Soome MV 2009 kulturismi ja fitnessi meistrivõistlused
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Soome MV 2009 kulturismi ja fitnessi meistrivõistlused
- This topic has 28 replies, 13 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
AnneP.
-
AutorPostitused
-
oktoober 6, 2009 at 6:42 e.l. #224659
Ott Kiivikas
MemberHea tähelepanek! Kusjuures 15-20 aastat tagasi oli Eestis võistlejaid 3-4 korda rohkem!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Imre kust pärinevad sellised andmed????
Ma olen võistlenud 1993a alates ja suurim võistlejate arv pärineb minu mäletamist mööda 1994 a kevadest kui oli ca 45 võistlejat, praegu oli neid natuke vähem.
oktoober 6, 2009 at 6:44 e.l. #224661Ott Kiivikas
Membersoomes on tase töesti körge…ja osalejaid oli 160 .. eestis 40
vahe on suur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eestis vöidab peaaegu igaüks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mingi koha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tehtaks ka Soome meistrivõistlustel dopingukontrolli ei oleks seal rohkem võistlejaid – see on fakt.
Samas ma ei mäleta kunas osales Soome meeskulturist viimane kord amatööride tiitlivõistlusel – st. kodustel meistrivõistlustel on palju võistlejaid, kuid tiitlivõistlustele ei pääse keegi kuna peab Soome liidu ettekirjutusel enne dopinguproovi andma. Seeg olgu meid vähe, kuid suurvõistlustel käime oluliselt suurema meeskonnaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2009 at 6:50 e.l. #224662Lexusl
MemberTehtaks ka Soome meistrivõistlustel dopingukontrolli ei oleks seal rohkem võistlejaid – see on fakt.Samas ma ei mäleta kunas osales Soome meeskulturist viimane kord amatööride tiitlivõistlusel – st. kodustel meistrivõistlustel on palju võistlejaid, kuid tiitlivõistlustele ei pääse keegi kuna peab Soome liidu ettekirjutusel enne dopinguproovi andma. Seeg olgu meid vähe, kuid suurvõistlustel käime oluliselt suurema meeskonnaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kvaliteet lööb kvantiteeti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2009 at 6:56 e.l. #224664Ott Kiivikas
MemberKa mina usun, et Ott võib Ossit seekord võita ja kui nüüd veel natuke vormi teravamaks saab, siis ei ole välistatud absoluutne meistritiitel kui mingeid imemehi kusagilt Norra mägedest välja ei lasta. Igal juhul ootan põnevusega juba järgmist nädalavahetust ning olen ise ka seal Otile toetuseks nagu eelmisel aastal Islandil.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaalu teen 1 kilo väiksemaks Põhjamaadeks, siis peaks ka pilt olema oluliselt teravam ,sest kui pekki enam palju ei ole annab iga 100gr efekti juurde, seega panen nüüd kaks nädalat täiega trenni ,et Põhjamaadel olla ühe oma parima vormiga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Usun ,et ka Imrel on seekord paremad väljavaated kuna esimest korda on PM kaks klassika kategooriat, seega pöidlad pihku, kindlasti teeme kohapealt ka korraliku fotoreportaazi
oktoober 6, 2009 at 7:08 e.l. #224665ingrid81
MemberKaalu teen 1 kilo väiksemaks Põhjamaadeks, siis peaks ka pilt olema oluliselt teravam ,sest kui pekki enam palju ei ole annab iga 100gr efekti juurde, seega panen nüüd kaks nädalat täiega trenni ,et Põhjamaadel olla ühe oma parima vormiga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Usun ,et ka Imrel on seekord paremad väljavaated kuna esimest korda on PM kaks klassika kategooriat, seega pöidlad pihku, kindlasti teeme kohapealt ka korraliku fotoreportaazi
see oleks tore , mölemad sinna, Mai kuus on NABBA SM vöistlused , seal on peavöit 5000 e
tulge ja näidake , millest eesti mehed on tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ott sul on suurepärane vöimalus , kuna oled kasvanud eelmisest aastast tublisti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2009 at 7:15 e.l. #224668JACKO
MemberKüll Ott võidab!
oktoober 6, 2009 at 7:26 e.l. #224670vend vähk
ModeratorImre kust pärinevad sellised andmed????Ma olen võistlenud 1993a alates ja suurim võistlejate arv pärineb minu mäletamist mööda 1994 a kevadest kui oli ca 45 võistlejat, praegu oli neid natuke vähem.
