Soolased sõrnikud tatrajahuga
Avaleht » Forums » Toitumine » Retseptinurk » Soolased sõrnikud tatrajahuga
- This topic has 11 replies, 5 voices, and was last updated 14 years, 12 months tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
september 28, 2009 at 8:50 e.l. #18648
hehee
Member0,5 kg kohupiima
1 sibul
1 küüslauguküüs
murulauk
1 suur porgand
1 muna
tatrajahu
Riivi porgand. Haki sibul, küüslauk ja murulauk väga peeneks. Sega kõik ained kokku, tatrajahu lisa nii palju, et konsistents oleks paras kotletikeste vormimiseks (seda on mugavam teha märgade kätega). Maitsesta vastavalt soovile ja prae mõlemalt poolt või küpseta ahjus. Serveeri hapukoore-sibulasalatiga
“>september 28, 2009 at 8:56 e.l. #222602Lexusl
MemberSuu hakkas kohe vett jooksma.
“>Kindlasti peab järgi proovima
september 28, 2009 at 12:03 p.l. #222634vend vähk
ModeratorKui see võistlushooaeg kunagi läbi saab, siis kindlasti proovin!
“>veebruar 11, 2011 at 10:37 e.l. #289561Aile
Member0,5 kg kohupiima1 sibul
1 küüslauguküüs
murulauk
1 suur porgand
1 muna
tatrajahu
Riivi porgand. Haki sibul, küüslauk ja murulauk väga peeneks. Sega kõik ained kokku, tatrajahu lisa nii palju, et konsistents oleks paras kotletikeste vormimiseks (seda on mugavam teha märgade kätega). Maitsesta vastavalt soovile ja prae mõlemalt poolt või küpseta ahjus. Serveeri hapukoore-sibulasalatiga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda tuleb proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põhimõtteliselt võiks ka porgandit, sibulat ja küüslauku enne pannil kergelt läbi praadida ja siis lisada ülejäänud taignale ning segada. Uus maitsenüanss peaks olema märgatav.
Suur tänu!
veebruar 11, 2011 at 4:57 p.l. #289586Aile
1 küüslauguküüs
murulauk
1 suur porgand
1 muna
tatrajahu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tegin mõned teisendused…
1 suurem porgand peene riiviga, 0,5-1 chilli peenelt tükeldatult pannile ja kuumuta võiga. Lisa sool.
Võtad porgandisegu pannilt ja segad koos 250 g lahja kohupiimaga, lisad 1 muna ja parajalt tatrajahu.
Küpsetad keskmisel kuumusel, võiga määritud pannil pätsikesed.
Kate:
Suurem punt rohelist sibulat, natuke tilli, hapukoort.
…ja kogu sellele kupatusele tuleb veel otsa soolane heeringamari.
Jess…ma oleks peaaegu keelest ilma jäänud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2011 at 5:10 p.l. #289587hehee
MemberSeda tuleb proovida
Põhimõtteliselt võiks ka porgandit, sibulat ja küüslauku enne pannil kergelt läbi praadida ja siis lisada ülejäänud taignale ning segada. Uus maitsenüanss peaks olema märgatav.
Suur tänu!
Ma olin need sõrnikud ise juba unustanud. Tore, et meelde tuletasid!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2011 at 5:31 p.l. #289588Aile
MemberMa olin need sõrnikud ise juba unustanud. Tore, et meelde tuletasid!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Proovi riivitud porgandi ja chilliga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ausalt öeldes on see rohelise sibula, tilli ja hapukoore kate ka ainult heeringamarjaga vääääga hea. Ei ole sõrnikuid vajagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2011 at 5:55 p.l. #289590hehee
MemberProovi riivitud porgandi ja chilliga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võtan nõu kuulda!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ausalt öeldes on see rohelise sibula, tilli ja hapukoore kate ka ainult heeringamarjaga vääääga hea. Ei ole sõrnikuid vajagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda ma usun
veebruar 12, 2011 at 10:55 e.l. #289627vrsm
1 küüslauguküüs
murulauk
1 suur porgand
1 muna
tatrajahu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tundub, et tuleb kavasse võtta
kõik vajalik kodus osemas, lihtne ja lööv. peageli valgupannkoogid olid nii head, et neid teen see nädalavahetus vist uuesti…
veebruar 12, 2011 at 11:34 e.l. #289630Aile
Membertundub, et tuleb kavasse võttakõik vajalik kodus osemas, lihtne ja lööv. peageli valgupannkoogid olid nii head, et neid teen see nädalavahetus vist uuesti…
Minule läheb see kategooriasse “junk food”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma paisun super hästi…
veebruar 12, 2011 at 11:57 e.l. #289635hehee
MemberMinule läheb see kategooriasse “junk food”
Ma paisun super hästi…
Sõrnikuid või pannkoogid? Viimaseid mina ka ei tarbi, pole kunagi nende fenomenist aru saanud, aga teadjamad räägivad, et ju ma siis pole häid pannkooke saanud. Jumal tänatud, ma ütlen!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2011 at 12:29 p.l. #289641Aile
MemberSõrnikuid või pannkoogid? Viimaseid mina ka ei tarbi, pole kunagi nende fenomenist aru saanud, aga teadjamad räägivad, et ju ma siis pole häid pannkooke saanud. Jumal tänatud, ma ütlen!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pannkookidest ei maksa üldse rääkida… Kahjuks ikka sõrnikud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on kohupiimaga mingi eriline suhe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …ja ega heeringas ei ole ka minu sõber, nii, et topeltlaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nimetame seda alimentaarseks karastamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.