Söök karbiga kaasa?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Söök karbiga kaasa?
- This topic has 31 replies, 25 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Xero.
-
AutorPostitused
-
veebruar 5, 2010 at 7:55 e.l. #254182
soomusk
MemberVõtan tööle kaasa lõunasöögi (ei viitsi üles lugeda erinevaid variante) ja vahepala (pakk kohupiima/kodujuustu), töö juures sahtlis on alati mingeid pähkleid/seemneid ja muidugi 75-85% šokolaadi (nämm-nämm). Lõunasöök kohvikus läks viimasel ajal maksma u 55-60 krooni, nüüd saan tunduvalt odavamalt hakkama.
veebruar 5, 2010 at 8:57 e.l. #254198Jackie
MemberIkka topsikud kaasa, sest muidu jääks ju nälga. Hetkel kaks söögikorda kaasas (peamiselt kohupiim+jogurt igasugu lisanditega), varsti tuleb kolm-neli võtta, sest tööpäevad lähevad pikemaks.
veebruar 5, 2010 at 9:15 e.l. #254199asdfghjkl
MemberPlastkarpidega võtavad tööle kaasa ka tavainimesed, mitte-fitnessistid nö, lasevad mikrokas soojaks kella 12 ajal.
veebruar 5, 2010 at 10:17 e.l. #254214soomusk
MemberPlastkarpidega võtavad tööle kaasa ka tavainimesed, mitte-fitnessistid nö, lasevad mikrokas soojaks kella 12 ajal.Ma olen kuulnud, et kõikidele ülemustele ei meeldi, kui töötajad kontoris oma lobiga haisutavad – kliendid ju käivad! Nende arvates peaks normaalne valge inimene ikka väljas lõunatama.
veebruar 5, 2010 at 10:33 e.l. #254221Erkko
MemberKooli ei hakka sooja toitu kaasa võtma, sest seal saab isegi juba ühe korra.Nüüdsest plaaninud kohupiima(toru) kaasa hakata võtma.Kaks kohupiima koolipäeva jooksul teeks hea. Hommiku söön nii palju kui alla läheb(putru, võisaiu). Peale teist tundi on juba kõht tühi. Siis olekski hea üks kohupiim naha vahele keerata. Neljanda vahetunni ajal saab sooja toitu. Ning siis peale seitsmendat võtaks veel ühe kohupiima hea meelega, sest koju saab alles pooleteise kuni kahe tunni pärast.
veebruar 5, 2010 at 10:37 e.l. #254222hehee
MemberMa olen kuulnud, et kõikidele ülemustele ei meeldi, kui töötajad kontoris oma lobiga haisutavad – kliendid ju käivad! Nende arvates peaks normaalne valge inimene ikka väljas lõunatama.Väga lihtne, kui ei meeldi, lõunatasud palgalisaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise tassin igapäevaselt kaasa kaks toidukorda kolme karbiga. Ühes suuremas salat, mis läheb kahe söögikorra vahel poolitamisele ning teistes kahes toit, mida parasjagu kodus valmistanud olen. Sageli on kaasas veel ka neljas karp supiga, sest ma olen totaalne supifänn
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2010 at 11:24 e.l. #254233raino6
MemberKooli ei hakka sooja toitu kaasa võtma, sest seal saab isegi juba ühe korra.Nüüdsest plaaninud kohupiima(toru) kaasa hakata võtma.Kaks kohupiima koolipäeva jooksul teeks hea. Hommiku söön nii palju kui alla läheb(putru, võisaiu). Peale teist tundi on juba kõht tühi. Siis olekski hea üks kohupiim naha vahele keerata. Neljanda vahetunni ajal saab sooja toitu. Ning siis peale seitsmendat võtaks veel ühe kohupiima hea meelega, sest koju saab alles pooleteise kuni kahe tunni pärast.Mina vedasin kooli kaasa karbiga sooja toitu. Koolis saab seda ka jah, aga kogused olid vähemalt meil pisut väikesed, poleks kaloraaži täis saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja spordikotis oli ka kaks sheiki, üks enne ja teine pärast trenni… olid ajad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsijale ka: Kaasa võtsin küpsetatud kanafileed, salatit ja pisut kartuleid. Suhe oli taldriku peale pannes selline, et pool moodustas toidust salat, veerand kanafilee ja veerand kartul. Sööklas oli mugav oma karp välja tõmmata ja sööma hakata. Teised vaatasid imelikult küll aga see ei ole ju probleem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2010 at 11:28 e.l. #254237hehee
MemberHommiku söön nii palju kui alla läheb(putru, võisaiu). Peale teist tundi on juba kõht tühi.Mitte, et Sa ei võiks koolis vahetunni ajal süüa, aga hommikul kodus söö parem näiteks omletti, püsib kõht kauem täis. Praegu sööd ju praktiliselt ainult süsivesikuid.
