Snus (mokatubakas)
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Snus (mokatubakas)
- This topic has 31 replies, 20 voices, and was last updated 14 years tagasi by
udso1.
-
AutorPostitused
-
veebruar 14, 2009 at 10:27 e.l. #183812
noPAINnoGAIN
MemberAga ütleme nii , et ajaviitmiseks on tõesti hea , samas kui seda tubaka vedelikku voolama hakkab siis see pole enam sugugi hea .No kui enne ikka korralikult kuivaks teed ja vahepeal jooma / sööma ei hakka siis ei tohiks voolata ka sealt midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 14, 2009 at 12:01 p.l. #183822ylbort
Memberca 8 aasatat juba järjepidevalt tallanud. Praegu läheb ikka kuni karp päevas ja elan. Tervisehädade üle ei kurda ja mingit erilist tallanahka ka huule alla ei ole tekkinud.
veebruar 14, 2009 at 12:02 p.l. #183823ylbort
Memberahjaa… skruf stark rules !!!
veebruar 14, 2009 at 2:34 p.l. #183833spencer
Member“snusivennad” näevad naljakad välja, eriti kui nad naermise ajal kurja vaeva näevad et padjake kuhugile põske ei vajuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 14, 2009 at 3:30 p.l. #183836stainless
MemberTarvitades suureneb tõenäosus saada keele , põse ja suu limaskestade vähk .Rootsis tarbitakse mokatubakat päris pikka aega juba. Suitsetajaid on seal tunduvalt vähem kui mujal maailmas. Kui nüüd leiaks kuskilt statistika Rootsi vähihaigete kohta … saaks vastuse , kas see tõenäosus on ka reaalsus.
veebruar 14, 2009 at 3:40 p.l. #183837Mikk Raudsepp
MemberRootsis tarbitakse mokatubakat päris pikka aega juba. Suitsetajaid on seal tunduvalt vähem kui mujal maailmas. Kui nüüd leiaks kuskilt statistika Rootsi vähihaigete kohta … saaks vastuse , kas see tõenäosus on ka reaalsus.Seal võib tulla mängu hulk muid tegureid, mokatubakas ei ole ju ainuke tegur, mis võiks vähihaigete protsenti suurendada/vähendada.
veebruar 26, 2009 at 5:38 p.l. #160754TerrenCe
MemberKas see on tõsi, et snus “lõdvestab” lihaseid. Kuskil olen kuulnud sellist juttu, et kas selles on mingi iva?
september 3, 2009 at 4:55 p.l. #217133LaurL
MemberRootsis tehakse ka snusi allapanemis võislusi, kellel kõige rohkem snusi ( muda kujul ) mokkade alla läheb , pannakse nii alla kui üles!

Lisaks olen kuulnud et rootsis saab teha mingit oppi, et rohkem pattju alla mahuks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga muidu ühel mu tuttaval kes teeb igapäev snusi juba mingi 5 aastat regulaarselt, tal on ikka küll suht kole seal huulte taga!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2009 at 5:09 p.l. #217139Mcken
MemberRootsis tehakse ka snusi allapanemis võislusi, kellel kõige rohkem snusi ( muda kujul ) mokkade alla läheb , pannakse nii alla kui üles!
Lisaks olen kuulnud et rootsis saab teha mingit oppi, et rohkem pattju alla mahuks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga muidu ühel mu tuttaval kes teeb igapäev snusi juba mingi 5 aastat regulaarselt, tal on ikka küll suht kole seal huulte taga!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rootslased puha ära pöörand
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu Olen proovind, ei ole meelt mööda
september 3, 2009 at 5:11 p.l. #217140-AJ-Styles
MemberSuht mõtetu toode minu arust.
september 3, 2009 at 5:17 p.l. #217147Mcken
MemberKas see on tõsi, et snus “lõdvestab” lihaseid. Kuskil olen kuulnud sellist juttu, et kas selles on mingi iva?Ma ei usu, et se midagi sul lõdvestab.
Öeldakse, et suits lõdvestab närve, Suits ei lõdvesta närve
Ma ei saa aru üldse mida suitsus leitakse, mulle küll ei istund ja mõne mahviga ei saa sa ka mingit sõltuvust, et maha jätta ei saa
september 3, 2009 at 5:23 p.l. #217149noPAINnoGAIN
MemberSuht mõtetu toode minu arust.Ega ikka ei ole küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peale rasket jõutrenni on teinekord paar patja alla panna ikka ülimõnusseptember 3, 2009 at 5:30 p.l. #217152Madis232
Membermingi periood tegin mitu pakki järjest, enam nagu ei tõmba, ei istu kuidagi see snus. paras kaamlis*tt mida moka alla panna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2009 at 6:59 p.l. #217198Kask
MemberPika kasutamisel teeb ta hambad sinakaks, rootsis käisin vahetusõpilasena ja seal 1 pereisa oli kes koguaeg tarvitas seda, nagu ahelsuitsetaja (ahelsnussitaja
) ja temal olid sinised hambad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, selliseid inimesi oli seal veel paar tükki.september 3, 2009 at 7:21 p.l. #217212PumaZ
MemberPika kasutamisel teeb ta hambad sinakaks, rootsis käisin vahetusõpilasena ja seal 1 pereisa oli kes koguaeg tarvitas seda, nagu ahelsuitsetaja (ahelsnussitaja
) ja temal olid sinised hambad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, selliseid inimesi oli seal veel paar tükki.Sa ie taha teada mis ma selle ahelsnussitaja asemele alguses lugesin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, ei tea mull snus ei meeldi, suht paljud teevad seda aga ma ei näe miõtet sellel. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.