SKG transformation journey
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » SKG transformation journey
Tagged: SKG
- This topic has 1,339 replies, 78 voices, and was last updated 2 months, 3 weeks tagasi by
SKG.
-
AutorPostitused
-
detsember 6, 2015 at 2:07 p.l. #384113
SKG
MemberRind – õlad – käed täna.

detsember 7, 2015 at 10:27 e.l. #384125SKG
MemberKaal tana hommikul enne trenni, tyhja kohuga.

Kodus tehti lohe spinatiga ja varsket mahla (ananass, porgand, seller).

detsember 9, 2015 at 12:52 e.l. #384035SKG
MemberKäisin üksi seekord. Pidi trennivaba õhtu olema, aga tekkis vajadus veidi auru välja lasta
Enne lahkumist andis saaliomanik tasuta taastusjoogi, ju ma nägin siis nii rott välja

Hea päev oli täna. NO STRESS.
Z-kangi pole aastaid käes hoidnud, aga trennikaaslane tahtis proovida, siis sai tehtud.. Ei ma jään ikka hantlite või kaablimasina juurde.
https://www.youtube.com/watch?v=x-u6hlIzUUQ
Kängurusteik oli minu jaoks esmakordne söömine ja valmistamine.
Peale küpsetamist oli maitse 90% nagu loomalihal.

See pole enam känguru, vaid trennikaaslane.

Ei saanud tegemata jätta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>![]()

Making some gainz (Y)
Cable Fly-dega läheb muidu väga taha ära, õlale korralik pinge. Ise teen, siis rinnalihase jaoks võiks käed kogu teekonna vältel veidi rohkem küünarnukist kõverdatud olla ning mitte nii taha lasta.
Lasen taha, et tunda rinnas maksimaalset venitust. Küünarnukke just ei kõverda, kuna harjutuse mõte on küünarnukkide kokkuviimine, et saada maksimaalne kontraktsioon rinnas. Kõvera käega hakkab juba õla eesosa ja biitseps-triitseps töötama ning harjutuse amplituud on lühem. Mida ma ei soovi.
Kõverdatud küünarnukkidega taha lased, siis on täpselt samuti rinnalihase venitust tunda ning harjutuse eesmärk on pigem käed ees kokku tuua.
Mina mõtlesin selliselt:
http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/cable-crossover
No krt.
Hommikul ärkasin, katuseakna taga oli pime millegipärast.
Kööki minnes selgus miks. Lumi oli maha tulnud. IS THIS REAL LIFE.

OK, Laupäeva õhtu, saal on 9-ni lahti. Peale tööd koju, teised riided selga, laksud sisse. Jalapäev! Pumped as fuck.
Võtsin takso.. tuli suht kaua oodata. Hakkas mingitest jalgpalli alagruppide loosimisest rääkima. Ütlesin, et ma vaatan MMA-d ainult. Täna öösel on Aldo vs McGregor. Oli teadlik.
OK, pani mind jõusaali ukse juures maha. Katsun ust – kinni. Lähen hoonest kaugemale.. mnjah tuled ka ju kustus LOL. Damn..
Ilmselt lume tulekuga suletud, kuna keegi ei julge eriti sõita ja külastajaid ilmselt poleks. Pettumus ja piinlikkus samaaegselt.
Ahh.. takso ka juba läind. Nice..
Helistan uue. Öeldakse 20-30 minutit, kuna teed jääs jne. OK, ootan ära, mis mul muud üle jääb.
Fun. Ootan õhukse dressikaga lumises parklas out of nowhere. Sisse ka ei saa. Beetaalaniin kicks in. Võtsin kodus just topelt Ostrovit pre-workouti. Nice.. Söön siis kotis olevaid banaane vähemalt ja näpin telefoni. Miinuskaardid. Nii mingi auto tuleb.. Ahh polegi takso, veel üks eksinud hing vist.
40 min ja takso lõpuks tuli. Rekord. Pole nii kaua veel oodanud.
Einohh, eks teen kodus siis midagi. No excuses onju.
9 seeriat ja aitas küll.
Jõulud tulid varakult sel aastal. Nii äksi täis et… Uhh. Ülekanne pole veel alanudki, aga peopesad juba higised
https://www.youtube.com/watch?v=wi-dNR1KH3Q
Korralik spec Kelloggsitel.

Paar kuusepuu pilti ka. Jõuluaeg siiski.
Päris Samir Bannout-i mõõtu välja ei anna veel, aga ähmaselt midagi näha siiski ![]()
Selja nahk pole ammu nii hea välja näinud. Irooniline, et igasugu punnid ja asjad kadusid pea täielikult peale Test E peale minekut. Ootasin hoopis vastupidist.. kummaline. Vinge muidugi.

Lätlannast trennikaaslane progresseerub (väheneb mõõtmetelt ja suurendab jõunäitajaid) ka tasapisi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

Eile kaisin selga tegemas.
Ahh..läksime hommikul saali, aga oli kinni hoopis. Juba pühade lahtiolekuajad
Mõned päevad oli nüüd vahet, kuna kõik saalid kinni siin pühade tõttu.
Täna käisin ja tegin üldise ülakehatreeningu. Selg, rind, õlad.
Tahtsin oma lemmiksärgi paar päeva tagasi selga panna, aga nööbid ei läinud enam eest kinni ja käed mahtusid vaevalt varrukatesse ära – riie täiesti pingul, nagu sardellid kiles. Septembris mahtus see särk veel vabalt selga. Samuti metallrihmaga käekell läheb vaevalt üle käe ja randmekohast on nüüd täiesti pingul. Some gainz have been made I guess.. ![]()
Häid Pühi ka kõigile!

- You must be logged in to reply to this topic.