Sõber ARNOLD “Märatses” Vabaduse väljaku parklas…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Sõber ARNOLD “Märatses” Vabaduse väljaku parklas…
- This topic has 14 replies, 12 voices, and was last updated 15 years, 1 month tagasi by
JamesC.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 3, 2011 at 10:19 e.l. #21206
Bonsuna
Memberhttp://www.kroonika.ee/index.php?id=43965
Kui asjad kipuvad kokku jooksma või kisub lihtsalt kiireks kätte ära, hiilib ka pahandus majja. Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu president Arnold Tokko (45) läinud Tallinna Vabaduse väljaku aluses parklas endast sedavõrd välja, et visanud tema autot seganud ajutised plastist tähispostid lihtsalt vastu seina laiali…
Üks juhtunut pealt näinu pajatab, et tavaliselt on mainitud parklas ikka kaks kohta tähispostidega hõivatud. Kohad on mõeldud oma töötajatele.
«Tokko märatses ja omavolitses,» räägib tunnistaja. «Ta läks, võttis kõigepealt need torbikud eest ära ja parkis sinna. Parkla töötaja parkis siis enda auto tema oma taha. Kui Tokko auto juurde tagasi tuli, ei saanud ta lahkuda. Siis mindi aru pärima, miks ta omavolitseb. Ta vastas, et kohti ei olnud. Kohti oli aga küll ja veel. Seepeale ta vihastas ja viskas need torbikud vastu seina laiali. Kas mehel häbi ei ole?»
Tokko käitumine torganud õndsal jõulueelsel ajal, 21.detsembri keskpäeval parklas lihtsalt silma. Seda enam, et mees sõidab autoga, kus on peal tema nimi ja nägu…
«Mind ei koti. Kirjutage, mida tahate,» sõnab Tokko. «Ma ei kommenteeri. Mu auto blokeeriti ära, ma ei saanud välja sõita. Mul oli lapse jõuluõhtu, auto oli ära blokeeritud. Ühesõnaga, ma ei viitsi sel teemal rääkida. Head aega!»
jaanuar 3, 2011 at 11:02 e.l. #285105timo116
MemberAjakirjanikud võiks vahepeal midagi asjalikku ka kirjutada. Seda vist meie oma eluajal ei näe..
jaanuar 3, 2011 at 11:09 e.l. #285092Anonüümne
GuestAjakirjanikud võiks vahepeal midagi asjalikku ka kirjutada. Seda vist meie oma eluajal ei näe..Ega saagi nägema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 3, 2011 at 11:13 e.l. #285094vend vähk
ModeratorSee nüüd küll eriline uudis ei ole, et Arnold rasketel aegadel sõnadelt tegudele üle läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei tea, kas tegemist on 500 kroonise(31,96 eur) vihjerubriigiga, kus selliste uudiste eest raha teenitakse? Teinekord võib ju enne Eestis korraldatavaid võistluseid tigeda Arnoldiga(sõim, peks, seksuaalne alandamine) kollases ajakirjanduses erinevate vihjete eest päris korraliku papi kokku ajada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arnold! Pea vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 3, 2011 at 12:01 p.l. #285203younger
MemberMa ka eriti probleemi siin ei näe. Võib olla hilisemad sõnad oleks natuke pehmemad võinud olla, kuid pole Arnold eriti pika jutu mees
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.jaanuar 3, 2011 at 3:23 p.l. #285221smack
MemberIgatahes parem artikkel, kui et seltskonnatibi paris hilton rääkis telefoniga:D Tglt oli ka selline uudis ning paar pilti isegi.
jaanuar 3, 2011 at 3:56 p.l. #285232timo116
MemberIgatahes parem artikkel, kui et seltskonnatibi paris hilton rääkis telefoniga:D Tglt oli ka selline uudis ning paar pilti isegi.Beckham astus ka New Yorgi hotellist välja…Uudis mida ME kõik teadma peame…
jaanuar 3, 2011 at 4:46 p.l. #285245Xero
MemberJa alles nüüd räägitakse sellest. Varem ei võinud ? Nii kahju, et nii hilja teada sain. Päris pikad juhtmed või midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 3, 2011 at 6:37 p.l. #285251Aksel
MemberAusalt öelda ma ei mõista seda Tokko tegemiste õigustamist.
Nii peabki… Kas ikka peab?
Kui ma nüüd õieti mõistan KULTURISMI olemust, siis peaks just kulturism esindama mõtet: terves kehas terve VAIM. Pealegi. Kulturism on eesti keeles lähedane sõnaga kultuur,,,
Mind ei koti… see just väga terve ei ole, see vaim.
Ma ei taha inimese eksimuse üle irvitada. Meil kõigil juhtub. Pidada aga eksimust õigustatuks? Tean vaid üht Eesti parteid, mille struktuurides paistab selline suhtumine olema reegliks.
On see aga millegagi õigustatud? Milline on sellise keskkonna (alates üksikisiku, inimgrupi, kuni riigi tasandini välja) elujõulisus?
Ja kõige selle keskel rääkida eetilisest (puhtast) spordist…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 3, 2011 at 6:51 p.l. #285252-Egert
MemberTõeline pommartikkel…
jaanuar 4, 2011 at 7:40 p.l. #285330Erkko
MemberAjakirjanikud võiks vahepeal midagi asjalikku ka kirjutada. Seda vist meie oma eluajal ei näe..Mida tahad sa sealt lugeda ? Teaduslikku kirjatükki toitumisest ? Kollasest ajakirjandusest ?
Tule taevas appi.
jaanuar 5, 2011 at 4:39 p.l. #285438frh
MemberÜsna ebaprofessionaalne ja “rullnokalik” käitumine Kulturismi- ja Fitnessi Liidu presidendi poolt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2011 at 10:02 p.l. #285471smack
MemberEks igal ühel omad uusaasta lubadused…
jaanuar 5, 2011 at 11:11 p.l. #285479Sarge
Member“Mis nad tulevad siis meie hoovi peale kaklema!?”
jaanuar 6, 2011 at 6:40 e.l. #285485JamesC
MemberMeeldib lihtsalt üksteisele ära panna!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.