Söömiskava JA rasv rinnal ja kõhul
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Söömiskava JA rasv rinnal ja kõhul
- This topic has 56 replies, 23 voices, and was last updated 18 years, 3 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
oktoober 28, 2007 at 3:34 p.l. #12282
urmastamm
Memberhei . kuhu peaks pöörduma et saada omale söömis kava ,et saada profesionaalset nõu .
Soov oleks saada lahti rasvast mis on rinnal ja kõhul.
Eriti häirib rasv rinnal.Kummardudes on rinnad lödevad nagu rasv oleks kadunud aga nahk lottendab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> midagi sellistMuidu keha indeks või see mis pikkuse ja kaaluga koos arst arvutas oli 22 ja väga hea ütles.Muidu olen 184 ja 77 kg
Ehk aitate tänud …….
oktoober 28, 2007 at 4:02 p.l. #129382painkiller
MemberToitumiskava saad siit samalt lehelt. Tööriistad-webtrainer.
Ega sa pole kõvasti kaalu kaotanud? Kas sul on see hiljuti tekkinud või on pikka aega?
oktoober 28, 2007 at 4:18 p.l. #129386urmastamm
MemberToitumiskava saad siit samalt lehelt. Tööriistad-webtrainer.Ega sa pole kõvasti kaalu kaotanud? Kas sul on see hiljuti tekkinud või on pikka aega?
no hilja aegu hakkasin tähele panema ja häirima see….päris järsku pole kaal on kõikunu nii 74-77
kuigi tundub mulle et olen suhteliselt kõhnemaks jäänud.
JA vaatasin seda webtrainer seal on ju jõusaalis käijale mõeldud ma tegele rohkem selliste aladega nagu Wushu.Wing tsun ja akrobaatika
Pole selline jõusaali hunt noh selles mõttes et ma käin jõusaalis aga mitte selles eesmärgiks et kasvatada lihas massi……
Mure täitsa suur söön ka vähe rasva…..ube , makaroonid, spakettid jne…..aga raha seab omad piirid ……lõhet ja kana rinda ei jõua osta kuna olen õppilane ja elan ühiselamus…..
oktoober 28, 2007 at 8:15 p.l. #129407Fred Antson
MemberVähe rasva toidus = palju süsivesikuid toidus = palju insuliini organismis, palju rasva taljel = testosterooni aromatiseerumine, palju rasva rinnal ja reitel.
Ehk su keha siis naisestub ning ka rinnavähi oht on tulevikus olemas…
Mida teha:
*teraviljatoidud ja magus menüüst välja, mille asemele naturaalsed rasvad (siia ei kuulu taimeõlid, v.a. oliiviõli)
*palju värsket juur- ja köögivilja
*hoiduda trans-rasvadest, aspartaamist ning lõhna ja maitsetugevdajaid sisaldavatest toiduainetest nagu katkust
*kalaõli 3x päevas
*rohelise tee ekstrakt 2xpäevas
*jõutreening
*palju magada
*hoida eemale olmekeemiast
*hoiduda siin saadavatest toitumiskavadest, mis on süsivesikurikkad
Lihtsamalt seletada enam ei saa…
oktoober 28, 2007 at 10:31 p.l. #129423Fred Antson
MemberUnunes vaata et kõige tähtsam – sellise juhtumi korral on keelatud igasugune alkohol! Valik on sinu!
oktoober 28, 2007 at 11:33 p.l. #129428rms
MemberUnunes vaata et kõige tähtsam – sellise juhtumi korral on keelatud igasugune alkohol! Valik on sinu!kaua ta seda umb täitma peaks?et rinnad ,kõht,teljed rasvast lahti saaks?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2007 at 10:32 e.l. #129453Karu
Memberkaua ta seda umb täitma peaks?et rinnad ,kõht,teljed rasvast lahti saaks?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellist vastust anda on võimatu!
Oleneb, kui palju kulutada on vaja, oleneb geneetikast, oleneb füüsilisest koormusest ja toitumisest veel uuesti.
Olen aga ise tõestuseks, et Fredi soovitused on väga hästi töötavad ning kõhu tühjust ega energiapuudust mina pole süsivesikuvaesel programmil tundnud. Power on trennis hea ja enesetunne super.
Sellele lisaks kaovad kilod nagu niuhti!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2007 at 12:45 p.l. #129466PT London
MemberSellist vastust anda on võimatu!Oleneb, kui palju kulutada on vaja, oleneb geneetikast, oleneb füüsilisest koormusest ja toitumisest veel uuesti.
Olen aga ise tõestuseks, et Fredi soovitused on väga hästi töötavad ning kõhu tühjust ega energiapuudust mina pole süsivesikuvaesel programmil tundnud. Power on trennis hea ja enesetunne super.
Sellele lisaks kaovad kilod nagu niuhti!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii ta on, tanud F.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2007 at 3:25 p.l. #129472urmastamm
Memberno reitele ei kogune rasva ja naiseks ka ei hakka muutuma.
Nagu aru saan on kõik kinni söögis.Kuidas oleks see toiduaine valik menüüs…..
1. makaroon , spagettid , karahelbe puder .
2.punane uba , ananass , porgand .
rohkem ei oska öelda kanna rinna ostmiseks pole nagu raha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja kuidas siis teha aeroopset treeninkut et kulutada rasva mitte lihaseid…..
oktoober 29, 2007 at 3:43 p.l. #129474kaldas
Membermul suht sama jama. reitel ja kõhul pekki ei ole eriti, aga rinnad on natuke sellised peahmed või nii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ….väga nõne asi igal juhul.oktoober 30, 2007 at 9:03 p.l. #129601urmastamm
Memberja ja täppselt ehk annate nõu……
söömine on tähtis aga mis treeninkut oleks vaja nii aeroopses kui ka muid…..?
oktoober 30, 2007 at 9:45 p.l. #129605P-A-U-L
MemberKrt urmastamm, kus koolis sa õpid??? No kuidas on võimalik NII valesti kirjutada? Kui ise ei oska kirjutada, lase kellelgi ühikast üle vaadata, enne kui saadad! JUBE on lugeda!
Edu keeleõpingutel!
P.
oktoober 31, 2007 at 7:49 e.l. #129625daman
MemberKrt urmastamm, kus koolis sa õpid??? No kuidas on võimalik NII valesti kirjutada? Kui ise ei oska kirjutada, lase kellelgi ühikast üle vaadata, enne kui saadad! JUBE on lugeda!Edu keeleõpingutel!
P.
Võib olla on tegemist düsgraafikuga? Üldiselt ära lahmi enne kui tausta ei tea.
oktoober 31, 2007 at 11:14 e.l. #129649hunter
MemberVõib olla on tegemist düsgraafikuga? Üldiselt ära lahmi enne kui tausta ei tea.Aga foorum on läbi käidav koht ja Õigekirja peab iga Eesti kodanik oskama, et soovitatav oleks normaalselt kirjutama hakata . Ültse, kui õigekirja ei oska, abi ka siis ei saa – vjso .
Ontopic / Tee trenni, ära söö liiga pekist liha ja üle ültse rämpstoitu . Valitud piirkond kus soovid rasva vähendada, sinna piirkonda peaksid rohkem aeroobset tegema, rohkem lisada hetkel pole .
oktoober 31, 2007 at 11:24 e.l. #129651hehee
MemberÜltse, kui õigekirja ei oska, abi ka siis ei saa – vjso .Ehk kirjutaks siis ise ka õigesti?
-
AutorPostitused
- The topic ‘Söömiskava JA rasv rinnal ja kõhul’ is closed to new replies.