veebruar 5, 2010 at 11:36 e.l. #254244LaizeN
MemberMitte, et Sa ei võiks koolis vahetunni ajal süüa, aga hommikul kodus söö parem näiteks omletti, püsib kõht kauem täis. Praegu sööd ju praktiliselt ainult süsivesikuid.Ma mõtlen ka, et tee omale hommiku üks kõva omlet hapukoorega ja kohvile lisa vahukoort.
Kooli võta kaasa näiteks kanafileed ja see lisa lihtsalt tavatoidu juurde, mis pärast 4 tundi saad näiteks, ja peale söö peotäis pähkleid.
Ma kahtlen, et sa 7’t tundi vastu ei pea, kui sa piisavalt rasvu sööd ja oma veresuhkru tasakaalus hoiad ( piira mõttetuid süsivesikuid.. ) + on rasvadest palju lihtsam seda massi kaloraazi kätte saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2010 at 12:19 p.l. #254261vend vähk
ModeratorMina olen viimased 4 nädalat söögikraami ainult karbiga kaasas tassinud, aga mul on ka suured eesmärgid selleks hooajaks. Töö juures on meil imeodavad, imemaitsvad ja imerasvased toidud ning kui lubaksin endale näiteks 2 kuud sellist sööki, siis oleksin ilmselt vähemalt 100 kilone.
Tööle võtan kaasa kanafileed, kohupiima ja puuviljasid. Hetkel tassin ka viinamarjamahlasid kaasas, aga varsti lähen mahlalt üle FatBurnerile ja tavalisele veele. Praegu on hea toidukraami jahedal aknalaual hoida, aga kaalun väikese külmiku muretsemist kevadeks-suveks oma kabinetti.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2010 at 1:30 p.l. #254273Xero
Member1 kord liha ja mingi muu kraam, teine söögikord kohupiim+jogurt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegutsen sama põhimõtte järgi
veebruar 5, 2010 at 1:37 p.l. #254278Ott Kiivikas
MemberMina olen karpe kaasas tassinud niikaua kui mäletan ennast kulturismiga tegelemast (93a. alates) esimestel aastatel ei olnud kindlasti nii regulaarne ,kuid hiljem küll. Jutt ei käi minu arvates ainult võistlejatest sportlastest, vaid inimestest, kes hoolivad oma tervisest.
veebruar 5, 2010 at 2:07 p.l. #254300kuuliks
MemberPaljud teist võtavad karbiga süüa kaasa? ja kui võtate,siis mida?Ise mõtlesin,et peaks võtma näiteks makarone ja kanafileed,sööks enne trenni ära.Hea peale kooli kohe trenni minna.
Parem muidugi kaasa võtta kui selleks võimalus. Siis tead alati, mida ja kui palju on ning mis sinna hulka segatud.
veebruar 5, 2010 at 3:11 p.l. #254323Erkko
MemberMul on kooli kokatädi tuttav ja neljanda vahetunni ajal saan niipalju süüa, kui sisse mahub. Aga selle omleti asja ma proovin ära.
veebruar 5, 2010 at 4:05 p.l. #254332kuuliks
MemberMina olen karpe kaasas tassinud niikaua kui mäletan ennast kulturismiga tegelemast (93a. alates) esimestel aastatel ei olnud kindlasti nii regulaarne ,kuid hiljem küll. Jutt ei käi minu arvates ainult võistlejatest sportlastest, vaid inimestest, kes hoolivad oma tervisest.Juba 17 aastat teed seda. Päris visa vend ikka…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.