SKG transformation journey
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » SKG transformation journey
Tagged: SKG
- This topic has 1,339 replies, 78 voices, and was last updated 2 months, 3 weeks tagasi by
SKG.
Pühapäevane trenn – jalad. Jäin rahule.
Kükk tuli 4 seeriat, 140kg x 10.
Sääred tulid ka 4 seeriat masinal, 220kg x 8.

Hei, tulin just jalgu treenimast.
Kükk (tööseeriad)
150KG x 8
150KG x 8
150KG x 8
150KG x 8
120KG x 15 (all paus)
70KG x 25 (all paus)
Sääred, masinal (tööseeriad)
4 seeriat, 8 kordust, 200KG.
Kardio teen homme.
Eile mõõtsin jalgu huvi pärast.
Säär on 47cm. 7 kuud tagasi oli 46cm.
Reis on 67cm.
Need siis külmast peast. No pump.
Ahh.. the struggle is real
https://en.wikipedia.org/wiki/Post-vacation_blues
Marc Lobiner ütles oma uues videos, et ta on ainult 150mg/nädal testo peal ja see on kõik.
Alates 1:22 https://youtu.be/TnPDF2YkuII?t=1m22s

See võib küll olla, vb praegu lihtsalt cruisib sellel annusel.
14 hours ago, SiimMe said:See võib küll olla, vb praegu lihtsalt cruisib sellel annusel.
Paranda kui ma valesti aru sain, aga oma jutuga üritas ta mulje jätta, et alates 20-ndatest eluaastatest ainult (legaalselt arsti väljakirjutatud) TRT (150mg testo) peal olnud ja kõik. Ja iga teadlik inimene mõistab, et nii tagasihoidliku doosiga selline füüsis ei teki. Kuna USA-s on roidid illegaalsed, siis on selline avaldus arusaadav, samas parem oleks siis juba mitte raakida sel teemal, kui valetada.
Täna:

2 tundi tagasi, SKG ütles:
Paranda kui ma valesti aru sain, aga oma jutuga üritas ta mulje jätta, et alates 20-ndatest eluaastatest ainult (legaalselt arsti väljakirjutatud) TRT (150mg testo) peal olnud ja kõik. Ja iga teadlik inimene mõistab, et nii tagasihoidliku doosiga selline füüsis ei teki. Kuna USA-s on roidid illegaalsed, siis on selline avaldus arusaadav, samas parem oleks siis juba mitte raakida sel teemal, kui valetada.
Enne oli tal pikem tsükkel, kus oli 500mg-700mg nädalas, millega ta saavutas hetke vormi.
Nüüd on tal väga pikk tsükkel, kus on 150mg nädalas, millega ta ei lase enda tulemustel alla minna. Kaod on mininaalsed.
Vähemalt, ma arvan nii. Tundub loogiline
9 hours ago, SiimMe said:
Enne oli tal pikem tsükkel, kus oli 500mg-700mg nädalas, millega ta saavutas hetke vormi.
Nüüd on tal väga pikk tsükkel, kus on 150mg nädalas, millega ta ei lase enda tulemustel alla minna. Kaod on mininaalsed.
Vähemalt, ma arvan nii. Tundub loogiline
juuni 3, 2016 at 6:39 p.l. #387194SKG
MemberTäna oli igas liftis progress. Vinge tunne.
Instagram-is olen ka tagasi: https://www.instagram.com/siimkilgas/
juuni 4, 2016 at 5:56 p.l. #387204SKG
MemberLemmik hamstringi harjutus. Värskest peast suudan 12 kindlasti teha nii, et nägu puudutab peaaegu maad. Samas peale raskeid kükke tuleb ehk 8 heal juhul.
juuni 5, 2016 at 7:14 e.l. #387217roman00
MemberTere. Oled siin mitmeid kordi preworkoutidest kirjutanud. Mida hetkel Eestis müüdavatest proovinud oled ja soovitaksid?
juuni 5, 2016 at 12:31 p.l. #387220SKG
Member5 hours ago, roman00 said:Tere. Oled siin mitmeid kordi preworkoutidest kirjutanud. Mida hetkel Eestis müüdavatest proovinud oled ja soovitaksid?
Hetkel on enda lemmik kombinatsioon on kofeiin + yohimb(in)e. Ma ei tea, kas Eestis viimast keegi müüb.. kui siis ainult mõni eraisik.
ActivLab tooted on hea hinna-kvaliteedi suhtega. Ise võtaks midagi sealt.
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.