SKG transformation journey
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » SKG transformation journey
Tagged: SKG
- This topic has 1,339 replies, 78 voices, and was last updated 2 months, 3 weeks tagasi by
SKG.
-
AutorPostitused
-
november 13, 2015 at 2:42 p.l. #383745
Henrikix
MemberHetkel ei loe. Söön nii palju kui saan-jõuan-aega on.
Samas rasvaprotsent väheneb.
Olen kade
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirjutan varsti kõrvalnähtudest pikemalt.
Hetkel läheb alles tsükli teine nädal 250mg Test E peal.

Paistab, et sa teed ikka päris korralikku steroiditsüklit, mitte lihtsalt TRT-d siis? Otsisid netist endale mingi kindla tsükli?
BTW: viimasena postitatud video on Eestis blokeeritud.
november 13, 2015 at 3:26 p.l. #383749Angelo
MemberJälgin ka sinu blogi.
Väga suur respect, et oled avameelne ja julged ka testosterooni preparaatidest juttu teha.
Vorm on hea, ja soovin jõudu ja jaksu ka edaspidiseks.
november 13, 2015 at 6:28 p.l. #383754SKG
MemberOlen kade
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paistab, et sa teed ikka päris korralikku steroiditsüklit, mitte lihtsalt TRT-d siis? Otsisid netist endale mingi kindla tsükli?
BTW: viimasena postitatud video on Eestis blokeeritud.
Jah, lasen veidi rohkem kui arst ametlikult valja kirjutaks. Mul ei ole midagi kaotada, kuna ilmselt nagunii pean elu lopuni tarvitama. Kui just meditsiin ei arene vahepeal nii palju (gene doping etc).
Samas 250mg/nadalas on vaga tagasihoidlik laks kui nyyd roidimeestega vorrelda. Tsykli koostasin ise pikema informatsiooni lugemise pohjal.
Jousaalis on taustamuusika, selleparast ilmselt blokeeritud. Yritan korda teha hiljem.
november 13, 2015 at 8:25 p.l. #383760SKG
MemberKastis alumised fileed olid pirakamad:

Kui kellegi tarvis suurem kogus kanafileed külmikus hoiustada, siis riknemise vastu aitab kui fileed külma vee alt läbi lasta ja õliga kokku teha ja külmkappi panna. Kui pole just soovi sügavkülma panna.

Tavaline ja igav jõusaalihundi õhtusöök valmis.

Süskar tuli banaanidest ja rasvad pähklitest seekord.
november 13, 2015 at 10:15 p.l. #383762Henrikix
MemberJah, lasen veidi rohkem kui arst ametlikult valja kirjutaks. Mul ei ole midagi kaotada, kuna ilmselt nagunii pean elu lopuni tarvitama. Kui just meditsiin ei arene vahepeal nii palju (gene doping etc).
Samas 250mg/nadalas on vaga tagasihoidlik laks kui nyyd roidimeestega vorrelda. Tsykli koostasin ise pikema informatsiooni lugemise pohjal.
Jousaalis on taustamuusika, selleparast ilmselt blokeeritud. Yritan korda teha hiljem.
Jah tõesti, näitetsüklid on kuskil 2x suurema doosiga. Olen ise ka päris palju selle teema kohta igasugu infot lugenud ning huvitab mind, kuna olen su olukorraga tuttav.
Eestis ilmselt ei oleks võimalik kaugeltki nii kergelt vastavaid vahendeid ise kätte saada ja pakun, et oleks kallim.
Hetkel vist selline tsükkel eriti rahakotile ei käi ja kättesaamisega probleeme pole?
november 14, 2015 at 12:11 e.l. #383764SKG
MemberJep, testo on väga odav.
Mõni purk pre-workouti on samas hinnas.
Selline tsükkel on 75 eur kanti koos Nolva-ga.
november 15, 2015 at 1:33 p.l. #383827Enforcer
MemberKirjutan varsti kõrvalnähtudest pikemalt.
Hetkel läheb alles tsükli teine nädal 250mg Test E peal.

Ma kohe igaks juhuks mainin ära, et ma olen steroidimaailmas teoreetik ja ei praktiseeri, loen palju lihtsalt huvist ja mitte ainult steroididest, vaid endokrinoloogia teemadel laiemalt – muidu haarab jälle keegi sellest kinni ja tuleb minu blogisse mind steroidide tarvitamises süüdistama.
Miks sa sellist nalja teed? Kirjutasid, et näed ennast elu lõpuni TRT peal olevat. Miks sa siis Testosterooni pealt maha tuled ja oma HPTA püüad käima lükata uuesti? Arvan, et see sul plaanis polnud ja sa lihtsalt valesti aru saanud sellest, mis lugesid. Sinu olukorras tegelased lasevad TRT doosi peal aastaringselt ja siis vahepeal tõstavad seda doosi mitu korda ja siis uuesti TRT doosi peale. Aga proovimise mõttes ju võid teha nii seekord. Äkki saad oma HPTA taaskäivitada ja polegi TRT vaja, samas ei usu seda eriti. Ja vereanalüüse võiksid tihedamalt teha. Sa vist ühe korra tegid ja siis edaspidi oled lihtsalt enesetunde järgi oma Testosterooni taset hinnanud.
Ja lisaks arvan ma, et varsti võibolla saab keegi pahaseks su avameelsuse tõttu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2015 at 1:47 p.l. #383828SKG
MemberSeda kana nüüd jagub mõneks ajaks haha.

Uhh.. öösel sai UFC 193 vaadatud ja selle kõrvale tegime fruit sushi-t. Väga hea oli!

november 17, 2015 at 12:54 e.l. #383911SKG
MemberPerepilt.

See OstroVit on hästi doseeritud ja väga hea hinnaga.

Anavite-s head D ja B12 ning ühendid sees.
november 17, 2015 at 10:29 e.l. #383928SKG
MemberTana hommikul.

Enesetunne on super.
november 17, 2015 at 11:43 p.l. #383926SKG
MemberSiis kui jõudu on rohkem kui mõistust.
RIP J.P. Chenet Shiraz 2012

november 18, 2015 at 6:38 e.l. #383927marti384
Membervasaraga veinipudelit avama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> no mis see muu saabki tagajärjeks olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>samas väga teatraalne-dramaatiline vaatepilt…nagu oleks mingi tapatöö toimund
november 18, 2015 at 11:11 e.l. #383934SKG
MemberHea, et vein joomata jai, muidu oleks jalapaev raskem olnud.
Lunges 2x40kg
Saared
november 19, 2015 at 2:54 p.l. #383952SKG
Member
Tegime selga täna.
Ühtlasi ka minu esimesed 4K resolutsioonis videod.
november 22, 2015 at 1:42 p.l. #383999SKG
MemberVideo bitrate setting oli paigast ära. Trenn oli muidu hea haha.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.