söök enne trenni
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » söök enne trenni
- This topic has 37 replies, 19 voices, and was last updated 18 years, 5 months tagasi by
Capricorn.
-
AutorPostitused
-
juuni 28, 2007 at 8:07 p.l. #118662
asdfghjkl
MemberMina küll tühja kõhuga efektiivselt trenni teha ei suuda.Jah ma ka ei suuda, sellega nõus. Kui eriti nälginud olek on, siis tekib külm higi otsaette ja pilt hakkab eest kaduma muule sagedusele. Aga kindlasti peab toit olema tund aega seedinud, muidu on igal küki allalaskel kõhutuul väljumas ja üles tulles kartuli maik kurgus. Vblla ainevahetuskiirus on individuaalsel tasemel siiski nimetamisväärselt erinev. Enamikel vast siiski kulub rohkem kui pool tundi toidu sedimeseks.
juuni 28, 2007 at 9:53 p.l. #118664jrx
MemberSee on hästi individuaalne. Üldiselt tasuks vahetult enne trenni vältida kiireid süsivesikuid – insuliini tõus teeb uimaseks ja vähendab töövõimet.
Pisut proteiini tuleks tarbida enne trenni minimaalne aeg, mis kõht kannatab.
Trenni tuleks minna täidetud glükogeeni ja vabade aminohapete varudega.
juuni 28, 2007 at 9:54 p.l. #118665jrx
MemberJah, hapukapsast on nii palju funki et saad harjutuste kestel kõhutuultest lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks uurige järele, mis see sõna “funk” tähendab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 28, 2007 at 10:39 p.l. #118667joey
MemberEi ole mul gaase tekkinud, ei ole midagi kurku lennanud ja ei ole midagi rikki läinud. Nii et jama jutt, ma ütlen. Ja kes ütles, et toit peab trenni alguseks täiesti seeditud olema? Kui ta täielikult ära seedib, siis oled ju jälle näljane. Ja mida sa näljasena trennis teed? Minul on vaid 1 vastus – sööd. Mina küll tühja kõhuga efektiivselt trenni teha ei suuda.õige, talitan ise samamoodi. kodus söön (ka süsivesikuid – riis, maisihelbed) ja umbes poole tunni pärast jõuan jõusaali. on tekkinud ka tunnine ja suurem vahe toidukorra ja trenni vahele – siis on tunda juba, et trenni lõpp kisub kergelt uimaseks ja tuleb tahtmine süüa.
peale trenni olen piisavalt tühi ja sheik läheb suure näljaga alla. peale trenni sheigi ja järgmise toidukorra vahele jääb 2h.
trenn kestab umbes mul tavaliselt 1-1,5h. seega enne trenni söögikorra ja peale trenni sheigi vahele jääb ka umbes 2h, mis peaks nagu OK olema.
teemasse: ei leia erilist mõtet sellel, et 10 min enne trenni süüa. liiga väike aeg.
juuni 29, 2007 at 3:37 e.l. #118668kuuliks
Memberküsimus siis , et kas keegi sööb enne trenni midagi. nagu banaani , kohupiima või midagi sellist ja kas see on nagu hea või halb . Kas funki annab ka juurde siis trennis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina ei söö enne trenni kui ma seda hommikul teen. õhtuti ma pole veel trenni teinud.
juuni 29, 2007 at 4:07 e.l. #118669Capricorn
MemberU. 1 tund enne trenni süüa on minu jaoks normaalne. Ei vali spetsiaalselt mida söön, täpselt see mis järjekorras järgmine (toitumiskavas) söök peaks olema, seda söön. Peale trenni 0,5 l proteiini-dekstroosi-kreatiinijooki ja u. 1 tunni pätrast normaalne söök.
juuni 29, 2007 at 5:58 e.l. #118672tann15
Memberno tänx kõik selle infi eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 29, 2007 at 6:17 e.l. #118673eintsius
MemberKindlasti annab juurde. Banaanis päris kiiresti imenduvad süsivesikud. Mõju sarnane spordijoogile.
Ise näksin alati enne trenni minekut midagi. Muidugi minimaalselt, et kõht ikka kerge oleks.
juuni 29, 2007 at 6:19 e.l. #118674tann15
MemberKindlasti annab juurde. Banaanis päris kiiresti imenduvad süsivesikud. Mõju sarnane spordijoogile.Ise näksin alati enne trenni minekut midagi. Muidugi minimaalselt, et kõht ikka kerge oleks.
ise käin mv ja seal mõni isik sööb 4-5banaani enne trenni ära
juuni 29, 2007 at 7:48 e.l. #118678jrx
MemberBanaan vahetult enne trenni on ikka väga halb mõte mu arust. Treni ajal võib banaani ampsata.
juuni 29, 2007 at 8:18 e.l. #118681daman
MemberIse joon sheiki vast 10 minutit enne trenni sisse (umbes 1 mõõdulusikas) ja trenni ajal tarbin joogiks veega lahjendatud spordijooki või puhast spordijooki (oleneb kestvusest). Peale trenni pisut suurem sheik.
Samas ma ei tea kui palju minu arvamus konteksti mahub, kuna minu trennid koosnevad ujumisest, rattasõidust ja jooksust. Vahel ka kombinatsioonist kahest alast, kestvused on tunnist kuni 3 tunnini. Jõudu hetkel üldse ei tee (v.a. gluteus mediust ja kõhtu/selga/külgi)
juuni 29, 2007 at 8:20 e.l. #118682Raivo Piiber
Memberkõik olete kiivikad???Kunagi oli sellest ka juttu, et kas teised võivad konkreetsele persoonile postitatud küsimusele vastata (hetkel Kiivikas siis) ning siis oli Oti seisukoht positiivne, kuna ta ise ei jõua iga päev ja igal ajahetkel arvutisse tormata. Seega – ka teiste arvamused on olulised ning nagu näed, on neid seinast seina.
Ma ise söön näiteks tund-poolteist enne trenni.
juuni 29, 2007 at 9:46 e.l. #118696dirty scorpion
Memberenne trenni umbes pool tundi või nii nosin midagi kerget nagu natuke maasikaid vms aga vahetult enne trenne ei söö midagi
juuni 29, 2007 at 10:06 e.l. #118697Alexander Andrusenko
Moderatorõige, talitan ise samamoodi. kodus söön (ka süsivesikuid – riis, maisihelbed) ja umbes poole tunni pärast jõuan jõusaali. on tekkinud ka tunnine ja suurem vahe toidukorra ja trenni vahele – siis on tunda juba, et trenni lõpp kisub kergelt uimaseks ja tuleb tahtmine süüa.peale trenni olen piisavalt tühi ja sheik läheb suure näljaga alla. peale trenni sheigi ja järgmise toidukorra vahele jääb 2h.
trenn kestab umbes mul tavaliselt 1-1,5h. seega enne trenni söögikorra ja peale trenni sheigi vahele jääb ka umbes 2h, mis peaks nagu OK olema.
teemasse: ei leia erilist mõtet sellel, et 10 min enne trenni süüa. liiga väike aeg.
Mul läheb sheik pärast trenni ka väga suure näljaga alla, aga samasuure näljaga läheb alla ka õhtusöök pärast trenni umbes 1 tunni pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja siis veel enne magamaminekut läheks alla veel üks samasugune õhtusöök, aga siis ma olen juba sunnitud isu piirama. Siis joon peamiselt petti.juuni 29, 2007 at 7:15 p.l. #118708V.K
Memberex ma ka vahest õgin banaani enne trenni kui tunnen, et energiat on jube vähe ning pole aega olnud kodus süüa.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.