Sööge kodujuustu ja kana, siis olete rõõmsad:D
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Sööge kodujuustu ja kana, siis olete rõõmsad:D
- This topic has 39 replies, 29 voices, and was last updated 17 years, 3 months tagasi by
Samakamees.
-
AutorPostitused
-
aprill 10, 2008 at 1:38 p.l. #13240
klubikas
MemberHakkasin kord lugema raamatut mis räägib sentimenditeooriast. Jõudes uimastite valdkonda avastasin ühe hea lõigu.
Tsiteerin:
Tänapäeva puudub kindel süsteem, mille alusel eristada uimasteid muudest ainetest, mida on kombeks tarvitada. Harilikult nimetame uimastiks ainet, mida tarbitakse pigem tema psühhotroopse mõju kui toiteväärtuse või maitseomaduste tõttu, ent ka enamik toite ja jooke mõjutab mingil moel inimese meeleseisundit. Näiteks kodujuustu ja kana sisaldavad mõlemad suures koguses trüptofaani, millest aju toodab omakorda serotoniini ning millel om omadus tekitada meis head tuju. Üks mu taimetoitlasest sõber pidas koeri kunagi nädal aega kodujuustu ja kana peal ning pärast seda paistisd nad olevat palju õnnelikumas meeleolus ja energilisemad kui tavaliselt.
Nii et tehke omad järeldused:)
aprill 10, 2008 at 1:52 p.l. #149591sifka
Memberma olen igakord õnnelik kui kana ja kodujuust laual on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 10, 2008 at 1:55 p.l. #149592lahmaator
MemberEga kodujuustust ära küll ei ütle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 10, 2008 at 2:10 p.l. #149600Tuki
Memberamn… Fred Antsoni artikkel väidab nagu risti vastupidi mu meelest.
Valgurikkad toidud (liha, kala, munad) sisaldavad palju türosiini ja vähem trüptofaani, viimane on aga suures ülekaalus rohke tärklise- ja vähese valgusisaldusega toiduainetes (kõik teraviljatooted!), millele lisandub veel insuliini abistav toime trüptofaani pääsemiseks ajjutäpsemalt siin: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3105
huvitav..
aprill 10, 2008 at 4:07 p.l. #149625Vilps
Memberma olen igakord õnnelik kui kana ja kodujuust laual on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui kodujuustust rääkida, siis kas keegi uut apelsini-ananassi kodujuustu on proovinud?
Täna ostsin, viis keele alla:)
aprill 10, 2008 at 5:35 p.l. #149650peugeot
MemberKui kodujuustust rääkida, siis kas keegi uut apelsini-ananassi kodujuustu on proovinud?Täna ostsin, viis keele alla:)
hmm mulle istub küll kodujuust soolasena rohkem nagu näiteks sampinjonide või tuunikala lisandiga väga head. kohupiim läheb pigem magusana, eriti jea rosinatega või maasikamoosiga.
aprill 10, 2008 at 5:40 p.l. #149651Samakamees
MemberKui kodujuustust rääkida, siis kas keegi uut apelsini-ananassi kodujuustu on proovinud?Täna ostsin, viis keele alla:)
Kuidas süsivesiku , valgu ja rasva vahekord oli ? ja mis firma toode ? Kui sul muidugi meeles
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 10, 2008 at 6:27 p.l. #149658sifka
Memberendale meeldib klassikaline kodujuust,võiks ühekorraga paki kinni panna,aga tülikaks muutub,järgmisel söögikorras oleks otsas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 10, 2008 at 6:38 p.l. #149661Poiss73
MemberKodujuust moosiga on parim ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 10, 2008 at 7:02 p.l. #149671LB
MemberPole elusees mõelnud magusat kodujuustu süüa, aga teemasse rääkides, ma arvasin et see nö heaolu tunne või hea olek tuleb sellest et sööd tervislikult vms…ei ole igast sodi sees mis enesetunnet halvustaks vms, aga vot nüüd tuli välja et hoopis uimastab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 10, 2008 at 7:16 p.l. #149672sunkevil
Membersoovitan kõigile soojalt ekstra (maitsestamata jogurtiga või hapukoorega) kodujuustu proovida meega. ühest teelusika täiest peaks paki kohta piisama. enda isiklik lemmik igaljuhul!
aprill 10, 2008 at 7:45 p.l. #149674peugeot
Memberendale meeldib klassikaline kodujuust,võiks ühekorraga paki kinni panna,aga tülikaks muutub,järgmisel söögikorras oleks otsas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>??? pakk tulebgi kinni panna, et piisav valgukogus toidukorrast saada, see pole ju palju.
aga mis muutub tülikaks ja mis oleks järgmisel söögikorral otsas? kui kulturist oled osta mitupakki valmis külmkappi ja iga paari tunni tagant paras pakk sisse panna ju.
aprill 10, 2008 at 7:54 p.l. #149679Anonüümne
GuestKui kodujuustust rääkida, siis kas keegi uut apelsini-ananassi kodujuustu on proovinud?Täna ostsin, viis keele alla:)
ostsid ka ühe prooviks, kuid jh seal olki vist 12g süsivesikuid 100g kohta, maitsestamata 2,5g, tilliga 3g kui ma ei eksi, nii et ikka vahe on sees. Muraka oma ka midagi taolist kuid pole veel saanud seda proovida, üritan ikka dieeti pidada.
Kuid räägita teemakohaselt siis, söön paljuski kana ja kodujuustu, kuid pole küll ise midagi märganud.
juuni 15, 2008 at 3:09 p.l. #157830Kaspar90
Super toode lihtsalt!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 15, 2008 at 4:11 p.l. #157833rms
MemberNo täna hommikul sõin kodujuustu tavalise ja kohvi ning 2 h peale lõunat trenni võtsin 400 g puhast kana liha,rinda vms,mida sikupilli prismas müüakse valmis toidu osakonnas:D
JA ei saa öelda,et meeleolu muutust oleks:D
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.