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 9, 2007 at 8:46 e.l. #127342hehee
Memberno minu mõte selle kogu saaga puhul oligi see, et seni kuni ta tunneb end hästi pole hullu aga kui juba tekivad selliseid sümptomid nagu Sa kirjeldasid, siis seda küll heaks enesetundeks nimetada ei saa ja siis peaks koheselt midagi ette võtma. Nagu siin vanemad kulturistid on õieti toonitanud siis keha on meist targem, st ta oskab nõuda kui on vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja minu mõte oli see, et esialgse hea enesetunde taga võib ennast peita tugev toitumishäire. Võib-olla olen lihtsalt enda kogetu pärast paranoiline.
oktoober 9, 2007 at 8:51 e.l. #127345hehee
MemberNagu siin vanemad kulturistid on õieti toonitanud siis keha on meist targem, st ta oskab nõuda kui on vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellega olen ma täiesti nõus, ainult, et keha tuleb osata ja tahta kuulata. Naisterahvaste puhul pole just väga harv nähtus, kui sisendatakse endale, et ma ei tahagi süüa ja siis ollakse oma veendumuses nii kindel, et ei panda tähelegi, et keha küsib toidu järele.
oktoober 9, 2007 at 9:03 e.l. #127346kuuliks
MemberTundsin ise surma tulekut!
oktoober 9, 2007 at 9:06 e.l. #127347kuuliks
MemberTubli tüdruk : ) Sellest 9 kilost oled kaotanud rasvaarvelt 3-5 kilo, ülejäänud oled kaotanud lihaste arvelt, eriti veel eile, kus aitasid seda protsessi kiirendada oma jõusaalitreeninguga. Organism kohaneb ka sellise kaloraaziga mingiks ajaks, aga jah nagu eespool öeldud tulevik on nõnda tegutsedes üsna must.Väga mõistlik jutt! Olin rumal ka mina, kuid nüüd jälle targem. Olin ka jamades algselt, arvasin, et olen ise targem…tuhkagi…surma maitse tuli suhu. Kui korralikult trenni teha ja süüa, on kilod palju visamalt ja tervislikumalt kaduma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2010 at 10:30 e.l. #262828mammamia
See teema on küll vana, aga pole vaja mul uut teemat teha ka, selleks kasutasingi otsingut. Millest su 450 kcal koosnes? Sellise kaloraaziga peaks 9 kg ikka tunduvalt rutem minema ju.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.