Soodsad valgurikkad toiduained
- This topic has 341 replies, 125 voices, and was last updated 12 years, 4 months tagasi by
Marxengel.
-
AutorPostitused
-
mai 14, 2010 at 3:49 p.l. #266157
P-A-U-L
MemberKas nagu “lihtsalt jube kui hea” võõõi maitseb väga jubedalt?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirjas on ju: VÄGA ÕUDSELT MAITSEV, seega jubeda maitsega!
mai 14, 2010 at 4:41 p.l. #266161MoloM
MemberKirjas on ju: VÄGA ÕUDSELT MAITSEV, seega jubeda maitsega!Väga jube keelekasutus minu poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siiski maitsev on, mitte õudse maitsega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 14, 2010 at 8:19 p.l. #266176arved
MemberMinu vaieldamatult parim kodujuust on AASA kodujuust hind maximas ca 12 ,- . Ilma lisanditeta parima maitsega (muidugi maitse üle ei vaielda).Küll muid kodujuuste hea miksida ananassi,hapukurgi või muu taolisega.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 15, 2010 at 6:57 e.l. #266191kuuliks
MemberMinu vaieldamatult parim kodujuust on AASA kodujuust hind maximas ca 12 ,- . Ilma lisanditeta parima maitsega (muidugi maitse üle ei vaielda).Küll muid kodujuuste hea miksida ananassi,hapukurgi või muu taolisega.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle kuidagi ei mahu pähe, miks need AASA kodujuustud igasugu marjadega on. Pealegi veel nii palju sv seal. Kodujuust on valgualliks ja mulle ei mahu pähe lihtsalt. Küll aga söön kodujuuste kas hapukoorega või ilma või lisan tomatit ja kurki jne.
Mõnele jälle meeldib Alpenrose. Ostsin rohelise ja viskasin kohe minema! Kollast aga pole proovinud. Eelistan eestimaist.
mai 15, 2010 at 7:10 e.l. #266194MoloM
MemberMulle kuidagi ei mahu pähe, miks need AASA kodujuustud igasugu marjadega on. Pealegi veel nii palju sv seal. Kodujuust on valgualliks ja mulle ei mahu pähe lihtsalt. Küll aga söön kodujuuste kas hapukoorega või ilma või lisan tomatit ja kurki jne.Mõnele jälle meeldib Alpenrose. Ostsin rohelise ja viskasin kohe minema! Kollast aga pole proovinud. Eelistan eestimaist.
Toodetakse siiski tooteid millel on turgu. Enamus inimesi ei huvita, mille allikas miski on ja söövad seda mis maitseb. Küllap siis rahvale maitseb ja ostetakse, kui toode müügil seisab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 15, 2010 at 9:05 e.l. #266202kuuliks
MemberToodetakse siiski tooteid millel on turgu. Enamus inimesi ei huvita, mille allikas miski on ja söövad seda mis maitseb. Küllap siis rahvale maitseb ja ostetakse, kui toode müügil seisab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen ka poes töötanud ja ütlen, et paljud asjad seisavad ja visatakse sama targalt minema nagu ka telliti. Kui ostetakse ikka 1-2 tk nädalas, siis kahju on suurem kui kasu.
AASA kodujuustu isegi ostetakse, aga meie Säästukas see Alpenrose üldse ei liigu, samal ajal kui Ekstra kogu aeg otsas.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 15, 2010 at 9:08 e.l. #266204kike89
MemberEnne, kui midagi ära visatakse lükatakse ikka mingi soodushind ka letti… tavaliselt siis rahvas ikka ostab meelsasti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vahel on päris huvitav neid “Parim enne möödas” tähtaegu vaadata soodusajal…mai 15, 2010 at 11:25 e.l. #266214Toivo295
MemberMulle kuidagi ei mahu pähe, miks need AASA kodujuustud igasugu marjadega on. Pealegi veel nii palju sv seal. Kodujuust on valgualliks ja mulle ei mahu pähe lihtsalt. Küll aga söön kodujuuste kas hapukoorega või ilma või lisan tomatit ja kurki jne.Mõnele jälle meeldib Alpenrose. Ostsin rohelise ja viskasin kohe minema! Kollast aga pole proovinud. Eelistan eestimaist.
