Võtad pitsi HEAD konjakit nt.”Hennesy” VSOP-d või brandit “Ahtamar” aga miks ka mitte jääkülma venivat viina , mark ja maitsed võivad erineda, ja tunned kuidas aeg peatub, keha soojaks läheb ning hoomad, kuidas rammestus pärast rasket ja väsitavat nädalat või kuud Su üle võimust võtab. Mõni teeb veel ühe piibu või sigari sinna juurde. Kas seda on siis palju tahta. Aga, et maitsed ja arvamused on erinevad, siis las iga mees vaatab ise mida paremaks peab või kuidas talitab. Siin on ainult minu subjektiivne arvamus ja kui see peakas kellegi arvamusega sarnanema, siis selle üle on mul ainult hea meel.
ma eelistan paar liitrit lahjat õlut õhtujooksul lasta ja sigarett või sigar. aga kangemad nagu konjak või viin(temperatuurist olenemata-venib või mitte, külm või soe) on räige maitsega ja tekib oksereflex. kuigi pubekana lasin viina kõvasti, lausa kolmkorda nädalas sai täisjoodud ja baarist baari käidud mingi lühike periood-õnneks läks üle ja sain suureks-täiskasvanuks, siis hakkasin täiskarsklaseks, nüüd aga sutsu õlut ja vahest suicu