Söök enne trenni..
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Söök enne trenni..
- This topic has 35 replies, 20 voices, and was last updated 15 years, 8 months tagasi by
Kassisilm.
-
AutorPostitused
-
mai 10, 2010 at 1:20 p.l. #21192
Mark00
MemberTere,viimased 2kuud käin jõusaalis hommikuti umbes kella 8,9:00 paiku.Mure selles et hommikul pole üldse söögi isu,ja nii käingi tühja kõhuga.Kas sellinne tegevus on norm?
mai 10, 2010 at 1:39 p.l. #192713Anonüümne
Guestkindlasti mitte, sööma peab,et saada energiat ja valke,sv. rasvu kiudaineid jpm.
mai 10, 2010 at 1:45 p.l. #192714Indrek18
MemberEsimene küsimus, miks sa üldse nii vara käid? On su organism valmis nii rasket pingutust tegema sellisel kellaajal?
Kindlasti mitte pole see normaalne, et sa ei söö enne trenni. Selja taga on pikk öö, pärast mida vajab keha ILMTINGIMATA KIIRESTI valke. Mina arvan, et sa ei saavuta soovitud tulemusi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … kehal pole millegi arvelt kasvada.mai 10, 2010 at 1:57 p.l. #192585Kristjan-Johannes Konsap
MemberÄra õgi õhtul kõhtu nii täis, siis on hommikul isu ka.
Pead ennast harjutama hommikul sööma!
Kui trenn on tõesti üsna kohe peale hommikusööki, siis ilmselt oleks tark mõte süüa midagi kergestiseeditavad, samas kaloririkast.
Salatit jm silo ega väga rasvast, praetud asja pole ilmselt mõtet süüa. Puder+ munad või ehk parem isegi kohupiim oleks hea valik.
Kui oled harjunud trennis hommikuti käima siis käi pealegi. Vahet pole, millal trenni teed kui sellega ära harjud.
mai 10, 2010 at 5:57 p.l. #191810tereummikust
MemberSelle peale, et hommikul pole üldse söögiisu ja toit ei taha alla minna, ütleks ma, et süües kasvab isu. Loodan, et selgitust ei vaja.
mai 10, 2010 at 6:27 p.l. #191808matjusm
MemberTere,viimased 2kuud käin jõusaalis hommikuti umbes kella 8,9:00 paiku.Mure selles et hommikul pole üldse söögi isu,ja nii käingi tühja kõhuga.Kas sellinne tegevus on norm?Peab sööma hommikul. Ürita näiteks midagi väga lihtsat ja kiiret kuid samas toitainerikast süüa nagu müslit või mõnda muud sarnast krõbinat. Sellele segule võid veel lusikatäie valgupulbrit ka peale visata. Mul oli ka varem probleeme hommikul söömisega kuid nüüd läheb selline asi küll ilusti hommikul alla.
Joo ka midagi sooja (näiteks teed või kakaod) oma söögi kõrvale, see aitab ka asjadel lihtsamini alla minna.
mai 10, 2010 at 7:15 p.l. #191805Tetz
Memberaga kas ei või nt hommikul shake juua ja peale trenni ka shake ja siis tunni pärast hea sööma kord peale??? ajab ka ju asja ära või ei?
üks küsimus veel kohe et kui on dieedi periood peale massiperioodi, siis kas on mõistlik peale trenni võtta mingit massilisajat sest seal ju süsikad ja valgud nagu olemas aga lihtsalt valku vähem ja süsivesikuid kole palju??? või peaks siis lihtsalt mingi valgu jooma ja nt banaani peale ja oleks vägev küll?
mai 10, 2010 at 7:42 p.l. #191457Viiking
MemberNordic kiirkaerahelbepuder on väga hea hommikul, teed hea portsu ja lisad suhkrut või moosi ja energiat on korralikult kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, täiskõhu tunne ka pikemat aega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 10, 2010 at 8:02 p.l. #191305Amarillo
Memberaga kas ei või nt hommikul shake juua ja peale trenni ka shake ja siis tunni pärast hea sööma kord peale??? ajab ka ju asja ära või ei?üks küsimus veel kohe et kui on dieedi periood peale massiperioodi, siis kas on mõistlik peale trenni võtta mingit massilisajat sest seal ju süsikad ja valgud nagu olemas aga lihtsalt valku vähem ja süsivesikuid kole palju??? või peaks siis lihtsalt mingi valgu jooma ja nt banaani peale ja oleks vägev küll?
