Skip to main content

Söömine ja veelkord söömine

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Söömine ja veelkord söömine

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Põhimõtteliselt asi selles, et tellisin siis lehelt endale toitumiskava kunagi massi arendamiseks ning selle ka sain. Käin 3x nädalas jõukas 1x nädalas jooksmas.

Päeva toit on tavaliselt selline

5munavalget, 2 munakollast + puder + joogijogurt -hommik (vahest muna asemel kohupiima banaaninga)

Kana/Liha/kala + kartul/riis klaas piima ja klaas vett, kõrvale 2-3 sepikut – lõuna

Enne trenni, väikses suuruses praad

Peale trenni hera80 valku

Õhtusöök Guljass/Supp vms.

Vahel õhtuti ka kohupiima ja jogurtit.

Massi tuleb aga väga vaikselt. Tean et ei söö väga palju, aga oma arust pugin küll nii mis juba sisse ja areng on suhteliselt väike. Alakõht läheb lihtsalt rohkem punni ja tekib selline “paksu” tunne. Alakõht ei ole eriti rasvas aga just väga punnis. Rasva protsent on mul kuskil 10-12%.

Kõige suurem probleem on see kuna ma olen ektomorf, siis mu seedimine on suhteliselt kiire ja ma päevläbi lihtsalt peeretan ja peeratan. Ja koguaeg on selline halb täiskõhu tunne. Söömiskiirus on mul enda arust normaalne ja ei kugista suuri lihatükke alla vaid närin ikkagi läbi. Aga jahm , ei tea mida teha. Kõhugaasid annavad märku mida ma ommikul söönud olen e. muna

aries
    Member

mis abi sa tahad?

et ei peeretaks nii palju w

Autor
    Postitused
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.