Soodsad tervisetooted, superfoodid ja kust saab soodsat quinoad
Avaleht » Forums » Toitumine » Üldine » Soodsad tervisetooted, superfoodid ja kust saab soodsat quinoad
- This topic has 25 replies, 12 voices, and was last updated 12 years, 3 months tagasi by
Symingtons.
-
AutorPostitused
-
aprill 12, 2011 at 10:12 p.l. #16902
AlanBStard
ModeratorSiia siis avastatud soodsad tervisetoidud. Palun soovitage algatuseks soodsaid quinoa allikaid.
Omalt poolt reklaamin Prisma odavat Rainbow öko-extravirgin-oliiviõli (poole odavam kui mujal) ja Sütiste lihasaali maapiima, vist oli 0.69 liiter oma taarasse või lisaraha eest müüja pudelisse.
Pealeselle sojapood.ee gojimarjad 500 g 11 euri, aga need pole öko.
aprill 13, 2011 at 4:12 e.l. #297178Aile
MemberSiia siis avastatud soodsad tervisetoidud. Palun soovitage algatuseks soodsaid quinoa allikaid.Omalt poolt reklaamin Prisma odavat Rainbow öko-extravirgin-oliiviõli (poole odavam kui mujal) ja Sütiste lihasaali maapiima, vist oli 0.69 liiter oma taarasse või lisaraha eest müüja pudelisse.
Pealeselle sojapood.ee gojimarjad 500 g 11 euri, aga need pole öko.
Ma ei tea, mis hinnaga on sinu oliiviõli… kuid mina tellin oma tuttava sugulase käest, kes peab Itaalias külalistemaja ja on ka oliiviõli väiketootja. 10 EU/l…küll ökosertifikaati ei ole, kuid tuntavalt värskem ja suurema maitsebuketiga.
Omalt poolt saan lisada, et töötlemata tatar sobib hästi idandamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Veel… Solarises on müüa üsna normaalse hinnaga musta riisi (üks nö supertoite).
aprill 13, 2011 at 6:03 e.l. #297186hehee
MemberMa pole quinoa hinnakirjaga kursis, kuid soovitan vaadata seda lehekülge http://www.iherb.com, tellin ise päris paljusid asju sealt.
aprill 13, 2011 at 6:05 e.l. #297187hehee
MemberMa ei tea, mis hinnaga on sinu oliiviõli… kuid mina tellin oma tuttava sugulase käest, kes peab Itaalias külalistemaja ja on ka oliiviõli väiketootja. 10 EU/l…küll ökosertifikaati ei ole, kuid tuntavalt värskem ja suurema maitsebuketiga.Kui jälle tellima hakkad, siis ma liituks ühe liitri sooviga kui võimalik.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2011 at 7:06 e.l. #297197Aile
MemberKui jälle tellima hakkad, siis ma liituks ühe liitri sooviga kui võimalik.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma leidsin nende veebilehe. Telli!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2011 at 8:53 e.l. #297221haubits
MemberKuitatatud Goji marjad on küll omaette maitsega. Nägin ökopoes 100g midagi pakki müügil, mille eest kasseeriti üle 6 euro.
Hetkel sahtlis Selverist toodud Take One sarja marjad, nii proovi pärast. Kuigi maitsev pole, aga eks kasu neist saa.
aprill 13, 2011 at 9:06 e.l. #297224missisryan
MemberMa leidsin nende veebilehe. Telli!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jube kallid ikka. Ma ostan Iirimaal tervisepoest lahtiselt – 15 eurot on kilo. Muidugi on kallimaid ka – juba pakendatud marjade hind tuleb u 19-20 eurot siis.
Head on nad tõesti, algul oli maitse veidi harjumatu, aga hiljem tekkis juba sõltuvus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2011 at 10:16 e.l. #297233hehee
MemberMa leidsin nende veebilehe. Telli!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tellin!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 18, 2011 at 11:30 e.l. #298140nightq
MemberPoed, kust saab osta kookosrasva?
Hetkeseisuga pole ma eriti kusagil seda näinud, on soovitusi?
aprill 18, 2011 at 11:33 e.l. #298141AlanBStard
ModeratorKaupmehe hulgibaasis pidi parim olema, kui lähed võta mulle ka või ütle millal lähed : )
Paljud on lõhnatud, ilmselt rafineeritud, või isegi rääsunud lõhnaga, osad hüdrogeenitud, päris suvalist ei ole mõtet osta.
“Pure Thai Coconut” oli vist hea.
aprill 18, 2011 at 12:52 p.l. #298166Aile
MemberKaupmehe hulgibaasis pidi parim olema, kui lähed võta mulle ka või ütle millal lähed : )Paljud on lõhnatud, ilmselt rafineeritud, või isegi rääsunud lõhnaga, osad hüdrogeenitud, päris suvalist ei ole mõtet osta.
“Pure Thai Coconut” oli vist hea.
See lõhnab ja maitseb jah nagu päris.
Muuseas, ma nägin Thai Puret ka Solarises…seal, kus neil Aasia staff on. Neil on ka mingi hirmkallis kookosõli olemas….
Kellel veel must riis proovimata…kg oli seal miskit alla 4 EU. või selle ümber.
aprill 18, 2011 at 1:03 p.l. #298167vrsm
Membergoji marju olen minagi üliodavalt näinud müügil viimasel ajal, krooniaja lõpus oli kukil suvalises selveris vms 200g pakk (take one sari) 23.50…
kookosrasva olen näinud müügil nt kaubamaja 1. korrusel (raamatupoe lähistel) ökopoes. lisaks on seal veel müügil igasugu lahedad pähklikreemid (maapähkli, sarapuupähkli, india pähkli), mille nägemisest kohe suu vett jooksma hakkab. väidetavalt puhtad tooted, mahekaubandus ja -põllundus, pähklivõi koostis nt oli 100% puhas pähkel.
aprill 18, 2011 at 1:46 p.l. #298174AlanBStard
ModeratorSee lõhnab ja maitseb jah nagu päris.Muuseas, ma nägin Thai Puret ka Solarises…seal, kus neil Aasia staff on. Neil on ka mingi hirmkallis kookosõli olemas….
Kellel veel must riis proovimata…kg oli seal miskit alla 4 EU. või selle ümber.
Eile Solarises küll musta riisi ei olnud.
aprill 18, 2011 at 2:15 p.l. #298175Aile
MemberEile Solarises küll musta riisi ei olnud.Ma lähen täna vaatan uuesti… Ma usun, et sa lihtsalt ei osanud sealt otsida.
See ei ole ei öko, ega ka tervisekaupade riiulis, vaid koos kogu kuivainetega.
aprill 18, 2011 at 5:33 p.l. #298208AlanBStard
ModeratorOtsisin mõlemast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.