Soolatüügas
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Soolatüügas
- This topic has 37 replies, 32 voices, and was last updated 16 years, 12 months tagasi by
R.T.
-
AutorPostitused
-
veebruar 12, 2009 at 6:24 e.l. #183573
-Egert
MemberMillest need tekivad üldse ?Mul pole olnud , mu isal pole olnud , emal mitte. Arvatavasti on asi geenides ka vist.
veebruar 12, 2009 at 8:32 e.l. #183579Chewie
Memberendal lõikasin kunagi žiletiga välja
veebruar 12, 2009 at 10:11 e.l. #183587MoloM
MemberMul oli kunagi soolatyygas, juhtus niiviisi, et jäi kusagile taha kinni ja rebis käe küljest lihtsalt ära, pika juurikaga. Peale seda pole tulnud uusi. Oli valus ja verine soolatyykast lahti samise viis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2009 at 10:23 e.l. #183589masterofceremony
MemberKüsi aapteegist “Põrgukivi”. Hõõru sellega paar korda, see kuivanud ollus, mis tekib noki ära ja ongi kadunud. Hea odav moodus, kunagi maksis mingi 30 eeki vist.
Valusaim viis, mis ma kunagi proovinud eemaldamiseks oli kääridega lõikamine ja pärast seda soolaga hõõrumine. Ma olin siis vist mingi 14-15. Vanaema koguaeg rääkis, et hõõrud soolaga ja kaob ära. Hõõrusin ja tulemus 0. Siis mõtlesingi, et lähen järgmisele levelile, et lõikan ära ja siis soolaga. Ikka paar korda sai tehtud ja tulemus sama mis ennem. Siis keegi kusagil rääkiski sellest põrgukivist ja tulemus paari päeva pärast. Olen siiani seda kõigile soovitanud ja kõik on ka lahti saanud.
veebruar 12, 2009 at 11:11 e.l. #183595asdfghjkl
Member
Sain muidu lahti tüükast. Põhjuseks pean järgmisi aspekte.
2007 teine pool-aasta tegin mõningaid muudatusi elus:
Aspekt1:
Töötasin kontoris, kus kõrvalkontoriks oli tabletitehas, vms keemialabor, kus läbi lae tuli meie kontorisse ohtralt keemia-aure, kolisime 2008 jaanuaris sealt kontorist välja uude kohta, aga poo laastat sai siis seal aurude käes tüükale keemiateraapiat tehtud nö, pakun, et see oli põhiline aspekt, et tüügas kadus.
Aspekt2:
Sõin eriti korralikult ja regulaarselt oma arvates, väljendit “toitumine on korras”, ma kindlasti ei mõista ega kasuta kunagi, aga jah, et ilmselt seda väljendit peaks kasutama toitumsie kirjeldamiseks tolla, et keha sai nagu rahuldavalt toitaineid minu meelest, eelnevalt niikorralikult aastaid toitunud polnud siiski.
Aspekt3:
Ei kratsinud ega närinud tüügast, ennem aga närisin küll.
—
Kel huvi tüükast lahti saada, siis soovitaks neid kolme momenti, mul need aitasid, nagu pildilt näha.
—
Lisaks veel seda, et tüügas kadus ära jäädavalt, praegu sama seis mis 2008 jaanuaris. Tahtsin juba öelda, et võin ka praegusest seisust pildi teha.
veebruar 12, 2009 at 11:17 e.l. #183597vares3636
MemberHõõru soolatüügast küüslauguga, minul kadusid igatahes ära.Ma lõikasin tüüka kääridega katki ja panin küüslauku peale, krdi vaus oli aga läinud taa on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2009 at 1:55 p.l. #183610PaKaalu
Memberma ostsin apteegist mingise 50kr ravimi panin seda peala ja jubedalt kipidas,nii nädal aega ning soolatüügas oli endiselt alles.Järgmine päev hakkasin kääridega askeldama ja sain lõpuks lahti(sõbrad soovitasid)
veebruar 12, 2009 at 6:13 p.l. #183662R.T
Membermul oli ka sõrmepeal soolatüügas, aga kasutasin seda mingit kollast rohtu, ja nüüd on kadunud;)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.