Skip to main content

söömine?!?!

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » söömine?!?!

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Autor
    Postitused
    ROtter
    Member

Kõigepealt tuleks süüa ikka valgu ja rasvarikkad söögid, siis süsivesikud. Märksõnadeks ajubiokeemia, aluselised-happelised toidud.

Aile
    Member

Kõigepealt tuleks süüa ikka valgu ja rasvarikkad söögid, siis süsivesikud. Märksõnadeks ajubiokeemia, aluselised-happelised toidud.

Vastupidi…olen mina 6ppinud. Kergemini seeditav enne…mingi vahe…ja siis valk. P6him6te on sama, happeline-aluseline.

anelka
    Member

Vastupidi…olen mina 6ppinud. Kergemini seeditav enne…mingi vahe…ja siis valk.

Kui ma kergemini seeditavaga alustan, siis ei saagi enam köögist välja. Mao peab kõigepealt rasvaseks tegema.

Aile
    Member

Kui ma kergemini seeditavaga alustan, siis ei saagi enam köögist välja. Mao peab kõigepealt rasvaseks tegema.

Jutt oli sysivesikutest ja valkudest…

See oleneb inimesest. Kellel on aeglasem ainevahetus, see sööb enne süsivesikud. Kellel (liiga) kiire seedimine see sööb enne valgud-rasvad.

Arcane
    Member

Ma näiteks hommikul söön kaerahelbeid munavalgetega,siis puuvilju natuke.Hiljem kanarind ja röstsai,siis pannkook,siis pasta köögiviljadega,siis mereande,kala ja kana ka.Ma ise üritan süüa vähemalt ühte proteiinirikast toiduainet iga toidukorra juures,kuna proteiin kiireneb ainevahetus 30% samas rasva või süsivesikuid kiirendavad umbes 10%.Süsikate osakaal on rohkem enne trenni ja peale trenni rohkem valke,aga jah.. toidukord kindlasti koos proteiini ja süsivesikutega..ühesõnaga olen rahul.

ROtter
    Member

Vastupidi…olen mina 6ppinud. Kergemini seeditav enne…mingi vahe…ja siis valk. P6him6te on sama, happeline-aluseline.

Ära usu kõike mida õpid.

“Eat protein first and then eat shit!”

http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2973

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.