Sõjaväeline treening
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Sõjaväeline treening
- This topic has 24 replies, 13 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
JamesC.
-
AutorPostitused
-
juuli 8, 2009 at 11:07 e.l. #17541
krut949
Memberpääsete lugema teemat delfi naistekast: http://naistekas.delfi.ee/tervis/trenn/art…php?id=24298861 , kuid tundub, et oleks sobilik ka mehepoegadele.
juuli 8, 2009 at 1:42 p.l. #206284builder
MemberPalun ärge seda kodus järgi tehke
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et asi meelelahutuse moodi ikka.
Võite mitte uskuda, aga olen sõjaväes käinud, ei tea kuis nüüd aga füüsilist koormust, isegi enesekaitset antud minule kvalfikatsioonita inimesed. Isegi kollektiivne, aastase ajuloputuse saadaks p..sse. Ainuke asi mis ajuloputuse juures hää om, see ikka isamaaline kasvatus. Rohkem miskit. Minu füüsis langes pärast sõjaväge. Noortele edu muidu aastases pioneeri puhkelaagris
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja et sõjavägi teeb noorest mehe, nagu paljud praegu veel kõnetavad, siis andke andeks, mis mis on mehelikuse tunnus, mulle seda möla mitte ajada. Et jah kohustuslik teenistus peab edasi loomulikult edasi toimima, aga minu nägemus on natuke teine.
juuli 8, 2009 at 2:15 p.l. #206285rinaldo
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Et asi meelelahutuse moodi ikka.
Võite mitte uskuda, aga olen sõjaväes käinud, ei tea kuis nüüd aga füüsilist koormust, isegi enesekaitset antud minule kvalfikatsioonita inimesed. Isegi kollektiivne, aastase ajuloputuse saadaks p..sse. Ainuke asi mis ajuloputuse juures hää om, see ikka isamaaline kasvatus. Rohkem miskit. Minu füüsis langes pärast sõjaväge. Noortele edu muidu aastases pioneeri puhkelaagris
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja et sõjavägi teeb noorest mehe, nagu paljud praegu veel kõnetavad, siis andke andeks, mis mis on mehelikuse tunnus, mulle seda möla mitte ajada. Et jah kohustuslik teenistus peab edasi loomulikult edasi toimima, aga minu nägemus on natuke teine.
Just! Ma lähen sinna nagunii, aga mitte heameelega. Oleks söömine ja treenimine kõik normaalselt paigas siis läheks rõõmuga. Praeguste juttude järgi jätaks küll minemata.
juuli 8, 2009 at 2:18 p.l. #206286krut949
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Et asi meelelahutuse moodi ikka.
Terekest, kui sa natuke artiklisse oleksid süvenenud, mitte oma maailmavalu sõjaväes kaotatud treenituse pärast välja valanud, siis näeksid, et tegemist pole sõjaväkke mineku propageerimisega, vaid sealsete treeningmeetodite kasutamisega professionaalide poolt. Palun loe artikkel põhjalikult läbi, enne kui ajateenistust materdama hakkad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. peace.juuli 8, 2009 at 2:21 p.l. #206288stumpa
MemberJa et sõjavägi teeb noorest mehe, nagu paljud praegu veel kõnetavad, siis andke andeks, mis mis on mehelikuse tunnus, mulle seda möla mitte ajada. Et jah kohustuslik teenistus peab edasi loomulikult edasi toimima, aga minu nägemus on natuke teine.Sry, süvendan OT-d. Loomulikult on võimalik saada ka sõjaväeta meheks, kuid sõjaväe peamine kasutegur meheks saamises on kogemus hakkama saamiseks ainult meestest koosnevas mikroühiskonnas, mis ei ole just sõbralik-heatahtlik.
Ehk eesti kaitsevägi ses osas lihtsam ja kasutegur väiksem, kuid nõuk armee 2 aastat võõrkeelses ja valdavalt vaenuliku suhtumisega keskkonnas andis hea kogemuse enda eest seismises ja enda kehtestamises.
juuli 17, 2009 at 12:18 p.l. #207735trell
MemberTõsiselt praegune sõjavägi on tõesti nalja tegu võrreldes sellega mis oli 40 a tagasi kuna praegu ei ole enam treenimist.
juuli 17, 2009 at 12:46 p.l. #207736Rebane
KeymasterOh mehed mehed mis te räägite. 40 aasta tagune sõjavägi oli naljategemine… võrreldes 2 000 aastat tagasi sõjaväega.
Ajad muutuvad.
