Sõjaväe komissariaat
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Sõjaväe komissariaat
- This topic has 127 replies, 55 voices, and was last updated 14 years, 7 months tagasi by
VictorAlpha1990.
-
AutorPostitused
-
veebruar 27, 2011 at 4:39 p.l. #291231
vend vähk
ModeratorHaha! KomöödiaSellel vennal oli tookord asi naljast kaugel. Mees jättis mõtetes juba oma karvaste hoolealustega hüvasti
veebruar 27, 2011 at 4:48 p.l. #291233vend vähk
ModeratorIse ajateenistusse hea meelega ei läheks. Raha seal ei saa. Toit on on kehv. Riik ei suuda isegi tasuta bussiga sõitu võimaldada kui linnaloale saad.Tõesti väga halb!
1997 aastal oli sõduripalk 110 krooni ning ei ütleks, et see summa siis suurem oli kui praegu 10 eurot. Tasuta bussisõitudest ei osanud sellel ajal ausalt unistadagi. Kui siis 12 kuud teenitud sai, surusid reservi minevad poisid üksteisel aia taga kätt ning kiitsid, et ei pidanud vene sõjaväes kodust tuhandeid kilomeetreid kaugemal aega teenima 2-3 aastat… Kusjuures 6-9 kuu ei saanud tervest kompaniist paljud üldse linnaloale ja ega eriti ei tahtnudki minna koju tsivilistide tühiseid muresid kuulama. Ausalt, mina ei kahetse absoluudselt, et selle kooli läbi tegin. See on mind spordis päris palju aidanud ja klassikalises kulturismis olen jõudnud nii kaugele just tänu ajateenistuses omandatud kogemustele vastupidavusest, tahtejõust, motivatsioonist.
Edu kõigile praegustele ja tulevastele ajateenijatele!
märts 9, 2011 at 8:18 p.l. #292598L6viLeo
MemberIisraelis sa ei saa isegi valida enne kui kaitseväes pole olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui vaatame põhjanaabritepoole, siis sealgi on hoopis teine suhtumine ajateenistusse.
märts 28, 2011 at 1:58 p.l. #294915roman00
MemberOlen kutsutud komisariaati 28.aprill. Praegu käsi kreatiini kuur(1,5nädalat kasutanud). Kaua kreatiini tase veres langeb, et ei oleks probleeme liiga kõrge tasemega? Ei kannata üldse vereproove ja ei soovi seda kindlasti üle ühe korra teha.
märts 28, 2011 at 2:03 p.l. #294916Kristjan-Johannes Konsap
MemberOlen kutsutud komisariaati 28.aprill. Praegu käsi kreatiini kuur(1,5nädalat kasutanud). Kaua kreatiini tase veres langeb, et ei oleks probleeme liiga kõrge tasemega? Ei kannata üldse vereproove ja ei soovi seda kindlasti üle ühe korra teha.Võib olla sihuke olukord nagu liiga kõrge kreatiini tase? Pigem siis juba kreatiniini, aga ma kahtlen, kas seegi probleemiks ostub. Ma käisin komisjonis dieedi ajal, kui kõikvõimalikud vitamiinid ja rasvapõletajad ja kreatiinid sees olid niiet uriin helendas, aga ega seepärast mul midagi diagnoositud.
märts 28, 2011 at 2:06 p.l. #294918roman00
MemberVõib olla sihuke olukord nagu liiga kõrge kreatiini tase? Pigem siis juba kreatiniini, aga ma kahtlen, kas seegi probleemiks ostub. Ma käisin komisjonis dieedi ajal, kui kõikvõimalikud vitamiinid ja rasvapõletajad ja kreatiinid sees olid niiet uriin helendas, aga ega seepärast mul midagi diagnoositud.Aitäh vastuse eest. Palju rahulikum olla.
juuni 30, 2011 at 6:47 p.l. #306821Nesatur
MemberKüsiks, et kes läheb 4 juuli Tapale õhutõrjesse aega teenima?
juuli 2, 2011 at 10:14 e.l. #306930VictorAlpha1990
MemberTere kõigile, kes siin foorumis pesitsevad. Ise muidu siin uus, aga trennihimuline ja valmis võitlusvaimu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise tuli just sõjaväest(lõpetasin ametlikult ajateenistuse 13.juuni 2011). Teenisin Kuperjanovi Jalaväepataljoni Luurekompaniis 8 kuud ja ei kahetse üldse seda aega. Hetkel mõtted minna elukutseliseks, sest vastavaga alaga tegeletud juba ligemale 6 aastat(noorkotkas, kaitseliitlane), nii et oleks loogiline ka palgaliseks minna. Pealgi mulle meeldib see ala. Huvitav ning põnevust pakkuv, kunagi pole igav sellel ajal. Mis puutub ajateenimisse, siis kui mina käisin ära ja sain hakkama, peavad ka kõik Mardid, Jaanid, Matid, Joonased, Jaanused jne ära käima. Kusjuures läksin veel vabatahtlikult enne oma “õiget” aega. Ja valisin kõige hullem väeosa, mis oli ennem – KUPi LuKO ja sain hakkama, nii et pole olemas, et ei saa hakkama. Saad ja kuidas veel lihtsalt pead endasse uskuma ja muidugi väikene abi kaasteenijate ja rühma kaadrikaitseväelaste poolt.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pealgi pärast ajateenistust tead, milleks sa võimeline oled, suudad igasuguse takistuse ületada. Uutele ajateenijale soovin ikka pikka vaimset vastupidavust selle ajateenistuse jooksul, eriti SBK ajal kui saate ajudesse, nii et paha hakkab. Võrdluseks enda ajaga saime ainult ajunussi SBK ajal, pärast sõduribaaskursust saime ainult siis kui ise endale keerasime, ning kaadrile ei meeldinud meie tegevus. Pealgi luures ilma asjata pärast sbk ei nussita, ikka asja eest. Kui saate valida valige ikka Kupi Luko, sest seal on huvitav teenistust, hea väljaõppe, kaaderkooseis sitaks hea, ning kompül igelt vinge vend(ilma irooniata). Ahjaa oleks peaaegu unustanud, et nüüd saab Lukosse ainult nimekirja alusel, saadad meili KÜle ja oledki nimekrjas põhimõtteliselt. Et siis kui minu jutt pakkus huvi Lukos teenimise kohta siis võta minuga ühendust ja räägin sulle lähemalt sellest luuraja elust. Nime saad kirja panna siin: rainek.kuura@mil.ee – tegu kapteni auastmes oleva Luko ülemaga.Parimat soovides tulevastele ajateenijate ning kaadrikaitseväelastele
Victor Alpha
Luurehunt
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.