söök ja trenn
- This topic has 52 replies, 14 voices, and was last updated 14 years, 5 months tagasi by
Archangel.
-
AutorPostitused
-
august 24, 2011 at 5:10 p.l. #311027
Angelo
MemberValku 300-400g. Normaalne mees oled siis ju
august 24, 2011 at 5:11 p.l. #311028Viiking
Pigem rohkem kui vähem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 24, 2011 at 7:20 p.l. #311033biggereveryday
MemberPigem rohkem kui vähem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>miks sa kangiga surumise välja jätsid?…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 25, 2011 at 4:29 e.l. #311045ROtter
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Antiikmööbliga ahju kütmine e. enamus läheb kasutult kaduma.
august 25, 2011 at 4:37 e.l. #311046seenjor
MemberAntiikmööbliga ahju kütmine e. enamus läheb kasutult kaduma.Ei oska rahaga midagi muud peale hakata.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 25, 2011 at 5:37 e.l. #311048Archangel
MemberAntiikmööbliga ahju kütmine e. enamus läheb kasutult kaduma.Kuskil 2.2g kehakilo kohta on vist kõrgeim piir, kust võis tulla veel lihasehitamise puhul kasu – naturaalile.
Ehk härra Viikingi (kaal 96) puhul paneks mina ülemiseks piiriks ca. 250-300g. Siis on see maksimaalne tase kaetud ning igaks juhuks veidi peale, kui peaks arvestamine veidi mööda olema. (Ning olgem ausad – valk maitseb hää
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Dieedi ajal kaaluksin kuni 400g kasutamist. Kuna kaloridefitsiidi korral suureneb tihtipeale ka valkude osakaal glükoneogeneesis. Ehk keha on energiapuuduses ning heameelega kasutab suurenenud aminohapete osakaalu veres energia tootmise eesmärkidel. Ning sellest sõltuvalt võib niigi piiripealse tarbimise puhul langeda lihastesse jõudev valgukogus veelgi väiksemaks – ehk ei toimu enam optimaalset lihaskasvu/taastumist.
Suure kaloraaži korral toimub seda veidi vähem keha energiavajaduse rahuldamiseks – küll aga pidevate suurendatud koguste “kiirete” valkude tarbimine võib põhjustada suurenenud oksüdatsiooni.
Dieedi kasuks räägib ka veel see, et valkude tarbimine põhjustab kõige suuremat nälja rahuldamist ning valkude kõrge energianõue seedimisel tähendab, et 20-30% valgust saadud kaloritest põleb nende seedimisel niikuinii ära. Ehk need on mõned põhjused, mis aitavad dieeti edukalt läbi viia ja miks kõrgvalgu dieedid ka nii edukat tihtipeale on.
Seega ma ei ütleks, et enamus läheb kasutult kaduma. Sõltub see eelkõige trennide raskusest ning keha võimest valku lihaste-ehitamisel kasutada ning kogustest, mis läheb ülejäänud keha protsessidele.
Härra viikingi puhul ma pigem laseksin heameelega veidi maiusi. Jäta päevas massikava ajal seda valku veidi vähemaks ning söö näiteks paar kohukest. Saad rasva ja süskareid ning head maitsvat snäkki veidi. Kaloraaž peaks samaks jääma, kuid ei pea niivõrd suuri toidukoguseid tarbima ning lihaskasvu kohapealt toimub siiski optimaalne areng.
Mul oli eilne kaloraaž selline:
220g valku, 220g süskareid ja 230g rasvu.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – läks veidi rasvaseks. Tavaliselt rasvu niipalju ei tule ja pigem rohkem süskareid.august 25, 2011 at 4:12 p.l. #311104Viiking
Membermiks sa kangiga surumise välja jätsid?…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tegin ise niipalju kui sai hantlitega, siis hakkasin kangiga tegema, sest peale 40st hantlit on järgmine kohe 51kg, seega kangiga teen senikaua, kui suudan 51stega teha ja siis jälle kangi peale üle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga ega see üleöö ei juhtu, aega läheb kõvasti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kuskil 2.2g kehakilo kohta on vist kõrgeim piir, kust võis tulla veel lihasehitamise puhul kasu – naturaalile.Ehk härra Viikingi (kaal 96) puhul paneks mina ülemiseks piiriks ca. 250-300g. Siis on see maksimaalne tase kaetud ning igaks juhuks veidi peale, kui peaks arvestamine veidi mööda olema. (Ning olgem ausad – valk maitseb hää
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Dieedi ajal kaaluksin kuni 400g kasutamist. Kuna kaloridefitsiidi korral suureneb tihtipeale ka valkude osakaal glükoneogeneesis. Ehk keha on energiapuuduses ning heameelega kasutab suurenenud aminohapete osakaalu veres energia tootmise eesmärkidel. Ning sellest sõltuvalt võib niigi piiripealse tarbimise puhul langeda lihastesse jõudev valgukogus veelgi väiksemaks – ehk ei toimu enam optimaalset lihaskasvu/taastumist.
Suure kaloraaži korral toimub seda veidi vähem keha energiavajaduse rahuldamiseks – küll aga pidevate suurendatud koguste “kiirete” valkude tarbimine võib põhjustada suurenenud oksüdatsiooni.
Dieedi kasuks räägib ka veel see, et valkude tarbimine põhjustab kõige suuremat nälja rahuldamist ning valkude kõrge energianõue seedimisel tähendab, et 20-30% valgust saadud kaloritest põleb nende seedimisel niikuinii ära. Ehk need on mõned põhjused, mis aitavad dieeti edukalt läbi viia ja miks kõrgvalgu dieedid ka nii edukat tihtipeale on.
Seega ma ei ütleks, et enamus läheb kasutult kaduma. Sõltub see eelkõige trennide raskusest ning keha võimest valku lihaste-ehitamisel kasutada ning kogustest, mis läheb ülejäänud keha protsessidele.
Härra viikingi puhul ma pigem laseksin heameelega veidi maiusi. Jäta päevas massikava ajal seda valku veidi vähemaks ning söö näiteks paar kohukest. Saad rasva ja süskareid ning head maitsvat snäkki veidi. Kaloraaž peaks samaks jääma, kuid ei pea niivõrd suuri toidukoguseid tarbima ning lihaskasvu kohapealt toimub siiski optimaalne areng.
Mul oli eilne kaloraaž selline:
220g valku, 220g süskareid ja 230g rasvu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – läks veidi rasvaseks. Tavaliselt rasvu niipalju ei tule ja pigem rohkem süskareid.Ma sõingi ennem kuskil 200-250g valku päevas ja no ei tulnud praktiliselt midagi juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 25, 2011 at 6:03 p.l. #311119Archangel
MemberMa tegin ise niipalju kui sai hantlitega, siis hakkasin kangiga tegema, sest peale 40st hantlit on järgmine kohe 51kg, seega kangiga teen senikaua, kui suudan 51stega teha ja siis jälle kangi peale üle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga ega see üleöö ei juhtu, aega läheb kõvasti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.
Ma sõingi ennem kuskil 200-250g valku päevas ja no ei tulnud praktiliselt midagi juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kui valku vähem siis peab teisi asju ka vastavalt rohkem olema.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Rasvadega on lihtne mööda arvestada kuna neis palju kaloreid.AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.