Skip to main content

SmartPost

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    taliindrek
    Member

Tere!

Selline küsimus, kui tellin Smartpost’ga oma paki lähimasse Smartpost’i, et kuidas see pakk sealt ka kätte saadakse? Kas selleks on vaja maksta raha vms.. ning kuidas see värk toimib?

Kui tellin, siis kas kirjutan KOMENTAARI Smartposti automaadi asukoha, või numbri?

vaher
    Member
    Beltlock
    Member

Tallinnas asub see nt. Rotermanni keskuses!

kiira
    Member

see on vaga lihtne, kui pakk jyuab sinna, sina saad sms, seal ekraanil sisestad sms-s antud kood, maksad kaardiga,uks avaneb, saad oma paki katte, fitshopist pole tellinud, aga sain juba niimoodi mitu pakki quellest, mulle meeldis, lihtsam kui postkontorist saamine.

vaher
    Member

see on vaga lihtne, kui pakk jyuab sinna, sina saad sms, seal ekraanil sisestad sms-s antud kood, maksad kaardiga,uks avaneb, saad oma paki katte, fitshopist pole tellinud, aga sain juba niimoodi mitu pakki quellest, mulle meeldis, lihtsam kui postkontorist saamine.

Jah, lihtne on küll. Fitshopist ise tellisin, seal maksta polnud vaja, kuna paki saatmine tehakse terve juulikuu välja. Lihtsalt kood sisse ja uks hüppas lahti.

inside14
    Member

Kuidas kellegile, minu lähim SmartPost on edasi-tagasi u 60km. Seega see tasuta fitnessi saadetis mulle küll tasuta ei tuleks kui sellise maa pean sõitma, parem lasen postkontori tuua ja maksan oma 59eeku.

Indrek Viska
    Member

Kui kättetoimetamisviisiks valisite SMARTPOST, sisestage ka automaat, kuhu pakk peaks minema.

Veendu, et su telefoninumber on õige, sest sinna saadetakse Sulle SMS kapi koodiga.

Pakiautmaatide nimekirja leiate SIIT

Kiizu27
    Member

Lisan ka omalt poolt, et super kasutuskogemus. Kiire, mugav, soodne. Soovitan kõigile <_<“>

R.T
    Member

Kui Smartpost’iga tellida siis, kas tuleb kirjutada oma number ka kuskile kommentaaridesse?

J.J
    Member

Erai ei tule. Piisab kui Sinu mobiili number ja e-posti aadress on õiged.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.