massilisaja suht suvaline sõna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , nagu reklaamivendade väljamõeldud , sisu on aga NULL , jep vabalt võid võtta sest see ju täpselt sama nagu sa kirjeldaishommiku on hea shake juua sest
1) ärgates on vaja kiiret vadakuvalku, et katabolismisti taastuda
2) enne trenni on vaja vadakust BCCA ja GLUTAMIIN
AGA sa pead süsivesikuid ka sööma ning rasvu, ega sa mingit naftat või liiva suust sisse ei pea ajama et hommiku isu pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , soovitan üle saada ,hormoonid möllavad vist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis sa arvad et mul on alati kohupiima ja kanafilee isu ve – vaevalt ,PEAB SÖÖÖÖMAAA
mai 10, 2010 at 8:18 p.l. #191261Tetz
MemberMa söön küll hommikuti seda probleem pole ammu enam, sõjavägi juurutas selle välja aga lihtsalt aeg ajalt on hoopis isu shake juua ja kuna eelistan ja võimalik on ka hommikul vara trennis käia, siis nii on mugavam ja kiirem moodus, aga üldjuhul eelistan ka kohupiima ja kana, kuigi viskab ka koppa suht tihti:)
sellest hoolimata saab kõik näost ilusti siisse aetud sest eesmärgid on silme ees.
mai 10, 2010 at 8:58 p.l. #191520PT London
MemberMa jätaks söömise maha kui peaks iga hommik ja/või teised toidukorrad sööma putru, kana & kohupiima! Kas need mingid ime toidud?!?
Toidu peab meeldivaks valmistama ja vaheldusrikkaks… mu hommikusöök on järgmine: 4 muna, 2 viilu juustu ja peekon võileival, natuke hapukurki ja ketsupit(mu paheks on 1tl helmansit ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>). Ennem või peale hommikusööki peotäis datleid ja maasika sheik… Onju meeldiv
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2010 at 4:23 e.l. #191054wola
MemberMa jätaks söömise maha kui peaks iga hommik ja/või teised toidukorrad sööma putru, kana & kohupiima! Kas need mingid ime toidud?!?Toidu peab meeldivaks valmistama ja vaheldusrikkaks… mu hommikusöök on järgmine: 4 muna, 2 viilu juustu ja peekon võileival, natuke hapukurki ja ketsupit(mu paheks on 1tl helmansit ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>). Ennem või peale hommikusööki peotäis datleid ja maasika sheik… Onju meeldiv
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida sa torised koguaeg. Alatasa loen su kommentaare ning koguaeg inised. Ükski asi ei meeldi. Ei ole kursis, kas teiste treenimise kõrvalt ka ise aktiivselt trenni teed, aga ilmselgelt peaks aktiivne treeniv sportlane lisama oma hommikusööki ka korralikud süsivesikud (nt 100gr kuivainest täistera kaerahelvestest puder). Selleks inimesed hommikuti putru söövadki, et see on igatpidi toitev. Ja ega kulturism pole nagu mõni moetrend, mis igal hommikul muutub – kui tahad kasvada, siis on mõned toiduained lihtsalt vältimatud (nt kaerahelbed, munad, liha ja piimatooted), ilma milleta korralikku massi ei ehita. Nagu ütleb Z. Fokin: “Ja nii ongi”.
mai 11, 2010 at 5:12 e.l. #191215Goleteral
MemberKäisin kah varem kell 8 trennis ning samamoodi hommikuti väikse isuga – lõpetuseks tegingi hommikul kaseiini/whey ja malto sheigi ning trennides oli väga korralikult energiat. Pead leidma selle kombinatsiooni mis sulle kõige paremini sobib..
mai 11, 2010 at 6:36 e.l. #191092Kassisilm
Memberhommikul pole üldse söögi isuMa vaikselt poetan siia vahele, et mul piisab kasvõi poolikust magusast õunast, et söögiisu 10-15 minutiga tekiks, aga ta peab ikka mahlane ka olema. Kas mõnel aitab sidrunivesi hommikul, et isu tekiks? Mul igastahes võtab mõru maitse isu täiesti ära.
mai 11, 2010 at 10:48 e.l. #164773smack
MemberTere,viimased 2kuud käin jõusaalis hommikuti umbes kella 8,9:00 paiku.Mure selles et hommikul pole üldse söögi isu,ja nii käingi tühja kõhuga.Kas sellinne tegevus on norm?Mis kell magama lähed ja millal viimati sööd? Võib olla ei saa magu puhata.
Igatahes ilma hommikusöögita trenni minnes tapab lihast. Niigi öösel tekib defitsiit+ trenn veel otsa. Pealegist soovitatakse alles 2h pärast ärkamist raskejõustikuga tegeleda, kuna siis taastub selgroo lülidevaheline määre.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.