Sööme – joome kõike ja….
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Sööme – joome kõike ja….
- This topic has 28 replies, 19 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
Bonsuna.
-
AutorPostitused
-
oktoober 1, 2009 at 3:52 p.l. #223423
InsaneQlimax
MemberVist tõesti ainuke võimalus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis oleks Eestis kah “Suured Mehed”
oktoober 1, 2009 at 4:55 p.l. #223436Vägivaldur
Membereesti liiga range dopingu kontroll on küll sigadus:Dvõtku kontroll maha ja laske alal arenedaKes sind hetkel vägisi kontrollimas käib? Anna tuld ja Mr O ootab… Miks ei saa – sellele küsimusele leiab alati vastuse.
oktoober 1, 2009 at 5:30 p.l. #223439-AJ-Styles
MemberMa arvan ka et 0%ti
oktoober 1, 2009 at 5:33 p.l. #223440asdfghjkl
MemberMa arvan ka et 0%tiMina ka.
oktoober 1, 2009 at 5:34 p.l. #223441mees232
Memberarvan et 0,2-0,5%
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2009 at 6:06 p.l. #223446Bonsuna
Memberma arvan et 0%kuulates Kalmuse saavutusi millest seal etv-s räägiti (mida ma ennem ei teadnud) kas M.Kalmus ei peaks olema mitte nö. eesti esi-kulturist ? Mida on Kiivikal vastu panna 3 Maailmameistri tiitlile ja 4 Euroopa omale ?
Päris kindlasti ei pea ma ennast Eesti esikulturistiks. Olgu öeldud, et minu tiitlid mis seal videolõigus läbi jooksid on WFF liigas saavutatud. / mõni inimene on oma avalikes väljaütlemistes kunagi neid teisejärgulisteks pidanud, las olla/ Näiteks hindan ma väga kõrgelt Oti IFBB MM-i 5 dat ja 7 dat kohta. Need on arvestades seda, et ta võistleb Opel ASCONA-ga Ferraride vastu seda enam hinnatavad. Samuti on väga kõva tulemus Taavi Kooviti selle kevade IFBB KK EM-i kuld. Ehk isegi mõnes mõttes kõvem saavutus kui Oti MM-i v head kohad, kuid mille alusel seda kindlalt väita? Millegi. Kui oleks minu teha siis ei koostaks ma üldse sellist pingerida, kes on esi kes taga kulturist. Samuti ei saa ma ka öelda, et ma oma saavutustega rahul poleks. Ka nendeni jõudmiseks on olnud vaja teha aastaid rasket tööd.
Kui kedagi saaks Eesti läbi aegade parimaks kulturistiks tituleerida, siis siiani on selleks minu silmis Olev Annus, seejärel Ain Paavo ja siis kes iganes sealt järgi panna. Nende saavutusteni on meil kõigil veel pikk ja võimalik, et ka kättesaamatu tee minna. Isiklikult minu unistus oleks, et keegi Eestlastest kunagi võistleks ka Mr Olümpia laval /Annus on küll kahel korral veteranide Olümpial saanud 5 ja 7 koha/ ja miks mitte ei võiks olla mõni Eestlane kunagi MR OLÜMPIA. Paraku kahtlen selles, vähemalt seni pole see kuidagi võimalik kuni Eesti nii ranget dop poliitikat ajab. Ma ei pea seda sugugi valeks, vastupidi. Inimese tervist silmas pidades igati õige aga samas ei saa ka ükski Eestimaalasest kulturist siin, Eestimaa pinnal treenides võisteldes kunagi selle tiitli /Mr.O / ligilähedalegi. Selleks peab see Eesti mees minema elama ja treenima kusagile teise riiki, kõige parem ameerikasse, kus selle ala inimesed natuke teisiti asju näevad ja võtavad. Aga samas, miks peaks sellepärast lahkuma oma kodumaalt? Ok, on tõesti teoreetiline võimalus, et keegi Eestlastest tuleb kunagi kulturismi amatööride Maailmameistriks ja talle pakutakse IFBB pro litsentsi. Isiklikult ma seda aga ei usu, sest mehed kes amatööride kulturismis IFBB liigas medaleid võidavad, teevad seda 99% dopingu toel. Näiteks, et OTT tuleks kunagi oma kati Maailmameistriks peaks ta olema mingi ime läbi ntx kolmas ja kaks esimest võetakse sellel võistlusel dop kontrolli tulemuste selgudes maha. Paraku pole aga see mingi reegel, et Maailmameister pro kaardi saab, sest ennekõike vaadatakse ikkagi taset. Ott ärgu solvugu, aga ma tõesti ei usu, et sellise sinu massi puhul keegi sulle sellise ettepaneku teeks ja võimaluse annaks. RAHU, ainult oletused , spekulatsioonid. Mine tea, äkki ka antakse kuid mina seda ei usu. Teine asi on ka see kas Otti üldse huvitaks pro liinis võistlemine. Nagu ta kunagi ise on öelnud, et enne olen hea amatöör kui sitt professionaal. Ka selles on oma iva.
