Skip to main content

Šokolaad.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Ma olen täiesti hulluks läinud šokolaadi söömisega ning just enne trenni on jube suur šokolaadi isu.Kahjuks ei lähe mu süda šokolaadist pahaks…Seega võin vabalt ära süüa pool kilo šokolaadi.Mida võiks süüa šokolaadi asemel (ja mis oleks ka sama maitsev

hehee
    Member

Magusaisu on tingitud valest toitumisest.

Loe

Rookie21
    Member

Loomulikult on olemas tervislikke toite mis maitsevad hästi ntx. kanafilee, muna, kohupiim jne. need ju väga maitsvad asjad. Aga šokolaadi eriti ei soovitaks süüa küll muidugi igat asja võib süüa aga mõistuse piires ning õigel ajal. Ise olin ka hull šokolaadi fänn enne kui hakkasin trenni tegema, trenni olen teinud 7 kuud ja ei mäletagi millal oleks viimati šokolaadi söönud. Järeldus, et kava mille järgi toitun on tervislik ning seal on piisavalt asju mis kustutavad magusaisu. Üks näide on kohupiim 200g 0.1 protsendist kohupiima rosinatega päevas+muud toidud võtab väga hästi magusaisu ära.

šokolaadi liigsöömine ei ole tervisele eriti hea soovitan sul küll šokolaadi kõvasti vähem sööma hakata, kui suudad pool kilo korraga ära süüa siis on vist tegemist probleemiga

trennineiu
    Member

Kui rasvasemat toitu süüa (tervislikke rasvu siis), siis ka magusaisu ei piina enam.

Acqua
    Member

Minu arvates pole, kui kaaluga probleeme ei ole ja võistlusteks ei treeni, tumeda šokolaadi regulaarses söömises, muidugi normaalsetes kogustes ja korra-paar nädalas, midagi halba, vaid ainult head. Mina ennast toitumise alaseks mungaks igatahes ei pea ja see mulle paha ei tee.

veikot
    Member

Mullegi meeldib šokolaad, aga kahjuks pean selle söömist piirama, kuna tekitab vistrikke näkku…

Bulletproof
    Member

šokolaadi söö peale trenni…mõõdukalt

Leraak
    Member

Ma ei kujuta ettegi kui ma peaks pool kilo šokolaadi ära sööma

Autor
    Postitused
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.