Mis siin nii imelikku on? Nagu mainiti siis kõik ei ole “kulturistid” ja kõik ei osta kodujuustu valguallika eesmärgil.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul peres ikka süüakse kodujuustu marjadega vöi moosiga ja mingi periood ,kus mulle soolane kodujuust absoluutselt ei istunud sõin kogu aeg kodujuustu murakamoosiga, vahest ka AASA tooteid ,kuigi nendes oli tõesti valgu süsivesiku suhe kehvem kui murakamoosiga variandis. Ma arvan ,et kui sellised tooted tooksid kahju siis ei oleks nad juba nii kaua poelettidel olnud.mai 24, 2010 at 7:22 p.l. #267068arved
MemberKui jutt valgurikastest toiduainetast siis mida arvate tuunikalakonservidest,oakonservidest ja näiteks kuivatatud kalast ?Neis ka valku suhteliselt palju.h
mai 24, 2010 at 9:26 p.l. #267071AlanBStard
ModeratorMis siin nii imelikku on? Nagu mainiti siis kõik ei ole “kulturistid” ja kõik ei osta kodujuustu valguallika eesmärgil.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul peres ikka süüakse kodujuustu marjadega vöi moosiga ja mingi periood ,kus mulle soolane kodujuust absoluutselt ei istunud sõin kogu aeg kodujuustu murakamoosiga, vahest ka AASA tooteid ,kuigi nendes oli tõesti valgu süsivesiku suhe kehvem kui murakamoosiga variandis. Ma arvan ,et kui sellised tooted tooksid kahju siis ei oleks nad juba nii kaua poelettidel olnud.Ma ütleks et mittekulturistid peaksid toidu süsivesikusisalduse pärast palju rohkem muret tundma kui kulturistid, kes need sv-d lihtsalt ära kasutavad ja kelle lihasrakkude insuliinitundlikkus palju parem on kui tavainimesel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kulturismi asendaks lauses küll intensiivse anaeroobse koormusega… aga kes seda lauset pärast enam välja loeks.
juuni 5, 2010 at 2:20 p.l. #267786kuuliks
MemberMaximas Farmi kodujuust 280g-ne 12.50-14.50 EEK. Ma polnud seda veel proovinud, kuid täna proovisin ja hea oli. Kuna ta on soodukas, siis otsustasin proovida, muidu ma seda pelgasin juba hinna ja koguse suhte pärast. Oli see vist kaubamaja toidumaailmas, kus selle tavahind on miski 20+EEK. Maximas tavahind 15EEK ringis.
juuni 25, 2010 at 5:37 p.l. #269129vs
MemberTahtsin siia lisada ühed sellised krõpsud nagu seda on “Ossi” krõpsud. Sattusin nende otsa täiesti juhuslikult ja imestasin väga, mida need sisaldavad. Tegu siis naturaalsete seakamarakrõpsudega, mida on kergelt soolastatud-mulle tundusid need etemad, kui kartulikrõpsud. Sisaldavad siis 100gr kohta rasva 31, süsivesikuid 1 ja valke 63gr. Müüakse 20gr pakkides ja pakk maksab olenevalt müügikohast 6-9kr. Eks teadjamad oskavad seletada paremini, kas need ikka kasulikud on või mis…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihtsalt huvitav leid.juuni 26, 2010 at 6:24 e.l. #269148.ep
MemberTahtsin siia lisada ühed sellised krõpsud nagu seda on “Ossi” krõpsud. Sattusin nende otsa täiesti juhuslikult ja imestasin väga, mida need sisaldavad. Tegu siis naturaalsete seakamarakrõpsudega, mida on kergelt soolastatud-mulle tundusid need etemad, kui kartulikrõpsud. Sisaldavad siis 100gr kohta rasva 31, süsivesikuid 1 ja valke 63gr. Müüakse 20gr pakkides ja pakk maksab olenevalt müügikohast 6-9kr. Eks teadjamad oskavad seletada paremini, kas need ikka kasulikud on või mis…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihtsalt huvitav leid.täpselt, puutusin kokku hiljuti suitsetatud seakamaraga, vist nõo poolt valmistatud. ning valkude-rasvade suhe oli umbes sama.
juuni 30, 2010 at 7:07 p.l. #269660vs
MemberRimis on Mumuu 4% kodujuust 12.90
Säästumarketis on 6% Ekstra kodujuust hapukoorega 11.90
juuli 1, 2010 at 8:34 e.l. #269716Spanktastic
MemberRimis selle nädala lõpuni broilerifilee kg 49.90.- ning Selverites on tuunikalakonservid 10.-/tk. Pärnakatele veel nii palju infoks, et Kanpolis pidi olema tuunikalakonserv üldse 7.- ringis, ja sedagi tavahinnaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.EDIT: See tuli ka meelde, et kodujuustud on Selverites (need, mis on 200g pakkides) nii 4%-ne kui ka rasvatu 10.-/pakk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.