Ükskõik, sportlasena hindan ma kõikide Eesti kulturistide püüdlusi, ükskõik mis tasemel ja liigas nad ka ei võistleks ja soovin siinkohal kõigile edu nende valitud teel!
oktoober 1, 2009 at 8:21 p.l. #223489Anonüümne
GuestPäris kindlasti ei pea ma ennast Eesti esikulturistiks. Olgu öeldud, et minu tiitlid mis seal videolõigus läbi jooksid on WFF liigas saavutatud. / mõni inimene on oma avalikes väljaütlemistes kunagi neid teisejärgulisteks pidanud, las olla/ Näiteks hindan ma väga kõrgelt Oti IFBB MM-i 5 dat ja 7 dat kohta. Need on arvestades seda, et ta võistleb Opel ASCONA-ga Ferraride vastu seda enam hinnatavad. Samuti on väga kõva tulemus Taavi Kooviti selle kevade IFBB KK EM-i kuld. Ehk isegi mõnes mõttes kõvem saavutus kui Oti MM-i v head kohad, kuid mille alusel seda kindlalt väita? Millegi. Kui oleks minu teha siis ei koostaks ma üldse sellist pingerida, kes on esi kes taga kulturist. Samuti ei saa ma ka öelda, et ma oma saavutustega rahul poleks. Ka nendeni jõudmiseks on olnud vaja teha aastaid rasket tööd.Kui kedagi saaks Eesti läbi aegade parimaks kulturistiks tituleerida, siis siiani on selleks minu silmis Olev Annus, seejärel Ain Paavo ja siis kes iganes sealt järgi panna. Nende saavutusteni on meil kõigil veel pikk ja võimalik, et ka kättesaamatu tee minna. Isiklikult minu unistus oleks, et keegi Eestlastest kunagi võistleks ka Mr Olümpia laval /Annus on küll kahel korral veteranide Olümpial saanud 5 ja 7 koha/ ja miks mitte ei võiks olla mõni Eestlane kunagi MR OLÜMPIA. Paraku kahtlen selles, vähemalt seni pole see kuidagi võimalik kuni Eesti nii ranget dop poliitikat ajab. Ma ei pea seda sugugi valeks, vastupidi. Inimese tervist silmas pidades igati õige aga samas ei saa ka ükski Eestimaalasest kulturist siin, Eestimaa pinnal treenides võisteldes kunagi selle tiitli /Mr.O / ligilähedalegi. Selleks peab see Eesti mees minema elama ja treenima kusagile teise riiki, kõige parem ameerikasse, kus selle ala inimesed natuke teisiti asju näevad ja võtavad. Aga samas, miks peaks sellepärast lahkuma oma kodumaalt? Ok, on tõesti teoreetiline võimalus, et keegi Eestlastest tuleb kunagi kulturismi amatööride Maailmameistriks ja talle pakutakse IFBB pro litsentsi. Isiklikult ma seda aga ei usu, sest mehed kes amatööride kulturismis IFBB liigas medaleid võidavad, teevad seda 99% dopingu toel. Näiteks, et OTT tuleks kunagi oma kati Maailmameistriks peaks ta olema mingi ime läbi ntx kolmas ja kaks esimest võetakse sellel võistlusel dop kontrolli tulemuste selgudes maha. Paraku pole aga see mingi reegel, et Maailmameister pro kaardi saab, sest ennekõike vaadatakse ikkagi taset. Ott ärgu solvugu, aga ma tõesti ei usu, et sellise sinu massi puhul keegi sulle sellise ettepaneku teeks ja võimaluse annaks. RAHU, ainult oletused , spekulatsioonid. Mine tea, äkki ka antakse kuid mina seda ei usu. Teine asi on ka see kas Otti üldse huvitaks pro liinis võistlemine. Nagu ta kunagi ise on öelnud, et enne olen hea amatöör kui sitt professionaal. Ka selles on oma iva.
Ükskõik, sportlasena hindan ma kõikide Eesti kulturistide püüdlusi, ükskõik mis tasemel ja liigas nad ka ei võistleks ja soovin siinkohal kõigile edu nende valitud teel!
Vahet pole mis liiga ,maailma ja euroopa meistritiitel on meistritiitel ja ma pole kuulnud küll et kellegil eesti kulturistidest oleks neid nii palju
oktoober 1, 2009 at 9:03 p.l. #223492Vägivaldur
MemberVahet pole mis liiga ,maailma ja euroopa meistritiitel on meistritiitel ja ma pole kuulnud küll et kellegil eesti kulturistidest oleks neid nii paljuSa võid ka kodus oma liiga teha ja endale päevas viis meistritiitlit omaistada. Sel juhul vahet pole kas sina, Kalmus või Cutler? Ma kardan, et vahed on ja päris suured…
oktoober 2, 2009 at 9:51 e.l. #223575Alger025
MemberSelleks, et kulturism eestis areneks, tuleks dop. teemat natuke leebemalt võtta. Väga huvitav oleks näha eestlast võistlemas Mr. Olympia tiitli eest.
