Skip to main content

Snäkid Eesti vs Inglismaa mängu ajal?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Snäkid Eesti vs Inglismaa mängu ajal?

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • Autor
    Postitused
    Vilps
    Member

Ma ei saa ka aru, miks on vaja midagi näksida, kui süüa, siis korralikult. See mäng ei kesta ju nii kaua, et kui enne mängu vaatama minekut kodus kõht täis süüa, siis mängu lõpuni ära ei kannataks. Või siis vaheajal midagi korralikku süüa.

Talve küll sellise kaloraaziga üle ei ela
    UmbIsik
    Member

Mida suurem pindala konkreetse kaalu juures, seda kiiremini jahtud ehk siis kehatemperatuuri hoidmiseks kulub rohkem kaloreid. Või on mingi kavalam põhjus?

Tsaar
    Member

mul praegu 5 õlut (2x saku hele, 2x aleksander, 1x originaal) ja suur pakk piraadi krõpse (hapukoore kyyslaugu maitsega). poolaeg siis. seis muidugi sitt (3:0)

Mida suurem pindala konkreetse kaalu juures, seda kiiremini jahtud ehk siis kehatemperatuuri hoidmiseks kulub rohkem kaloreid. Või on mingi kavalam põhjus?

Jah, selleks, et keha pindala kätte saada.

Eesti jalgpalli koondisest on küll kahju…

Tsaar
    Member

Kaalu ja pikkust on selle jaoks vaja, et välja arvutada keha pindala. Milleks? Arvake ära.

sama kaalu juures võib keha pindala olla ikkagi suht erinev. kas kaal on rasva arvelt või lihase arvelt? lihas ikka raskem kui rasv st. sama kaalu juures on rasvane inimene suurem kui musklimees.

krt olex võinud ikka see lohutusvärav ka tulla

Liinu
    Member

Minu snäkiks oli selle mängu ajal kohupiim ja piparmünditee suhkruta…

sama kaalu juures võib keha pindala olla ikkagi suht erinev. kas kaal on rasva arvelt või lihase arvelt? lihas ikka raskem kui rasv st. sama kaalu juures on rasvane inimene suurem kui musklimees.

krt olex võinud ikka see lohutusvärav ka tulla

Selle pärast ongi vaja teada NII kaalu, kui ka pikkust.

Autor
    Postitused
Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.