Söömiskava JA rasv rinnal ja kõhul
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Söömiskava JA rasv rinnal ja kõhul
- This topic has 56 replies, 23 voices, and was last updated 18 years, 3 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
oktoober 31, 2007 at 11:24 e.l. #129652
Angel-liis
MemberAga foorum on läbi käidav koht ja Õigekirja peab iga Eesti kodanik oskama, et soovitatav oleks normaalselt kirjutama hakata . Ültse, kui õigekirja ei oska, abi ka siis ei saa – vjso .
Leidsin siit lausest 2 viga. Mina küll ei julgeks kellegi õigekirja all väga kõva häälega nuriseda, kui pole ise 100% kindel, et ei või eksida. Ja kui nuriseksingi, siis loeksin enda kirjutatud teksti vähemalt 3 korda enne postitamist läbi.
oktoober 31, 2007 at 12:13 p.l. #129658Fred Antson
MemberAga foorum on läbi käidav koht ja Õigekirja peab iga Eesti kodanik oskama, et soovitatav oleks normaalselt kirjutama hakata . Ültse, kui õigekirja ei oska, abi ka siis ei saa – vjso .Leidsin siit lausest 2 viga. Mina küll ei julgeks kellegi õigekirja all väga kõva häälega nuriseda kui pole ise 100% kindel, et ei või eksida. Ja kui nuriseksingi siis loeksin enda kirjutatud teksti vähemalt 3 korda enne postitamist läbi.
Sa ei lugenud vist kordagi, sest Sinu kommentaaris puuduvad kaks koma…
oktoober 31, 2007 at 12:37 p.l. #129660cvtec
MemberAga foorum on läbi käidav koht ja Õigekirja peab iga Eesti kodanik oskama, et soovitatav oleks normaalselt kirjutama hakata . Ültse, kui õigekirja ei oska, abi ka siis ei saa – vjso .Ontopic / Tee trenni, ära söö liiga pekist liha ja üle ültse rämpstoitu . Valitud piirkond kus soovid rasva vähendada, sinna piirkonda peaksid rohkem aeroobset tegema, rohkem lisada hetkel pole .
pekine liha ja rämpstoit ?
kuidas neid võrrelda?
oktoober 31, 2007 at 12:41 p.l. #129661Angel-liis
MemberSa ei lugenud vist kordagi, sest Sinu kommentaaris puuduvad kaks koma…Kusjuures lugesin rohkem kui kolm. Komadega mul alati probleem olnud ja nendega pole nii lihtne, et lähed otsid internetist kuidas õigesti on. Ja kui te tähele olete pannud siis ma väga tihti ei nurise ka teiste inimeste kirjavigade pärast, kuna tean, et teen ka ise neid. Eelmises kommentaaris oligi rõhk pigem sellel kui kirjavigadel. Vabandan nende kahe komavea pärast mis Teie silma “kriipisid”. Üritan ennast parandada.
oktoober 31, 2007 at 12:53 p.l. #12966447
MemberMul on paar küsimust, Fred:
1) Millisel kujul ja kust saab rohelise tee ekstrakti?
2) Kui suurt rõhku tuleb pöörata jõutreeningu kõrvalt aeroobsele treeningule antud toitumisprintsiipe silmas pidades?
3) Süsivesikud on toidulaualt peaaegu tõrjutud. Kas peale trenni valgusheik on siiski koos süsivesikutega?
4) Ilma naljata – kas süda pahaks (“läikima”) ei lähe nii palju rasva süües? Kui läheb, siis kuidas sellega kõige efektiivsemalt võidelda?
Tänud ette!
oktoober 31, 2007 at 1:01 p.l. #129665ROtter
Member4) Ilma naljata – kas süda pahaks (“läikima”) ei lähe nii palju rasva süües? Kui läheb, siis kuidas sellega kõige efektiivsemalt võidelda?Tänud ette!
Algul hakkab küll süda “läikima”, kui suure koguse rasvu sööd, aga hakka suurendama rasva kogust järk-järgult.
oktoober 31, 2007 at 1:20 p.l. #129669mullaonu
MemberMul on paar küsimust, Fred:1) Millisel kujul ja kust saab rohelise tee ekstrakti?
2) Kui suurt rõhku tuleb pöörata jõutreeningu kõrvalt aeroobsele treeningule antud toitumisprintsiipe silmas pidades?
3) Süsivesikud on toidulaualt peaaegu tõrjutud. Kas peale trenni valgusheik on siiski koos süsivesikutega?
4) Ilma naljata – kas süda pahaks (“läikima”) ei lähe nii palju rasva süües? Kui läheb, siis kuidas sellega kõige efektiivsemalt võidelda?
Tänud ette!