Kui ma ei eksi, siis isegi 2001 aastal oli mehed +90 kategoorias Vanemuises mingi 8-9 meest rivis. Sinu esimesel võistlusel oli sinu kategoorias vist ka ligi 10 võistlejat? Fitnessit ja bodyfitnessit siis vist ei olnud, aga kulturiste oli kindlasti rohkem kui tänapäeval
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2009 at 7:33 e.l. #224673vend vähk
Moderatorsee oleks tore , mölemad sinna, Mai kuus on NABBA SM vöistlused , seal on peavöit 5000 etulge ja näidake , millest eesti mehed on tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ott sul on suurepärane vöimalus , kuna oled kasvanud eelmisest aastast tublisti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mnjah…võimalused on, aga siiani ei ole peale Soome võistluste ühelgi teisel Põhjamaade võistlusel dopingukontrolle tehtud ja vist ei tehtagi… Põhjamaade võistlustel on olnud mitmeid selliseid vägevaid klassikuid, kes juba dopingukontrollidest kuuldes paanikasse satuvad. Kindlasti ei lähe me kaotama, aga arvestame, et Põhjamaade võistlustel on omad reeglid… Elame-näeme
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2009 at 9:54 e.l. #224698susim
MemberTehtaks ka Soome meistrivõistlustel dopingukontrolli ei oleks seal rohkem võistlejaid – see on fakt.Samas ma ei mäleta kunas osales Soome meeskulturist viimane kord amatööride tiitlivõistlusel – st. kodustel meistrivõistlustel on palju võistlejaid, kuid tiitlivõistlustele ei pääse keegi kuna peab Soome liidu ettekirjutusel enne dopinguproovi andma. Seeg olgu meid vähe, kuid suurvõistlustel käime oluliselt suurema meeskonnaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis kyll.My Badoktoober 6, 2009 at 9:58 e.l. #224699ingrid81
MemberMnjah…võimalused on, aga siiani ei ole peale Soome võistluste ühelgi teisel Põhjamaade võistlusel dopingukontrolle tehtud ja vist ei tehtagi… Põhjamaade võistlustel on olnud mitmeid selliseid vägevaid klassikuid, kes juba dopingukontrollidest kuuldes paanikasse satuvad. Kindlasti ei lähe me kaotama, aga arvestame, et Põhjamaade võistlustel on omad reeglid… Elame-näeme
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Maailman vanhin kehonrakennusliitto NABBA on nyt alkanut monen vuoden hiljaiselon jälkeen toden teolla toimimaan täällä Suomessa. Ensi keväänä järjestetään ensimmäiset SM-kilpailut näillä näkymin La 22.5 ja sarjoina kehonrakennuksessa Miehet alle 165cm, Miehet alle 172cm, Miehet alle 179cm ja Miehet yli 179cm sekä Naisten Figure sarjoina alle 163cm ja yli 163cm. Kisoissa jaetaan palkintorahaa noin 5000 euroa ja parhailla on mahdollisuus osallistua Kesäkuun puolessa välissä järjestettäviin lajin MM-kilpailuihin! Niiden ajankohta ja paikka selviää hiukan myöhemmin syksyllä. Liiton nettisivut on tekeillä ja sieltä löytyy myöhemmin tietoa kaikesta. Siihen asti kisoista ja liiton toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä jarmosohlman@hotmail.com tai 050-4413800
sorry .. see soome keelne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vötke ühendust ja pange nimi kirja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2009 at 10:06 e.l. #224704oktoober 6, 2009 at 10:14 e.l. #224707Raul23
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina olen aru saanud et soomes tehakse dopingukontrolli kõigile kes osalevad classik võistlustel ja nendele kes osalevad kulturismis neile ei tehta kontrolli.Seda ei tea miks see nii on aga igaljuhul nii see on.
Kui võistlusi vaadata siis classiku ja kulturismis võistleva mehe vahe on ikka väga väga suur.Juba need -70 on nii suured aga jah samas nad on lühikesed aga ikkagi.
oktoober 6, 2009 at 10:17 e.l. #224709ingrid81
MemberMina olen aru saanud et soomes tehakse dopingukontrolli kõigile kes osalevad classik võistlustel ja nendele kes osalevad kulturismis neile ei tehta kontrolli.Seda ei tea miks see nii on aga igaljuhul nii see on.Kui võistlusi vaadata siis classiku ja kulturismis võistleva mehe vahe on ikka väga väga suur.Juba need -70 on nii suured aga jah samas nad on lühikesed aga ikkagi.
see “bull” räägib just selles videos testidest … ainus mure , tema arvates on , et kui kinni jääb , on traff meeletult suur ..
oktoober 6, 2009 at 11:06 p.l. #224967AnneP
MemberA lots of photos from Finnish nationals:
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.