söömine……valus teema
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » söömine……valus teema
- This topic has 9 replies, 5 voices, and was last updated 21 years, 1 month tagasi by
kame.
-
AutorPostitused
-
detsember 22, 2004 at 9:53 e.l. #3399
dahlia
MemberTegelen väga aktiivselt spordiga. Ala on selline, kus kehakaal mängib üsna tähtsat rolli…..kuigi praegu ettevalmistus alles hooajaks, tahaks siiski mõne kilo kaotada, sest kardan, et hooajal võin sellega liiale minna, või hoopiski juurde võtta

viimasel ajal olen püüdnud korralikult süüa (st. mitte väga palju, mitte palju magusat, enamvähem samadel kellaaegadel), sain ka vastavalt oma vajadustele toitumiskava, aga ei suuda väga sellest kinni pidada……1-2 päeva ja siis teen jälle pattu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eile juhtus see, mida juba ammu ootasin, nimelt õhtul kell 10 õgisin nii palju, et vaevlesin kella 5-ni hommikul kõhuvalude ja iivelduse käes, kuni lõpuks näpud kurku toppisin…….ja praegu see piparkoogiaeg kaa ju ja…
praegu magu valutab ja olen õuudsalt vihane enda peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>äkki keegi oskab nõu anda, mida ette võtta nüüd, kui see tehtud või lihtsalt kuidagi lohutada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(ja mis oleks maole hea peale sellist shokki)
detsember 22, 2004 at 12:53 p.l. #43488joey
Memberon võimalus, et tehakse kord nädalas päeva kus lubatakse endal ükskõik mida sisse süüa ja siis ülejäänud nädal on karm dieet. ehk see aitaks. pole rohkem sellise taktika kohta uurinud.
detsember 22, 2004 at 12:58 p.l. #43489hugo boss
Membersee on see a’la cheat day. aga kes toitumisplaani kostas? äkki on lliiga karm. endal on küll probleem pigem vajaliku toidu sissesöömises. no punnin nii mis kole aga ei jõu piisavalt palju süüa. ott ka kuskil ütles et dieedil olles nälga ei tunne aga häda on just selles maitsetu päevast päeva sama toidu söömises.
detsember 22, 2004 at 3:08 p.l. #43494Annika Pärtel
MemberTead, kui niimoodi tõmbled, siis asi lähebki aina hullemaks. Loodan, et see polnud sul esimene kord.
Mina luban küll endale vahel midagi magusat, aga seda siis homikupoole, et pärats trenniga ilusti ära kaotaks.
Samas, mis on magusaisu ja sellise ajutise hullu söömise põhjus—-nälg! Sa tõenäoliselt sööd nii ebapiisavalt, et seepärast pakudki üle. Usu mind, olen ise teismelisena söömishäire üle elanud.
Mis spordiala üldse harrastad?
Seda ikka tead, et mida tihedamini väikestes kogustes sööd, seda kiirem ainevahetus ja seda kergem tegelikult alla võtta?
Praegu on nii, et katsu lihtsalt mingeid taimeteesid juua (kindlasti väldi piima, sest ärritab magu!) ja anna maole puhkust pärast sellist “orgiat”. Nälja korral ürita süüa mingit suppi (va seljanka vmt happelised supid)
detsember 22, 2004 at 3:09 p.l. #43495Annika Pärtel
Membersry, paar kirjaviga tuli kiiruga sisse..
detsember 22, 2004 at 3:12 p.l. #43496Annika Pärtel
MemberAa, õhtuste suurte söömiste vastu aitab hästi see, kui võtad endale teetassi kõrvale–jood teed (näit rohelist) kõhu täis ja rohkem midagi ei mahugi
detsember 22, 2004 at 3:24 p.l. #43498Annika Pärtel
MemberÜks asi meenus veel– piparmünditeed ära praegu joo, ärritab, võib tekitada kõrvetisi. Minu eelistus näiteks on roheline tee.
detsember 22, 2004 at 8:32 p.l. #43504kame
Moderatorkui panna otsingusse toitumine siis seal väga palju teemat sellest! asi lissalt selles et nii palju kui kaloreid sööd pead ka ära kulutama!
detsember 22, 2004 at 11:32 p.l. #43518Miin
Member…
detsember 23, 2004 at 10:14 e.l. #43530kame
Moderatorkokka raamatutes on ju ka magusate asjade valmistamiseks selliseid retsepte mis on väikse rasva sisaldusega! see on otsimise vaev!
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)- You must be logged in to reply to this topic.