Soodsad valgurikkad toiduained
- This topic has 341 replies, 125 voices, and was last updated 12 years, 4 months tagasi by
Marxengel.
-
AutorPostitused
-
mai 6, 2010 at 4:41 e.l. #205457
tereummikust
MemberSpanktastic
MemberSäästu omadest olen maitsetut kohupiima söönud – hea ja kuiv, vähemalt ei ulbi vee sees, kui pakendist välja võtta nagu seda on läti kohupiimade puhul. Kodujuustud ei ole just kõige paremad, sest hapukoorega kodujuustud on hapukoorega üle uputatud (olenevalt partiist, hiljuti sain isegi normaalse paki, kuid muidu eelmised korrad on olnud selline, kus kodujuust on niigi hapukoore sees ja kodujuustu peal veel lisaks sendimeeter puhast hapukoort) ja rasvatud kodujuustud rasvavaba piimaga üle uputatud. Ju siis et pakendile kaalu juurde anda ja vähem kodujuustu sisse panna vms
mai 6, 2010 at 5:00 e.l. #205421-Egert
MemberSäästu omadest olen maitsetut kohupiima söönud – hea ja kuiv, vähemalt ei ulbi vee sees, kui pakendist välja võtta nagu seda on läti kohupiimade puhul. Kodujuustud ei ole just kõige paremad, sest hapukoorega kodujuustud on hapukoorega üle uputatud (olenevalt partiist, hiljuti sain isegi normaalse paki, kuid muidu eelmised korrad on olnud selline, kus kodujuust on niigi hapukoore sees ja kodujuustu peal veel lisaks sendimeeter puhast hapukoort) ja rasvatud kodujuustud rasvavaba piimaga üle uputatud. Ju siis et pakendile kaalu juurde anda ja vähem kodujuustu sisse panna vms
mai 6, 2010 at 10:40 e.l. #204080vs
MemberNo kõige parem on ikkagi maitsetu kohupiim (või hapukoor)+natuke suhkrut+kakao. Muidu suhkrut väga ei tarbigi, aga kohvi ja selle kohupiimamögla peale raatsin seda raisata küll.
mai 6, 2010 at 10:48 e.l. #204044Alexander Andrusenko
ModeratorNo kõige parem on ikkagi maitsetu kohupiim (või hapukoor)+natuke suhkrut+kakao. Muidu suhkrut väga ei tarbigi, aga kohvi ja selle kohupiimamögla peale raatsin seda raisata küll.Mis mõttega sa maitsetu kohupiima ostad, kui sa sinna ikkagi süsivesikuid lisad (suhkur + kakao)?
Samahästi võiks süüa mingit maailma kõige rasvavaesemat kodujuustu ja sinna kõrvale veel seapekki järada.
mai 6, 2010 at 10:52 e.l. #204046Alfonze
MemberVaidleks vastu, esiteks on per gr valgu hind soodsam, teiseks ei pane sa suhkrut ju 100gr peale 10gr pluss, nagu valmistootes. Muidugi on mõistlikum suhkrut üldse mitte panna, aga poe jogurtid ja kohupiimad on reeglina nii julmalt üle suhkrustatud, piisaks vabalt 3-4x vähemast, et maitseelamus kätte saada.
mai 6, 2010 at 12:37 p.l. #203806vs
MemberMa panen 150gr kohupiimale 5gr suhkrut ja 2 gr kakaod. Tean täpselt, sest kaalun kõik asjad üle. Suhkru kogus on väga väike, samas päris ilma pole maitseelamus teab mis suur.
Kakaopulbris on sv 28, valku 24 ja rasva 12gr, seda kõike 100gr kohta looumulikult. On olemas ka vähema rasvasisaldusega kakopulber. Tee kiired arvutused ja vaata kas seda saab seapekiga võrrelda
mai 6, 2010 at 1:17 p.l. #203727Alexander Andrusenko
ModeratorOk, see oleneb tõesti sellest, kui palju sa seda suhkrut ja kakaod paned. Kui piisavalt palju panna, siis tuleb kodujuustu-seapeki efekt; kui panna vähem kui valmistootes, siis on natuke parem küll.
mai 14, 2010 at 12:44 p.l. #266130Rookie21
MemberKäisin ükspäev oma kodu ligidal asuvas Maximas ning avastasin Mumuu 200g kodujuustud kurgi-tilliga ja makraga mida ennem pole näinud. Otse loomulikult kohe ostsin mõlemad ning need osutusid väga maitsvateks. Hind ka väga soodne 10.50 karp samas alma kohupiim 200g 4% maksab 12.50 ning hapukurgi/tilliga vabsje 14.00eeki. Kindlasti minu uued lemmikud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 14, 2010 at 12:57 p.l. #266135kuuliks
MemberPraegu MAXIMAS ka 300g Ekstra kodujuustud (tavaline punane ja hapukoorega) 11 krooni ringis.
mai 14, 2010 at 1:00 p.l. #266136Kassisilm
MemberPraegu MAXIMAS ka 300g Ekstra kodujuustud (tavaline punane ja hapukoorega) 11 krooni ringis.Ma ostsin selle tavalise, R4% (ilma hapukoore ja maitsestamata jogurtiga) – see leidis tee kohe prügikasti. Kas mina olen imelik, aga see tõesti oli halva maitsega.
mai 14, 2010 at 1:05 p.l. #266139Samakamees
MemberMa ostsin selle tavalise, R4% (ilma hapukoore ja maitsestamata jogurtiga) – see leidis tee kohe prügikasti. Kas mina olen imelik, aga see tõesti oli halva maitsega.Ma vägistasin selle tatraga segamini alla kunagi, aga jah…ei istu mulle
mai 14, 2010 at 1:06 p.l. #266140kuuliks
MemberMa ostsin selle tavalise, R4% (ilma hapukoore ja maitsestamata jogurtiga) – see leidis tee kohe prügikasti. Kas mina olen imelik, aga see tõesti oli halva maitsega.Maitsestamata jogurtiga on minu jaoks rõve. Hapukoorega (roheline) ja tavalist (punane) võin kilodega ära süüa. Nii mahlased ja head. Võib-olla sulle sattus mingi osa halvast partiist või tõesti pole sinu maitse!?
mai 14, 2010 at 1:08 p.l. #266141MoloM
MemberIse ostan suht tihti kodujuustu lahtiselt turu pealt peaks R6% olema. Väga õudselt maitsev on ja pole väga liiga kallis ka
mai 14, 2010 at 2:54 p.l. #266153Samakamees
MemberIse ostan suht tihti kodujuustu lahtiselt turu pealt peaks R6% olema. Väga õudselt maitsev on ja pole väga liiga kallis kaKas nagu “lihtsalt jube kui hea” võõõi maitseb väga jubedalt?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.