Snatch & C. J
- This topic has 22 replies, 11 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
RihoK2go.
-
AutorPostitused
-
detsember 3, 2009 at 2:50 p.l. #238907
asdfghjkl
MemberKohe alguses tasub alustada (nt. soojenduse osana) ka väikese raskusega overhead squatiga.See harjutus on vist sama, mida riho nimetas “Tõukamishaardega kükk”?
Et võtta kergem kang sirgetele kätele ja teha soojenduskükke esimese harjutusena trennis siis nagu ma aru saan.
detsember 3, 2009 at 3:54 p.l. #239367RihoK2go
MemberSee harjutus on vist sama, mida riho nimetas “Tõukamishaardega kükk”?Et võtta kergem kang sirgetele kätele ja teha soojenduskükke esimese harjutusena trennis siis nagu ma aru saan.
Tegelikult tasub esimese asjana selgeks teha tõmbed maast. See peakohal kükk (modernses keeles overhead squat, minu emakeel on eesti keel, muide) on juba üsna tehniline värk. Soojendusharjutuseks on hea venitada, joosta jne.
Teemast kõrvale minnes: ma ei saa aru, mis mõte on soojendusharjutusel? Et väsitada?
Iga harjutust tuleb võtta täie tõsidusega. Kui mingi harjutus nimetada ümber soojendusharjutuseks, siis sellest saadav kasu on ka pigem soojendusharjutuse tasemel.
detsember 3, 2009 at 4:23 p.l. #239377smack
MemberMa lugenud, et alustatakse rebimise ja tõukamisega poole pealt mitte maast.
Arvestades harjutuste keerulisust, siis peab tõdema, et sellel ka mõte taga!
detsember 3, 2009 at 7:53 p.l. #239519jrx
Memberpeakohal kükk ongi päris korralik venitus:) ega harjavars ilmaasjata tõstjate sõber ole.
Soojendusharjutuse mõte on harjutada lihast suurema liikumisulatusega.
detsember 3, 2009 at 8:52 p.l. #239540Indrek K
MemberPalun jätkake, hea teema, tahaks ise ka klassikalisest tõstmisest natsa rohkem teda saada
detsember 3, 2009 at 9:14 p.l. #239545Paul.K.
MemberPalun jätkake, hea teema, tahaks ise ka klassikalisest tõstmisest natsa rohkem teda saada
detsember 4, 2009 at 7:06 e.l. #239573mahezo
MemberKeegi tegijatest võiks treeningvideo teha!
detsember 4, 2009 at 7:43 e.l. #239576RihoK2go
MemberTreening käib meil samamoodi nagu kulturistidel-jõutõstjatel-rammumeestel.
Harjutused on erinevad.
Mul selliseid videosid veel, kui üles leian, siis panen üles.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.