Ja mis kasu on õppida toime tulema AINULT meestest koosnevas mikroühiskonnas, kui seda kuskil vaja ju ei lähe (peale sõjaväe siis). Kas me peaks siis peale sõjaväge käima ka veel kuskil mujal koolitusel, kus meid õpetatakse toimima AINULT naistes koosnevas mikroühiskonnas? Ma ei usu eriti, et sõjaväes mittekäinud inimene ei oska teiste meesterahvastega samas ruumis eksisteerida.
juuli 17, 2009 at 12:51 p.l. #207737rollton
MemberJa ega kui Prantsuse leegionis pole käinud ju ennem ka meheks ei saa.
juuli 17, 2009 at 12:54 p.l. #207742krut949
MemberTere veelkord. Käesolev teema annab tõestust selle kohta, et inimesed on ikka väga pealiskaudsed…. keegi ei rääkinud lingist avanenud artiklis praegusest sõjaväest ja selle propageerimisest. tunnistan ausalt, et näiteks mina ei teeks ära normaalsel tasemel seda sõjaväe testi, kuna treening on suunatud lihasmassile, mitte vastupidavusele ja seda jooksu ma vist lihtsalt üle ei elaks, liialt palju kilosid pean kaasa tirima võrreldes pikamaajooksjatega. aga inimesele, kes soovib enesekindlust, on vastava treeningu järgi treenimine suhteliselt OK. ning egas selle treeningu eesmärgiks pole mitte saada tippvormi (muuseas, siin foorumis käies peaks meie kulturismivõistlustele olema ka kvalifikatsioonid juba, sest “tegijaid” niivõrd palju), vaid saada ennast normalsese vormi ja vaimsesse seisundisse, et endaga paremini hakkama saada. Peace veel kord.
juuli 17, 2009 at 5:43 p.l. #207781Tigerkutsu
MemberJa ega kui Prantsuse leegionis pole käinud ju ennem ka meheks ei saa.Tunnen meest, kes ka leegionis käinud, aga pole mu meelest küll “Tõeline mees”…
juuli 17, 2009 at 6:22 p.l. #207793matroxx
MemberSee on kõik väga vaieldav kes on TÕELINE MEES.see kes on ilge rambo ning taob teisi kaussi või hoopis see kes oskab peaga mõelda?
ükski sõjavägi ega miski AINUÜKSI ei tee meheks.kindlasti aitab aga arengule kaasa.
juuli 17, 2009 at 6:50 p.l. #207801stumpa
MemberOh mehed mehed mis te räägite. 40 aasta tagune sõjavägi oli naljategemine… võrreldes 2 000 aastat tagasi sõjaväega.Ajad muutuvad.
Ja mis kasu on õppida toime tulema AINULT meestest koosnevas mikroühiskonnas, kui seda kuskil vaja ju ei lähe (peale sõjaväe siis). Kas me peaks siis peale sõjaväge käima ka veel kuskil mujal koolitusel, kus meid õpetatakse toimima AINULT naistes koosnevas mikroühiskonnas? Ma ei usu eriti, et sõjaväes mittekäinud inimene ei oska teiste meesterahvastega samas ruumis eksisteerida.
Võta seda laiemalt….. kui tavaelus kuskil polegi ainult meeste ühiskonda, siis sõjaväest see kogemus olemas, kogu eluks:)
– samahästi võiks tõstatada küsimuse, et milleks megasuur lihasmass, reaalse elu praktilises tegevuses saab hakkama ka tavainimese kehaga, milleks maratonijooksja vastupidavus, tavaelus ju pole vajadust läbida 42 km joostes.
juuli 17, 2009 at 7:41 p.l. #207810matroxx
Memberkui kulturist siis saan suurest lihasmassist aru.niisama suht mõttetu.lihtsalt suur olla tundub naeruväärne aga jah eks se igaühe endas asi.
juuli 17, 2009 at 8:05 p.l. #207812vormel
MemberSõjaväe eesmärk polegi ju poisist meest teha, vaid olla valmis võimalikuks sõjaks ja selleks pidevalt ettevalmistusi teha ja harjutada. Sellepärast ma polegi kunagi aru saanud vaidlustest, kas sõjavägi siis ikkagi teeb poisist mehe või mitte.
Noh ja siis see, et milleks on vaja õppida toime tulla ainult meestest koosnevas mikroühiskonnas, milleks suur lihasmass, milleks maratonijooksja vastupidavus – sama hästi võiks ju küsida, miks me üldse üritame oma eludega toime tulla, nagunii sureme ju kunagi kõik. Ma arvan, et kui meile on antud selline asi nagu elu, siis igaüks peaks leidma endale midagi, mis talle meeldib ja millega ta tegeleda tahab – kes hakkab sõjaväelaseks, kes sportlaseks, kes muusikuks jne. Ehk siis – kui midagi pakutakse, tuleb vastu võtta.
juuli 17, 2009 at 8:12 p.l. #207814matroxx
MemberJEP õige jutt ..see aga ei tähenda ,et meil asjadest erinevad vaated ei võiks olla.see just ongi huvitav.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.