Sõjaväe komissariaat
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Sõjaväe komissariaat
- This topic has 127 replies, 55 voices, and was last updated 14 years, 7 months tagasi by
VictorAlpha1990.
-
AutorPostitused
-
september 28, 2010 at 2:48 p.l. #46447
L6viLeo
Memberseptember 28, 2010 at 2:52 p.l. #266521matjusm
MemberTahtsin küsida sellist asja:
Ennast on määratud Tapale aega teenima algusega oktoober 2011. Praegu on mul kutsel kirjas Suurtükipataljon kuid olen kuulnud et kohapeal saad valida selle, pioneeri ja õhutõrje vahel.
Oletades et see valik on sellisel kujul olemas, millist nendest kolmest väeosast keegi soovitaks? Kus tehakse kõige põnevamaid asju, kus on kõige mugavam, kus kõige parem söök jne, andke soovitusi need kes teavad.
september 28, 2010 at 2:58 p.l. #266523L6viLeo
MemberTahtsin küsida sellist asja:Ennast on määratud Tapale aega teenima algusega oktoober 2011. Praegu on mul kutsel kirjas Suurtükipataljon kuid olen kuulnud et kohapeal saad valida selle, pioneeri ja õhutõrje vahel.
Oletades et see valik on sellisel kujul olemas, millist nendest kolmest väeosast keegi soovitaks? Kus tehakse kõige põnevamaid asju, kus on kõige mugavam, kus kõige parem söök jne, andke soovitusi need kes teavad.
Soovitan pioneeri(Y)
september 28, 2010 at 4:02 p.l. #266480JamesC
MemberJust nii Härra veebel!
september 28, 2010 at 4:05 p.l. #266483JamesC
Memberkes 16 november Meegomäele arstliku kontrolli?
september 28, 2010 at 4:47 p.l. #266485matjusm
MemberSoovitan pioneeri(Y)Mis põhjustel täpsemalt?
september 28, 2010 at 5:28 p.l. #266491Vilps
MemberTahtsin küsida sellist asja:Ennast on määratud Tapale aega teenima algusega oktoober 2011. Praegu on mul kutsel kirjas Suurtükipataljon kuid olen kuulnud et kohapeal saad valida selle, pioneeri ja õhutõrje vahel.
Mina soovitaks pioneeri viimasena
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleneb, mis elu tahad. Kui tahad, et pidevalt on ora psses ning ülemused ülikarmid, siis aga palun. 1.5 aastat tagasi oli pioneeridel päris palju piiranguid. Küll ei lastud neid erinevatele spordivõistlustele, küll tehti külastuspäevadel mingeid drille jne jne. Üks sealne naisleitnant jäi mulle meelde. Ta karjus väga räigelt ühe mu rühmakaaslase peale, kuna too julges vene keeles rääkida. Pioneeris ei lubatud vene keeles, vähemalt ülemate kuuldes suhelda.
Siit ei tasu järeldada, et mujal ülilebo on. Suurtükis (kus ka mina oli) ja kindlasti ka Õhutõrjes on ka kindlasti distsipliini nõudvad ülemused. Minu ajal käisid jutud, et õhutõrje pidi kõige lebom olema, aga tol aastal sinna ajateenijaid ei võetudki. Eks esimesel päeval tehakse ka selline sissejuhatav päev, kus näidatakse videoid ning räägitaskse, et kus mida ootab. Suurtükk oli mõnus tegelt, ülemused, eriti patareiveebel oli väga julma huumorisoonega. Mõnusat teksti tuli selle venna suust:)
Söök on kõigil sama, nagu ka elutingimustega. Elu on tegelt seal hea. Mulle meeldis.
september 28, 2010 at 5:44 p.l. #266496L6viLeo
MemberMis põhjustel täpsemalt?Kõige huvitavam. Suurtükk ja õhutõrje on lebod küll aga pioneer pakub selle ajaga palju huvitavamat teenistust. ja seal saad igasuguseid erinevaid lube teha, asju õhku lasta jne.
