söök enne trenni
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » söök enne trenni
- This topic has 37 replies, 19 voices, and was last updated 18 years, 5 months tagasi by
Capricorn.
-
AutorPostitused
-
juuni 28, 2007 at 4:58 p.l. #11093
tann15
Memberküsimus siis , et kas keegi sööb enne trenni midagi. nagu banaani , kohupiima või midagi sellist ja kas see on nagu hea või halb . Kas funki annab ka juurde siis trennis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 28, 2007 at 5:18 p.l. #118639mullaonu
Memberküsimus siis , et kas keegi sööb enne trenni midagi. nagu banaani , kohupiima või midagi sellist ja kas see on nagu hea või halb . Kas funki annab ka juurde siis trennis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loogiline ju, paar tundi enne ikka tuleb süüa
, mida söön sõltub sellest kuna trenni minek
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 28, 2007 at 5:43 p.l. #118640Vägivaldur
MemberSöök sõltub ka sellest, mida sa tegema lähed trenni.
juuni 28, 2007 at 5:47 p.l. #118642tann15
MemberLoogiline ju, paar tundi enne ikka tuleb süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , mida söön sõltub sellest kuna trenni minek
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no seda jh aga ma mõtlesin just enne trenni nagu nt 10 min enne trenni 3 banaani
juuni 28, 2007 at 6:16 p.l. #118645mullaonu
Memberno seda jh aga ma mõtlesin just enne trenni nagu nt 10 min enne trenni 3 banaaniNo vaevalt, keegi enne trenni alustamist veel sööb. Kuigi jah olen kuulnud, et mõned hullud söövad isegi trenni ajal veel, kui pool trenni läbi, siis ajavad toidu sisse ja panevad edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 28, 2007 at 6:42 p.l. #118647tann15
MemberNo vaevalt, keegi enne trenni alustamist veel sööb. Kuigi jah olen kuulnud, et mõned hullud söövad isegi trenni ajal veel, kui pool trenni läbi, siis ajavad toidu sisse ja panevad edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mv paar kappi söövad ennem trenni
juuni 28, 2007 at 6:54 p.l. #118649mullaonu
Membermv paar kappi söövad ennem trenniPole eriline spetsalst, aga kunagi kuskilt lugesin, et pole organismile eriti kasulik enne trenni süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 28, 2007 at 7:08 p.l. #118652jrx
Membermullaonu – tõesti – sa ei ole eriline spetsialist vähemalt antud kontekstis, sest nii öelduna ei vasta see lause tõele.
Ajah… kui süüa enne trenni ube ja hapukapsast siis saab veel kõige rohkem funki…
Igatahes… mis tähendab “enne trenni”? 5 minutit enne saali uksest sisse astumist ei ole tõesti hea mõte süüa… samas kunagi me ju ikka enne trenni sööme, see on võrdlemisi vältimatu:)
juuni 28, 2007 at 7:29 p.l. #118653mullaonu
Membermullaonu – tõesti – sa ei ole eriline spetsialist vähemalt antud kontekstis, sest nii öelduna ei vasta see lause tõele.Ajah… kui süüa enne trenni ube ja hapukapsast siis saab veel kõige rohkem funki…
Igatahes… mis tähendab “enne trenni”? 5 minutit enne saali uksest sisse astumist ei ole tõesti hea mõte süüa… samas kunagi me ju ikka enne trenni sööme, see on võrdlemisi vältimatu:)
Seda ta ju küsiski kas keegi 10 min enne trenni algust ka sööb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 28, 2007 at 7:35 p.l. #118654mullaonu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://woman.delfi.ee/talje/soovitused/art…php?id=11037071 siit siis võib lugeda üht teist
juuni 28, 2007 at 7:38 p.l. #118656Xero
Membermullaonu – tõesti – sa ei ole eriline spetsialist vähemalt antud kontekstis, sest nii öelduna ei vasta see lause tõele.Ajah… kui süüa enne trenni ube ja hapukapsast siis saab veel kõige rohkem funki…
Jah, hapukapsast on nii palju funki et saad harjutuste kestel kõhutuultest lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina aga isiklikult söön 1-1,5 tundi enne trenni toitu, mis sisaldab kõige enam valku, süsivesikuid tarbin minimaalselt, on öeldud et see teeb trennis uimaseks. Praktiseerisin seda, süües enne trenni väikse pitsa ja pool paki kohupiima. läksin vist magama sinna seepäev ja trennist suurt midagi välja ei tulnud.
Igaljuhul oleks 1-2 tundi enne söömine täitsa normaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 28, 2007 at 7:44 p.l. #118657mullaonu
Memberküsimus oli kas keegi 10 min enne trenni sööb, ärge kalduge teemast kõrvale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> loogiline, et kõik söövad 1-2 h enne trenni, kuid see polnud küsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 28, 2007 at 7:49 p.l. #118658Alexander Andrusenko
ModeratorMina söön 10 minutit enne kodust väljumist. Ehk siis pool tundi enne trenni. Kui ma 1-2 tundi enne trenni üritaks süüa, nagu mõned soovitavad, siis arvatavasti ma peale söögi trennis küll millelegi mõelda ei suudaks. Niigi hakkab poole trenni peal kõht urisema juba ja on selge tunne, et energia hakkab otsa saama ja süüa vaja. Ise ka trenni ajal hea meelega sööks. Enne trenni söön peamiselt salateid ja korraliku koguse liha või kala. Tavaliselt ikka liha. Mõnikord ka mõni puuvili juurde. Mõnikord ka ahjukartuleid juurde. Ühesõnaga korralik söök ikka.
juuni 28, 2007 at 7:54 p.l. #118659asdfghjkl
MemberMina söön 10 minutit enne kodust väljumist. Ehk siis pool tundi enne trenni.Poole tunni jooksu lei jõua sul midagi ära seedida, ja trennis tekivad kõhugaasid, ja maost lendab toitu kurku ja magu läheb rikki.
juuni 28, 2007 at 8:00 p.l. #118660Alexander Andrusenko
ModeratorEi ole mul gaase tekkinud, ei ole midagi kurku lennanud ja ei ole midagi rikki läinud. Nii et jama jutt, ma ütlen. Ja kes ütles, et toit peab trenni alguseks täiesti seeditud olema? Kui ta täielikult ära seedib, siis oled ju jälle näljane. Ja mida sa näljasena trennis teed? Minul on vaid 1 vastus – sööd. Mina küll tühja kõhuga efektiivselt trenni teha ei suuda.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.