Skip to main content

Soodsad valgurikkad toiduained

Avaleht » Forums » Toitumine » Üldine » Soodsad valgurikkad toiduained

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 342 total)
  • Autor
    Postitused
    tarmzz
    Member

Tihti teevad ajalehed “soodsaima toidukorvi” artikleid, kus võrdlevad, kust on kõige odavam osta. Kahjuks on seal palju mõttetuid toiduaineid (näiteks sai, mida sportlased eriti tihti/palju ei söö just)-

Äkki jagaksime siin teemas väikeseid vihjeid, kust saaks hea hinnaga kohupiima, kodujuustu, kanafileed jne jne

H2TheO-Z
    Member

Säästumarket on parim koht

gymer
    Member

Näiteks täna oli Tere vaniljekohupiim Selveris 7.50 (tavaliselt 10-12) – ostsin 10 pakki
    timo116
    Member

Täna jah soodukas, sai päris mitu pakki korvi laotud
    gymer
    Member

söö kohe enne magama minekut…

Selge

Jarmo Oberst
    Member

Täna jah soodukas, sai päris mitu pakki korvi laotud
    uskumatu
    Member

Konsumis on mõnda aega olnud broileri kintsuliha 69.90.-

Broilerifilee seal 79.90.-

gymer
    Member

Enne magamaminekut on hea sellepärast süüa, et kohupiim sisaldab kaseiini valku mis imendub aeglaselt. Tarbides kaseiini valku väldid katabolismi.

Artikklist lugesin ka seda jah, ning siis otsustasingi enne magamaminekut kohupiima kasuks, varem oli pool pakki piima “öömütsiks” .

E: Kas keegi oskab kiita või laita turul müüdavat nö. lahtist kodujuustu? Liialt rammus?

tarmzz
    Member

söö kohe enne magama minekut…

Seal Tere vaniljekohupiimas on ikka veidi suhkrut ka.. Ma pigem sööks kodujuustu vms..

timo116
    Member

Seal Tere vaniljekohupiimas on ikka veidi suhkrut ka.. Ma pigem sööks kodujuustu vms..

ma pidasin silmas muidu tavalist kohupiima…ei vaadanud, et vaniljest jutt

oss
    Member

Ma söön ikka seda 7-8 eegust Ricotto 250 g kohupiima. See pole igasuguseid säilitus- ja maitseaineid täis topitud.

Jarmo Oberst
    Member

Ma söön ikka seda 7-8 eegust Ricotto 250 g kohupiima. See pole igasuguseid säilitus- ja maitseaineid täis topitud.

Minu arvates pole sellel mittemingisugust maitset, sellepärast ei söö seda.

Supsti
    Member

Säästukas on täiesti tavaline kohupiim 0.1% rasvaga 6.90 Alpenrose oma.

Nana
    Member

Prismas on kanafilee stabiilselt viimasel ajal sellisel kollasel ja pealt läbipastvakilega pakendatud alusel 75.-kr kilo

Kohupiima tooteid võid leida turult.

On selliseid kohti, kus müüakse “tähtajale lähedale” tooteid poole hinnaga. Kaua su kohupiim külmikus ikka on 1-2päeva, kui sedagi.

Soovitan soojalt.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 342 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.