et, oleks vaja kaal alla saada ja vormi saada.
169cm, 77kg, 15a.
ma teen igapäevaselt aeroobset trenni,võiks käia veel jõusaalis ja paneks toitumise paika.
kaal on tekkinud puhtsalt valedes söömisharjumustest. tahaks omal paika panna toitumise, ja seal kõrval opimaalselt trennis käia.
Ma olen kuulnud, et lhtsalt igapäev jõusaalis ilgelt pumpamine ei aita, lihased ei saa taastuda.
Mida te soovitaks, kui tihti ja kui palju oleks hea jooksmas käia? igapäev? ja kas ma peaks jooksma tund aga, v. palju?
eesmark kuu jooksul kõht maha saada ( arvan, suht 7 kilo selleks peaks alla võtma) ja siis hakata selle kuuspaki poole vaikselt treenima.
samuti, toitumiskava, ma arvan, et ma peaks tegema sellise, et hommikul seitse, siis lõuna 11 12 vahel , siis lõuna 14 15 vahel ja siis õhtu 19.
mida peaksin jälgima on toitumiskava koostamisel, mis oleks kasulikud väikesed vahepalad, kui kuskil peaks kõht tühjaks minema?
ma tean, et selle kohta on palju teemasid, aga niipalju kui ma siin lugenud olen, on siin palu igast spämmi ja lihtsalt öeldud, et otsi teistest teemadest, ei midagi täpset