Skip to main content

SKG transformation journey

Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » SKG transformation journey

Tagged: 

Viewing 15 posts - 1,201 through 1,215 (of 1,340 total)
  • Autor
    Postitused
    SKG
    Member

Väga hea rinnatrenn oli täna. Käsi tegin ka ja minimaalselt õlgu.

Samas pidi veidi kergemad raskused võtma, kuna vigastasin vasaku käe pöialt täna (suutsin väikse kruvikeeraja ~2cm pöidla otsast sisse lükata :wacko:

Sorry about the crotch shot :lol:

SKG
Member

Pühapäevane trenn – jalad. Jäin rahule.

Kükk tuli 4 seeriat, 140kg x 10.

Sääred tulid ka 4 seeriat masinal, 220kg x 8.

voQr21e.jpg

SKG
Member

Hei, tulin just jalgu treenimast.

Kükk (tööseeriad)

150KG x 8

150KG x 8

150KG x 8

150KG x 8

120KG x 15 (all paus)

70KG x 25 (all paus)

Sääred, masinal (tööseeriad)

4 seeriat, 8 kordust, 200KG.

Kardio teen homme.

SKG
Member

Eile mõõtsin jalgu huvi pärast.

Säär on 47cm. 7 kuud tagasi oli 46cm.

Reis on 67cm.

Need siis külmast peast. No pump.

SKG
Member

Ahh.. the struggle is real :wacko:https://en.wikipedia.org/wiki/Post-vacation_blues

SKG
Member

Marc Lobiner ütles oma uues videos, et ta on ainult 150mg/nädal testo peal ja see on kõik.

Alates 1:22 https://youtu.be/TnPDF2YkuII?t=1m22s

PMUl0OV.png

SiimMe
Member

See võib küll olla, vb praegu lihtsalt cruisib sellel annusel.

SKG
Member

14 hours ago, SiimMe said:

See võib küll olla, vb praegu lihtsalt cruisib sellel annusel.

Paranda kui ma valesti aru sain, aga oma jutuga üritas ta mulje jätta, et alates 20-ndatest eluaastatest ainult (legaalselt arsti väljakirjutatud) TRT (150mg testo) peal olnud ja kõik. Ja iga teadlik inimene mõistab, et nii tagasihoidliku doosiga selline füüsis ei teki. Kuna USA-s on roidid illegaalsed, siis on selline avaldus arusaadav, samas parem oleks siis juba mitte raakida sel teemal, kui valetada.

SKG
Member

Täna:

AdYfNno.jpg

gjYMteh.jpg

SiimMe
Member

2 tundi tagasi, SKG ütles:

Paranda kui ma valesti aru sain, aga oma jutuga üritas ta mulje jätta, et alates 20-ndatest eluaastatest ainult (legaalselt arsti väljakirjutatud) TRT (150mg testo) peal olnud ja kõik. Ja iga teadlik inimene mõistab, et nii tagasihoidliku doosiga selline füüsis ei teki. Kuna USA-s on roidid illegaalsed, siis on selline avaldus arusaadav, samas parem oleks siis juba mitte raakida sel teemal, kui valetada.

Enne oli tal pikem tsükkel, kus oli 500mg-700mg nädalas, millega ta saavutas hetke vormi.

Nüüd on tal väga pikk tsükkel, kus on 150mg nädalas, millega ta ei lase enda tulemustel alla minna. Kaod on mininaalsed. 

Vähemalt, ma arvan nii. Tundub loogiline :lol:

SKG
Member

9 hours ago, SiimMe said:

Enne oli tal pikem tsükkel, kus oli 500mg-700mg nädalas, millega ta saavutas hetke vormi.

Nüüd on tal väga pikk tsükkel, kus on 150mg nädalas, millega ta ei lase enda tulemustel alla minna. Kaod on mininaalsed. 

Vähemalt, ma arvan nii. Tundub loogiline :lol:

SKG
Member

Täna oli igas liftis progress. Vinge tunne.

Instagram-is olen ka tagasi: https://www.instagram.com/siimkilgas/

0MBZqug.jpg

SKG
Member

Lemmik hamstringi harjutus. Värskest peast suudan 12 kindlasti teha nii, et nägu puudutab peaaegu maad. Samas peale raskeid kükke tuleb ehk 8 heal juhul.

eZ9EcjH.jpg

EmBOi7f.jpg

roman00
Member

Tere. Oled siin mitmeid kordi preworkoutidest kirjutanud. Mida hetkel Eestis müüdavatest proovinud oled ja soovitaksid?

SKG
Member

5 hours ago, roman00 said:

Tere. Oled siin mitmeid kordi preworkoutidest kirjutanud. Mida hetkel Eestis müüdavatest proovinud oled ja soovitaksid?

Hetkel on enda lemmik kombinatsioon on kofeiin + yohimb(in)e. Ma ei tea, kas Eestis viimast keegi müüb.. kui siis ainult mõni eraisik.

ActivLab tooted on hea hinna-kvaliteedi suhtega. Ise võtaks midagi sealt.

Viewing 15 posts - 1,201 through 1,215 (of 1,340 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.