SKG transformation journey
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » SKG transformation journey
Tagged: SKG
- This topic has 1,339 replies, 78 voices, and was last updated 2 months, 3 weeks tagasi by
SKG.
-
AutorPostitused
-
oktoober 25, 2013 at 10:14 p.l. #352366
SKG
MemberTäna (Eesti aja järgi eile) oli pull day, kuid aega jäi väheks, kuna polnud seekord üksi ja tuli väheke juhendamistööd teha, siis jäid biitseps & brachioradialis tegemata, mis lükkub homse (tänase) varna.
– Tüüpiline soojendus ~6min
– Seated row masinal 8 seeriat, alustasin max raskusest ja siis dropsetid ( http://uk.matrixfitness.com/product/view/g7-s34-diverging-seated-row )
– Seejärel lat-pulldown 6 seeriat, kukla taha – 91kg – 77kg
– Trapsetsile smith masinal 6 seeriat õlatõsteid – 2x150kg, 2x140kg, 2x130kg
– Alaseljale kehatõsteid alaseljapingil, 60kg käes, 6 seeriat 15 kordust.
– Venitused (olen enne selle unustanud kirja panna, venitan alati, hamstringe igal päeval, kuna ei soovi enam alaseljavalu tunda)
Üks vanem pull day video:
Õhtul tuli millegi taheda isu, aga päevane valgukogus oli pea täis söödud juba, siis lasin ahjus pool kilo kartuleid krõbedaks, koos brokkoli ja seentega:

Väga mõnus UFC videote vahele nosida.
oktoober 29, 2013 at 5:04 p.l. #352640SKG
MemberNadalavahetusel jalapaevast paar videot. Kahju, et raskemaid hantleid pole.
Neid 16-sammulisi seeriaid tegin seekord kokku 6:
Hiljem kodus sai selline post-workout taldrikutais kerre tommatud:

Murulaugu-sibula kodujuust, brokkoli, tomat, punane sibul.
Ohtul laksin valja, Alex restorani ja tellisin tuunikala steigi (medium) omale:
oktoober 29, 2013 at 5:20 p.l. #352641SKG
MemberTana lounaks oli selline kombinatsioon:
oktoober 29, 2013 at 5:57 p.l. #352642martinkink
MemberNadalavahetusel jalapaevast paar videot. Kahju, et raskemaid hantleid pole.
Neid 16-sammulisi seeriaid tegin seekord kokku 6:
Hiljem kodus sai selline post-workout taldrikutais kerre tommatud:

Murulaugu-sibula kodujuust, brokkoli, tomat, punane sibul.
Ohtul laksin valja, Alex restorani ja tellisin tuunikala steigi (medium) omale:

Mismoodi sa neid brokkoleid valmistad, praed pannil maitseainetega või ahjus? Tunduvad kuidagi väga maitsvad
oktoober 29, 2013 at 5:59 p.l. #352643SKG
MemberNii kuidas parasjagu tuju on – kas siis (grilliga) konvektsioonahjus voi mikrolaineahjus.
oktoober 29, 2013 at 6:17 p.l. #352645martinkink
MemberNii kuidas parasjagu tuju on – kas siis (grilliga) konvektsioonahjus voi mikrolaineahjus.
Grilliga peaks tõesti proovima. Vägev
Eile mul sõber ütles minu kava kohta, et ta on näinud kuidas see hantlitega jalutamine ka kõige suuremaid mehi murrab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõnus harjutus ise teen ka seda pea iga jalatrennoktoober 29, 2013 at 7:24 p.l. #352655SKG
MemberGrilliga peaks tõesti proovima. Vägev
Eile mul sõber ütles minu kava kohta, et ta on näinud kuidas see hantlitega jalutamine ka kõige suuremaid mehi murrab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõnus harjutus ise teen ka seda pea iga jalatrennJah, tuharale üks mu lemmikharjutustest.
oktoober 29, 2013 at 7:31 p.l. #352656priibe
MemberKus juures minul see harjutus ja väga hirmus harjutus on see. Aga korralikult annab tunda järgmine päev et miskit teinud oled
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2013 at 9:03 p.l. #352660SKG
MemberKus juures minul see harjutus ja väga hirmus harjutus on see. Aga korralikult annab tunda järgmine päev et miskit teinud oled
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pead tihemini seda tegema, siis ei ole seda tunnet järgmis(t)el päeva(de)l. Mul on samuti kui peaks mingil põhjusel nädal vahet jääma.
oktoober 29, 2013 at 9:12 p.l. #352661priibe
MemberPead tihemini seda tegema, siis ei ole seda tunnet järgmis(t)el päeva(de)l. Mul on samuti kui peaks mingil põhjusel nädal vahet jääma.
No mul esimesed korrad ikka päris hull oli. See on mul jalapäeva sees, ehk seal juba päris korralik andmine kükkide näol. See on nii öelda i-le täpp
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 30, 2013 at 6:07 e.l. #352665eesti mees
MemberKas sa oled kunagi proovinud hantlid käes pingile astuda. Lõhub su tuhara lihase mõne korraga ribadeks( piltlikult öeldes muidugi) + võtab hingeldama nii mis kole.
Ainuke miinus on see, et peale paari seeriat ei taha raskused käes püsida aga see on harjutamise asi.
oktoober 30, 2013 at 6:09 e.l. #352666eesti mees
MemberNo mul esimesed korrad ikka päris hull oli. See on mul jalapäeva sees, ehk seal juba päris korralik andmine kükkide näol. See on nii öelda i-le täpp
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas sa teed hantlitega või kangiga? Kangiga on üldjuhul kergem, osa raskust läheb õlgadele.
oktoober 30, 2013 at 6:55 e.l. #352669Anonüümne
GuestKui haardenõrkuse tõttu kipub hantel/kang käest ära libisema, siis sellevastu on loodud tõstekonksud.
Kasutasin tõsterihmasid treening-aastatel 3-6, kuid aastatel 7-8 olen kasutanud ainult konkse.
Sedasama hantlitega kõndimist tegin ka ise viikendil, konksudega muidugi.
Aga pildil oleva rohelise salati sees olevad 9 konservimaisi seemet- et mida siis ülejäänud konserviga tehti, ja muude pildilt välja jäädavate asjadega? Et minumeelest siiski praktiline on kogu maisi konserv sisse süüa, mitte aga 9 haaval pudistada päevast päeva toidukordade vahel neid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 30, 2013 at 7:23 e.l. #352672Nesatur
MemberSügiskülv, mina näen pildil küll umbes 15 maisiseemet, ja ülejäänud asuvad kausi põhjas tõenäoliselt.
Ei saa su pointist aru.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 30, 2013 at 7:26 e.l. #352674Anonüümne
GuestOk, 15 tükki, aga kausi põhjas vaevalt et midagi asub. Konservi sees on 300 tükki. Pildi ilustamiseks võib ju 15 tükki panna 10-nele pildile 10 päeva järjest.
Minu arvates tuleks süüa korraga terve konserv, mitte 15 tüki haaval tilgutada.
Selles siis point.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.