september 28, 2010 at 6:17 p.l. #191811Vilps
MemberKõige huvitavam. Suurtükk ja õhutõrje on lebod küll aga pioneer pakub selle ajaga palju huvitavamat teenistust. ja seal saad igasuguseid erinevaid lube teha, asju õhku lasta jne.Ei ütleks, et see Suurtükk lebo oleks. Sina pole seal käinud, mina pole Pioneeris käinud. Suurtükis saab samamoodi lube teha mitmes erinevas kategoorias.
september 28, 2010 at 7:03 p.l. #215392rinaldo
MemberKes ajateenistusse minna ei taha, see võib valida teise tee, milleks on asendusteenistus. Asendusteenistusse võetakse minu teada veel isegi kuu enne ajateenistuse algust.
http://www.kra.ee/index.php?option=com_con…&Itemid=137
Hetkel teenin teist kuud kaheteistkümnest kuust ja ei kurda eriti. On asju, mis ei meeldi, aga usun, et olukord on võrreldes ajateenistusega tükkmaad parem. Töötan 40 tundi nädalas (8h päevas). Õhtud on vabad ja nädalavahetused hommikust õhtuni täiesti vabad. Toetust saan 4350 krooni kuus ja lisaks sellele on mulle määratud puhkepäevi mitukümmend tükki. Ma ei mäleta täpselt kui palju, sest mu teenistuse leping on hetkel kadunud. Elukoht ja söök tuleb ise muretseda ja kinni maksta. Kui tekib küsimusi, siis saatke need kas minu e-maili aadressil, milleks on rinaldo.olberg@mail.ee või alternatiivteenistuse aadressil: asendusteenistus@kra.ee. Ma ei pruugi kohe vastata, sest vaatan postkasti harva. Küll aga saate kiire vastuse Kaitseresurrside Ametilt.
september 28, 2010 at 7:34 p.l. #215520jrx
MemberJa kui küsida tohib, siis miks sa asendusteenistuse valisid?
september 28, 2010 at 8:18 p.l. #210118rinaldo
MemberJa kui küsida tohib, siis miks sa asendusteenistuse valisid?Vastasin sulle privaatsõnumiga.
september 29, 2010 at 6:28 e.l. #250036vend vähk
ModeratorKes ajateenistusse minna ei taha, see võib valida teise tee, milleks on asendusteenistus. Asendusteenistusse võetakse minu teada veel isegi kuu enne ajateenistuse algust.http://www.kra.ee/index.php?option=com_con…&Itemid=137
Hetkel teenin teist kuud kaheteistkümnest kuust ja ei kurda eriti. On asju, mis ei meeldi, aga usun, et olukord on võrreldes ajateenistusega tükkmaad parem. Töötan 40 tundi nädalas (8h päevas). Õhtud on vabad ja nädalavahetused hommikust õhtuni täiesti vabad. Toetust saan 4350 krooni kuus ja lisaks sellele on mulle määratud puhkepäevi mitukümmend tükki. Ma ei mäleta täpselt kui palju, sest mu teenistuse leping on hetkel kadunud. Elukoht ja söök tuleb ise muretseda ja kinni maksta. Kui tekib küsimusi, siis saatke need kas minu e-maili aadressil, milleks on rinaldo.olberg@mail.ee või alternatiivteenistuse aadressil: asendusteenistus@kra.ee. Ma ei pruugi kohe vastata, sest vaatan postkasti harva. Küll aga saate kiire vastuse Kaitseresurrside Ametilt.
Hmm, asendusteenistusest ei teadnud ma siiani midagi kuna ei puutu eriti RKO-ga kokku.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 29, 2010 at 10:12 e.l. #265142L6viLeo
MemberEi ütleks, et see Suurtükk lebo oleks. Sina pole seal käinud, mina pole Pioneeris käinud. Suurtükis saab samamoodi lube teha mitmes erinevas kategoorias.Täitsa võimalik. Mulle räägitud juttude põhjal on suurtükk ikka lebom koht kui pioneer.Ise käind ei ole, ei tea. Samas ega sinna ilmaaegu soovitata jalkpall kaasa võtta:D
september 29, 2010 at 10:30 e.l. #264878JamesC
MemberTäitsa võimalik. Mulle räägitud juttude põhjal on suurtükk ikka lebom koht kui pioneer.Ise käind ei ole, ei tea. Samas ega sinna ilmaaegu soovitata jalkpall kaasa võtta:DMinge võimalusel vahipati või kupi! Seal on elu!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.