4. Ei läigi ta sul midagi, kuna süsikaid sööd vähe
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 31, 2007 at 1:28 p.l. #129670hehee
Member4. Ei läigi ta sul midagi, kuna süsikaid sööd vähe
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul esimesed paar päeva oli küll ikka väga solk olla, aga siis läks üle ja enam pole enesetundel häda midagi.
oktoober 31, 2007 at 3:35 p.l. #129678Aile
MemberKusjuures lugesin rohkem kui kolm. Komadega mul alati probleem olnud ja nendega pole nii lihtne, et lähed otsid internetist kuidas õigesti on. Ja kui te tähele olete pannud siis ma väga tihti ei nurise ka teiste inimeste kirjavigade pärast, kuna tean, et teen ka ise neid. Eelmises kommentaaris oligi rõhk pigem sellel kui kirjavigadel. Vabandan nende kahe komavea pärast mis Teie silma “kriipisid”. Üritan ennast parandada.Komadega on tegelikult lihtne…
Koma v6i komadega eraldatakse:
1) j2rellisand: Arnold, majayhistu esimees, kiitis meid;
2) omaduss6nalised j2relt2iendid: 15-aastane noormees, sportlik, muusikalembene, soovib tutvuda omaealise neiuga;
3) koondlause korduvad liikmed omavahel: Tallinn, Tartu, P2rnu, Narva ja Kohtla-J2rve on Eesti suurimad linnad;
4) rindlause osalaused yksteisest: Joel maalis, Martin voolis, Enel laulis;
5) p6imlause osalaused yksteisest: See, et sa suitsetama hakkasid, pole kyll m6istlik tegu, olgugi et ka su isa seda teeb;
6) otsekohene v2itlause talle j2rgnevast saatelausest (“Mina arvan teisiti”, v2itis Valmar.), aga ka saatelause otsek6ne keskel: “Mina arvan teisiti, ” v2itis Valmar, “ja h22letan vastu.” ;
7) igasugused kiilud, sh yte ja hyyund: Seda ylekohut, r22gitakse, nad niisama ei j2ta. Sina, Markus, kirjuta kohe avaldus. Oh h2da, meil pole ju kirjavahendeid k2ep2rast! ;
m6ned lauselyhendid: Mart, s6rm pysti, hoiatas k6iki.9) lauselaiendid muidugi, m6istagi, t6tt 8elda, teadagi, muide jt siis, kui nad on lause algul ja neile ei j2rgne vahetult 8eldisverb: Muidugi, sellega olime k6ik n6us (vrd muidugi olime sellega k6ik n6us);
10) s6naga nagu algav loetelu (nagu, n2iteks) : M6ned neiud, nagu Merike, Kristel ja Viivi, j2id klassi6htule tulemata;
11) nimetavaline kohanimi kuup2evast: Tartu, 25. m2rts 2000, aga Tartus 25. m2rtsil 2000;
12) esikohale t6stetud perekonnanimi j2rgnevast eesnimest: Jalakas, Priit;
13) kymnendmurru t2is- ja murdosa: 23,76.
Ja kogu muusika!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 31, 2007 at 4:14 p.l. #129680ROtter
MemberKomadega on tegelikult lihtne…Oled ikka kindel?
” Tappa mitte armu anda”
oktoober 31, 2007 at 5:09 p.l. #129687Vikatman
MemberViimased postid lähevad hästi teemasse!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise soovitan rinda, kõhtu ja jalgu siis treenida.
Kindlasti paar korda aerbooset nädalas. Toitumine korda – st. no junk food!
oktoober 31, 2007 at 5:46 p.l. #129694Fred Antson
MemberMul on paar küsimust, Fred:1) Millisel kujul ja kust saab rohelise tee ekstrakti?
Tänud ette!
Apteekides peab olema;
mõõdukat rõhku;
jah, kuid veel parem on üks korralik söök!
ma pole soovitanud mitte rasva, vaid naturaalseid rasvu sisaldavaid toite süüa!
oktoober 31, 2007 at 7:03 p.l. #129703R.Tamm
MemberVabandan, et ka mina teemast pisut mooda kirjutan, aga kui juba “tahenarimiseks” laks:
5)”…m6istlik tegu, olgugi et ka su isa seda teeb;”
Kas nii on ikka oige?
PS! Ja minu puuduvaid tapitahti pole motet uritada narida, kuna pole lihtsalt, mida narida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 1, 2007 at 5:33 e.l. #129743Aile
MemberVabandan, et ka mina teemast pisut mooda kirjutan, aga kui juba “tahenarimiseks” laks:5)”…m6istlik tegu, olgugi et ka su isa seda teeb;”
Kas nii on ikka oige?
PS! Ja minu puuduvaid tapitahti pole motet uritada narida, kuna pole lihtsalt, mida narida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loe reeglit.
Lause p2rineb raamatust “Igap2evane emakeel”. Autoriks Toom 6unapuu…
2007. aastal pälvis Wiedemanni keeleauhinna ning 150 000 krooni Kristiina Ross austust vääriva töö eest eesti keele grammatika, kirjakeele arengu ja emakeelse piibli tõlkeloo uurimisel, keeleteadustöö asjaliku juhtimise ning maailma kirjavara silmapaistvalt nõtkete tõlgete eest.
Auhinnakandidaatideks olid veel Mati Erelt, Henn Käämbre, Helmi Neetar ja Toom Õunapuu.
Prof Õunapuu on üle poolesaja õpperaamatu ja üle poole tuhande publikatsiooni autor, olnud eesti didaktikas teerajajaid, toonud metoodikasse kümneid uusi ideid, pannud aluse shokimetoodikale, õpetaja kehakeelele, uurinud tagasisidet ja olnud täiendkoolituses
populaarsemaid lektoreid.
november 1, 2007 at 6:41 e.l. #129747hehee
MemberMul pole seda raamatut käepärast ja selle tühja asja pärast ei viitsi raamatukokku ka minna, ent kas seal raamatus tõesti pole selles näitelauses et ees koma?
-
AutorPostitused
- The topic ‘Söömiskava JA rasv rinnal ja kõhul’ is closed to new replies.