söök
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » söök
- This topic has 7 replies, 7 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
märts 20, 2006 at 5:21 p.l. #7102
hp
MemberTere taas,
Mõni aeg tagasi küsisin küll toitumise kohta, aga nüüd siis toon mulle ette antud menüü kah ära ja ootan arvamusi.
HS kell 8.00 puder, riis, kartul, tatar, liha, leib, kala, salat, puuvili, vesi, piim, mahl, kohv, tee, keefir
LS kell 12.00 1 viil leiba, sink, juust, kala, salat, kodujuust, kohupiim, liha, supp, tatar, riis, vesi, piim
OODE kell 16 jogurt, kodujuust, kohupiim (tavaliselt jääb see mul söömata, sest sellel ajal umbes teen trenni)
ÕS kell 18.00 liha, salat, vesi, piim.
Koguseid valin ise vabalt st kunagi ennast sea moodi täis ei õgi, aga kõht kah tühjaks ei jää.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vahest aga õhtuti on küll selline nälg, et ei tea kohe mida sööks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …siis olen porgandit näksinud….kas siis kaalu langetamiseks peaksin nälgima või oleks mingi vähe tahkem toiduaine, mida juurika asemel pärast kella kuute süüa?märts 20, 2006 at 5:36 p.l. #76520Mr.Y
MemberMa lisaks kindlasti 1 toidukorra juurde, 20 või 21, olenevalt mis kell magama lähed.
Ja sööks rasvata kohupiima/kodujuustu, natuke maitsestamiseks süsivesikuid ka. Kodujuustu ja mõne aedvilja salat nt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 20, 2006 at 7:06 p.l. #76555AA
MemberOleneb sellest, mis su eesmärgiks!
märts 20, 2006 at 7:52 p.l. #76576birra
MemberTere taas,Mõni aeg tagasi küsisin küll toitumise kohta, aga nüüd siis toon mulle ette antud menüü kah ära ja ootan arvamusi.
HS kell 8.00 puder, riis, kartul, tatar, liha, leib, kala, salat, puuvili, vesi, piim, mahl, kohv, tee, keefir
LS kell 12.00 1 viil leiba, sink, juust, kala, salat, kodujuust, kohupiim, liha, supp, tatar, riis, vesi, piim
OODE kell 16 jogurt, kodujuust, kohupiim (tavaliselt jääb see mul söömata, sest sellel ajal umbes teen trenni)
Koguseid valin ise vabalt st kunagi ennast sea moodi täis ei õgi, aga kõht kah tühjaks ei jää.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vahest aga õhtuti on küll selline nälg, et ei tea kohe mida sööks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …siis olen porgandit näksinud….kas siis kaalu langetamiseks peaksin nälgima või oleks mingi vähe tahkem toiduaine, mida juurika asemel pärast kella kuute süüa?kas neid aineid nii süüaksegi?
mis moodi neid kõiki töödeldud on? selles on küsimus
sa ju töötled oma toitu – siis kuidas
märts 21, 2006 at 5:33 e.l. #76595ROtter
MemberKui sa tahad kaalu alandada, siis sa pead toidukordade arvu suurendama 5 – 6 korrani.
märts 21, 2006 at 2:43 p.l. #76673hp
MemberTere taas,Mõni aeg tagasi küsisin küll toitumise kohta, aga nüüd siis toon mulle ette antud menüü kah ära ja ootan arvamusi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vahest aga õhtuti on küll selline nälg, et ei tea kohe mida sööks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …siis olen porgandit näksinud….kas siis kaalu langetamiseks peaksin nälgima või oleks mingi vähe tahkem toiduaine, mida juurika asemel pärast kella kuute süüa?kas neid aineid nii süüaksegi?
mis moodi neid kõiki töödeldud on? selles on küsimus
sa ju töötled oma toitu – siis kuidas
Peamiselt töötlen toitu keetes ehk siis riis, tatar, kartul. Pudru keedan valmis võttes vett ja piima suhtes 1:1. Lihaga on aga lood kehvemad….vahest grillitud, vahest suitsutatud (peamiselt siis linnuliha). Kui endal rohkem aega panen ahju fooliumi sisse (kala või lihatüki), linnulihalt eemaldan enne küpsetamist naha. Lisarasva (õli/võid) ei kasuta ma ühegi söögi tegemisel. Paraku jah, ei tea ju täpselt kui suure hulga rasvaga tehtud liha poes müüakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Salatitesse ei lisa never kastet ega õli.märts 21, 2006 at 3:13 p.l. #76680Alexander Andrusenko
Moderatorkas sa s88d korraga neid asju, mida loendasid yhe toidukorraga? kuidagi arusaamatuks j22b, mida ja kui palju sa s88d.
märts 21, 2006 at 3:24 p.l. #76683jrx
MemberOldMan: ei pea. Need andmed, et 5-6-7 toidukorda päevas tingib kiirema ainevahetuse kui 3 on vananenud (eeldusel, et kogukaloraazh ja mikro-makrotoiduained on samad). Postitasin kuskile teemasse ka kolm abstrakti viimase aja uurimustest. Väga korralikud katsed olid.
See muidugi ei tähenda, et subjektiivselt ei peaks mitu väikest toidukorda päevas sööma. Nii on lihtsam kontrollida näljatunnet, hoida üleval subjektiivset energiataset ning kui eesmärgiks lihaste või jõu vms areng, siis lihaste metabolismis toimuvat need uuringud ei kajasta…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.