Söömata trenni, 4 toitumiskorda 3ks?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Söömata trenni, 4 toitumiskorda 3ks?
- This topic has 24 replies, 11 voices, and was last updated 8 years, 11 months tagasi by
Reinart.
-
AutorPostitused
-
veebruar 16, 2017 at 6:21 e.l. #390453
M.M.
Member13 tundi tagasi, Sarge ütles:Kas tangid korraga paagi täis (1x päevas söömine) või tangid mitu korda päevas (4x päevas).
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Kütuse saad mõlemat moodi kätte, et edasi liikuda.
Lisakoormus (täispaagiga) pole kiirendusvõime ega distantsi läbimine kuidagi kiirem ja parem aga see selleks. Lihtsalt imelik kuidas sellist teooriat pooldatakse. Loodan, et oma õpilastele seda edasi ei anna. Ma ei tea ühtegi koolitust kus selliseid teadmisi jagatakse või kui jagatakse siis treeneri kutsetunnistust küll nii ei saa. Vähemalt Eestis mitte.
veebruar 16, 2017 at 6:38 e.l. #390454Sarge
Member13 minutes ago, M.M. ütles:Lisakoormus (täispaagiga) pole kiirendusvõime ega distantsi läbimine kuidagi kiirem ja parem aga see selleks. Lihtsalt imelik kuidas sellist teooriat pooldatakse. Loodan, et oma õpilastele seda edasi ei anna. Ma ei tea ühtegi koolitust kus selliseid teadmisi jagatakse või kui jagatakse siis treeneri kutsetunnistust küll nii ei saa. Vähemalt Eestis mitte.
Teadus ütleb, et pole vahet, mitu korda päevas süüa. Kui saad ühest toidukorrast oma vajaliku kaloraaži, makrotoitained ja mikrotoitained kätte, siis toitumise poole pealt on kõik kriteeriumid täidetud. Iseasi on see, kuidas selline 1x rämedalt söömine maole, enesetundele, organismile jne mõjub.
Mina kindlasti ei poolda seda, aga teadusele me vastu ei saa ka vaielda.
veebruar 16, 2017 at 6:44 e.l. #390455ROtter
Member4 minutes ago, Sarge said:Teadus ütleb, et pole vahet, mitu korda päevas süüa. Kui saad ühest toidukorrast oma vajaliku kaloraaži, makrotoitained ja mikrotoitained kätte, siis toitumise poole pealt on kõik kriteeriumid täidetud. Iseasi on see, kuidas selline 1x rämedalt söömine maole, enesetundele, organismile jne mõjub.
Mina kindlasti ei poolda seda, aga teadusele me vastu ei saa ka vaielda.
Teadus teaduseks, aga tervis, st enesetunne on tähtsam. Ja on suur vahe, kas süüa 2000 kcal korraga või 4000 kcal.
veebruar 16, 2017 at 6:50 e.l. #390456Sarge
MemberJust now, ROtter ütles:Teadus teaduseks, aga tervis, st enesetunne on tähtsam. Ja on suur vahe, kas süüa 2000 kcal korraga või 4000 kcal.
Mis osa minu tekstist teile mõlemale arusaamatuks jäi? Mina räägin postist, te räägite posti august.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Ma pole mitte kuidagi pooldanud intermitten fastingut ja ei hakka ka. Minu arust see samuti absurdsus. Lihtsalt tõin välja teadusliku fakti – muud midagi. Nüüd jõhker poleemika sellest nagu mina oleks uuringu läbi viinud.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />veebruar 16, 2017 at 7:05 e.l. #390441MaPo
MemberVanemad mehed juba – funktsionaalne lugemisoskus, mida Otter muidu ka ise armastab mainida, on kas omandamata, või lihtsalt ajaga kannatab.
veebruar 16, 2017 at 7:06 e.l. #390457MaPo
Memberhttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2951287/ The amount of human sleep contributes to the maintenance of fat-free body mass at times of decreased energy intake. Lack of sufficient sleep may compromise the efficacy of typical dietary interventions for weight loss and related metabolic risk reduction.
Lihtsalt üks näide, loetelust, mis rasva kogunemise ja “põletamise” juures oluline on.
veebruar 16, 2017 at 7:08 e.l. #390458MaPo
Member16 minutes ago, Sarge ütles:Mis osa minu tekstist teile mõlemale arusaamatuks jäi? Mina räägin postist, te räägite posti august.
” width=”20″ />Ma pole mitte kuidagi pooldanud intermitten fastingut ja ei hakka ka. Minu arust see samuti absurdsus. Lihtsalt tõin välja teadusliku fakti – muud midagi. Nüüd jõhker poleemika sellest nagu mina oleks uuringu läbi viinud.
” width=”20″ />Minagi ei ole IF suur fänn – mul lihtsalt on hommikuti isu, aga see ei tähenda – just nimelt – et ma saaks selle võimaluse kõrvale jätta, kui me räägime teooriast.
Lisaks näitavad paljud uuringud IF-i positiivset mõju mitmetele tervisemarkeritele.
veebruar 16, 2017 at 7:22 e.l. #390460ROtter
Member29 minutes ago, Sarge said:Mis osa minu tekstist teile mõlemale arusaamatuks jäi? Mina räägin postist, te räägite posti august.
” width=”20″ />On 4/26/2016 at 9:31 PM, Sarge said:Hetkel ma ärkan kell 8.00 iga päev ja esimene toidukord on 13-14 vahel.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Ainuke probleem on see, et õhtul läheb kiireks söömisega ja raskeks kaloraaž täis süüa.
14 hours ago, Sarge said:Kas tangid korraga paagi täis (1x päevas söömine) või tangid mitu korda päevas (4x päevas).
” width=”20″ /> Kütuse saad mõlemat moodi kätte, et edasi liikuda.
Sinu enda kirjutatud.
veebruar 16, 2017 at 7:34 e.l. #390461Sarge
Member11 minutes ago, ROtter ütles:Sinu enda kirjutatud.
Jah… tol perioodil sõingi nii. Ja ma ei söönud lõunaajal kogu oma 3500kcal täis, vaid ikka 4-5 toidukorra peale ära jaotatuna.
veebruar 16, 2017 at 9:28 e.l. #390463Reinart
MemberIga inimene peab leidma endale sobiva variandi.
Kui inimene ei taha hommikul süüa, siis ei näe põhjust pressida. Kõlab pisut veidralt aga usun, et keha ei taha toitu omastadagi, kui seda lihtsalt tuimalt ja isutult endale sisse ajada.
On inimesi kes suudavad väga vabalt intermediate fastinguga lihaseid kasvatada ja rasva põletada. Mõnele ei pruugi selline lähenemine jälle sobida.
Te kõik olete ju targad mehed. Te ju teate, et teemad mis puudutavad inimorganismi ei oma üheseid vastuseid. Kõik sõltub sajast tegurist ja on individuaalne. Vaielda on suht mõtetu
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.