Iga sportlase enda otsus ju, millises liigas osaleda soovib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2009 at 9:58 e.l. #223577Samakamees
MemberSelleks, et kulturism eestis areneks, tuleks dop. teemat natuke leebemalt võtta. Väga huvitav oleks näha eestlast võistlemas Mr. Olympia tiitli eest.Iga sportlase enda otsus ju, millises liigas osaleda soovib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pigem tuleks teha , siis erinevad liigad
Ma tahaks just , et praegu veel karmistataks kontrolli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tehku teine liiga veel juurde , kus kontroll puudub
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2009 at 10:12 e.l. #223580dirty scorpion
MemberPigem tuleks teha , siis erinevad liigad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma tahaks just , et praegu veel karmistataks kontrolli
Tehku teine liiga veel juurde , kus kontroll puudub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga kas WFF ei olegi see liiga kus kontroll puudub?
oktoober 2, 2009 at 10:36 e.l. #223587Samakamees
Memberaga kas WFF ei olegi see liiga kus kontroll puudub?Vot ma ei ole sellega kursis , kas Eesti siseselt ka selles liigas võisteldakse
oktoober 2, 2009 at 11:15 e.l. #223592Bonsuna
MemberVot ma ei ole sellega kursis , kas Eesti siseselt ka selles liigas võisteldakseWFF liigas on Eestis samaoodi kevadeti karikavõistlused ja sügiseti meistrivõistlused. Neid korraldatakse siin aastast 2002. Kuni aastani 2004 kajastati nende tulemusi ka sellel lehel siin, siis aga otsustas EKFL keelta sportlastel WFF liigas võistlemise kes tahavad IFBB d esindada maailmas. Ok, soovitati mitte võistelda WFF-s. Kuna aga sportlased jätkasid, paljud samaaegselt ka WFF võistlustest osavõtmist siis leiutas EKFL uue piduri, et Eestis saab meistrimedaleid välja anda vaid üks liiga ja selleks on EKFL. Paljud loobusid nüüd üldse võistlemisest. Ühes karm dop poliitika ja teises ka võistelda ei taha , sest äkki kunagi tuleb soov IFBB ja EKFL korraldatavatel võistlustel osaleda. Aastal 2005 tuli Kalmus WFF is Jälle maailmameistriks, Argo Ader oma katis hõbedale ja Imre Vähi kui ma ei eksi siis pronksile. Kuna Kalmus kandis siis EKFL-i poolt saadud kahe aastast võistluskeeldu kukkus peale selle aasta WFF i MM-i EKFL kohe kisama meedias, et organisatsioon DISTANSEERUB KALMUSEST JA EI PEA ÕIGEKS TALLE MM I TIITLI VÕITMISE PUHUL OSAKS SAANUD MEEDIAKÄRA. Saadeti välja lausa sellekohane pressiteade. / keegi krdi kalmus oli jälle pead tõstnud, seda ei saa ju lubada/ Oky, aasta hiljem 2006 sügis aga nn distanseerumine peatati ja otsustati Kalmus siin Tallinnas korraldatavatel IFBB keemikute /kollide/ Euro eliidil võistlema kutsuda. Siis oli Kalmust kohe vaja. Aga Kalmus sai seal haledalt tappa. Viimane koht. Mis ka tahta kui saad kutse 6 n enne võistlust. HMMM, poleks pidanud tol korral nõustuma. )) See selleks. Sõnaga jama ja paska on see kahe liiga vaheline asi tekitanud sportlaste vahel küllaga. Nüüd peetakse Eestis WFF liiga võistlusi pm põranda all , vaikselt nagu suured kurjategijad koos ja et üritust üldse korraldada, nimetavad nad seda fitnessi festivaliks.
Haige haige Eestimaa!Aga veel, Sel aastal toimub WFF-i amatööride maailmameistrivõistlus 20-22 november Tallinnas. Salme kult palees, sealsamas kus homme IFBB Eestikad. Sinna on osalema oodata vähemalt 300 sportlast. Noori jungasid ja ka päris laste kategooria on olemas. Et siis mehed naised noored vanad ja päris lapsed. Kellele pakub huvi minge kindlasti vaatama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2009 at 11:47 e.l. #223615Bonsuna
MemberLisan, et WFF liitus WADA ga aastal 2007 ja amatööride seas tehakse sellest aastast ka dop kontrolle. Kui tõhus see on ei tea. WFF ja WBBF PRO del dop kontrolle ei teostata.
WADA ga liitumisest, kes viitsib uurida on dokumendid üleval sellisel lehel:
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.