Söögi ajal joomine.
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Müüdimurdjad » Söögi ajal joomine.
- This topic has 132 replies, 74 voices, and was last updated 14 years, 11 months tagasi by
jorsik.
-
AutorPostitused
-
aprill 8, 2009 at 11:22 e.l. #190863
TIX
Memberjrx- varasemate postituste järgi (va.aspartaam) tundud igati pädev tegelane olema, aga et tarbid sojat, see oleks küll selgitamist väärt.
“Ära nüüd näkku löö”.
aprill 8, 2009 at 12:14 p.l. #182510Mart Muru
MemberKui eesmärgiks on soodustada raua paremat imendumist toidust :
“Lihaprae kõrvale ära joo piima ega teed”
Lisa lihatoidule C-vitamiini raua paremaks imendumiseks (nt apelsinimahl)
aprill 8, 2009 at 12:16 p.l. #182511whitesox
MemberLoe ühte ja õiget paksu raamatut.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mis raamat see oleks siis?
“>aprill 8, 2009 at 12:17 p.l. #185185ROtter
MemberJa mis raamat see oleks siis?
“>Aile vastas juba.
aprill 8, 2009 at 12:46 p.l. #188630jrx
Memberjrx- varasemate postituste järgi (va.aspartaam) tundud igati pädev tegelane olema, aga et tarbid sojat, see oleks küll selgitamist väärt.“Ära nüüd näkku löö”.
Ma arvan, et see nõiajaht sojale on üsna samasugune nagu nõiajaht aspartaamile;)
Ma ei viitsi otsida, ent ma olen väga veendunud, et sama ilusaid, sama paljude teadusviidetega lehti on ka selle kohta, et soja on superfood, mida kõik ja kogu aeg tarbima peaksid.
Kus on tõde? Tõenäoliselt jälle kusagil vahepeal.
Seletan siinkohal natuke lahti enda valgupulbritarbimist:
Toidukorrakoks: vahel lihtsalt on väga ruttu vaja süüa üks toidukord. Nt. 5. minutiga kahe loengu vahepeal. Siinkohal kasutan mugavusest nö toidukorrakokteili, mille eesmärk on aeglane imendumine, joodav maitse ning võimalikult kaua kestev täiskõhutunne. Sellepärast teen selle kokteili piimast (eeldusel et aeg on selline, et see kaasas kandes halvaks ei lähe) ning panen sinna ainult natuke vadakut ning minimaalselt kakaod. Soja täidab natuke aeglasemalt imenduva lisavalgu rolli. Lisaks läheb sinna veel tihtipeale lusikatäis rohelise tee pulbrit ja kaneeli. Sellist kokteili tarbin MAX kaks korda nädalas ja pigem 1 kord üle kahe-kolme nädala.
Trennijärgne koks: kui enne trenni ei olnud mahti piisavalt korralikutl toituda VÕI veedan trennis kauem kui kaks tundi, siis juba trenni ajal / järel võtan vadakut. Seal sees on ka kakao süsivesikuks VÕI siis joon paralleelselt spordijooki (tavapärase tee asemel). Põhiliselt vadak, sest eesmärgiks kiire imendumine. Sellist kokteili tarbin MAX kaks-kolm korda nädalas ja pigem 1 kord nädalas. Sõltub treeningperioodi intensiivsusest. KUI treenin 2x päevas, siis võtan vahel ka tihedamini.
Seega soja puhul minu keiss sama nagu aspartaamiga – isegi kui tegemist on kahjuliku ainega, siis arvan, et see kasu, mis ma saan selle tarbimisest on antud tingimustes piisavalt ületav seda riski, mida ma võtan selle suhteliselt vähese tarbimisega.
Teema peale tagasi – üldiselt söögi juurde ise ei joo. Kui siis klaas veini vastava toidu juurde:) Joon vahel peale sööki teed.
aprill 8, 2009 at 2:53 p.l. #185885ROtter
MemberSeletan siinkohal natuke lahti enda valgupulbritarbimist:Toidukorrakoks: vahel lihtsalt on väga ruttu vaja süüa üks toidukord. Nt. 5. minutiga kahe loengu vahepeal. Siinkohal kasutan mugavusest nö toidukorrakokteili, mille eesmärk on aeglane imendumine, joodav maitse ning võimalikult kaua kestev täiskõhutunne. Sellepärast teen selle kokteili piimast (eeldusel et aeg on selline, et see kaasas kandes halvaks ei lähe) ning panen sinna ainult natuke vadakut ning minimaalselt kakaod.
Teema peale tagasi – üldiselt söögi juurde ise ei joo. Kui siis klaas veini vastava toidu juurde:) Joon vahel peale sööki teed.
Milleks sel ajal vadak, otstarbekam oleks kaseiin.
aprill 8, 2009 at 3:29 p.l. #185328jrx
MemberMilleks sel ajal vadak, otstarbekam oleks kaseiin.Kaseiini saan piimast. Vadakut kasutan sellel puhul maitseks;) Ei näe mõtet endale sellise tarvitamissageduse juures eraldi kaseiinikotti osta. Ja kõik see oli ka originaalses postituses kirjas
“>mai 9, 2009 at 10:30 p.l. #195208Peyote
Memberjah mõned ütlevad veel nii,et joo enne sööki või pärast sööki,aga ära söögi ajal küll joo midagi.samas enne sööki juua ära(nt mahl)oleks nagu
natukene narr küll mu meelest.
mai 11, 2009 at 5:11 e.l. #195404tereummikust
MemberTrennijärgne koks: kui enne trenni ei olnud mahti piisavalt korralikutl toituda VÕI veedan trennis kauem kui kaks tundi, siis juba trenni ajal / järel võtan vadakut. Seal sees on ka kakao süsivesikuks VÕI siis joon paralleelselt spordijooki (tavapärase tee asemel). .Ütleme, et kui shake on 1dl vadak ja 4dl vesi, siis oleks hea sinna otsa panna veel ntx 1/2 dl kakaod? Oleks see piisav süsivesikute hulk peale trenni?
mai 12, 2009 at 8:26 p.l. #195844moosese10k2sku
MemberMa ei elaks üle kui ma peaksin alles pärast 1-2 tundi vett jooma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas ma joon vett päevas 3 liitirt, mitte et ma ülekaaluline oleks.Joon söögikõrvale alati. Eelistatavalt vett.
mai 15, 2009 at 2:52 p.l. #196488maximus89
MemberKartulis on 80% massist vesi, lihas 60% vesi, kurgis on 90% vesi…lihtsalt natuke mõtlemiseks teile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 3, 2009 at 7:20 p.l. #205412juuli 3, 2009 at 7:56 p.l. #205427Sadist
Membermul suva, ma joon alati s88gi k6rvale .
juuli 3, 2009 at 8:10 p.l. #205435timo116
MemberIse joon söögi peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mahub rohkem toitu sisse ka..juuli 4, 2009 at 8:16 e.l. #205463Reemix
MemberDrink water before and after food; ideally drink a glass of water half an hour before you eat your meal and half an hour after the meal. You can drink water with meals, and drink water anytime your body feels like it.You should always drink water prior to eating, and after eating, to support the digestive process. The stomach depends on water to help digest food, and lack of water makes it harder for nutrients to be broken down and used as energy. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.