SKG transformation journey
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » SKG transformation journey
Tagged: SKG
- This topic has 1,339 replies, 78 voices, and was last updated 2 months, 3 weeks tagasi by
SKG.
-
AutorPostitused
-
november 6, 2014 at 7:22 p.l. #373440
Rambo vend
MemberLasin selle american whey proteini kah googlest läbi ja seda kah kõik kiitsid, et mingeid vaevusi ei tekita. Niiet ma seda kvaliteedi aluseks ei võtaks, palju gaase tekitab või ei tekita.
november 6, 2014 at 9:10 p.l. #373447uvtcenter
MemberSeda, kui vastuvõetav mingi toode organismile on, tuleneb küll puhtalt inimese organismi suutlikusest seedida antud toodet e see on väga individuaalne, küll mina indiviuaalselt enda puhul saan selle küll kvaliteedi aluseks võtta, kui palju teatud proteiin gaase tekitab jms, sest näiteks pärast ohtralt massikate ja proteiinide tarbimist ja seda igasuguste erinevate toodete näol võin väita, et absoluutselt kõik proteiinid, kus on suur gluteiini sisaldus tekitab mega gaase ja see tuleneb sellest omakorda, et mul on Tsöliaakia ehk gluteenenteropaatia ja on see just viimastel aastatel tekkinud, nii et ilmselt enamus inimesi, kellel see on, ei teagi sellest midagi.
november 6, 2014 at 9:56 p.l. #373449SKG
MemberÕhtul rinda.
4 seeriat surumist, 4 seeriat lendamist ja siis dipse nii kaua kuni kästi lahkuda.
Hold on let me give you guys a biceps shot before I go…™.

Mulle meeldib selline trennimuss.
november 7, 2014 at 6:38 e.l. #373452priibe
MemberMul tekkis küsimus, kui pikk sa oled ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 7, 2014 at 8:28 e.l. #373461SKG
Member180-183cm, seal vahemikus.
DS Frenzy on nyyd proovitud ja on selgelt tunda, et miskit “huvitavat” seal sees on. Moju narvisysteemile i.e. keskendumisvoimele on vaga hasti tuntav. Iseasi, kas too toimeaine on sildil kirjas voi mitte. Driven Sports, koos oma CEO-ga on kurikuulus selliste trikkide tegemise poolest. Vaga sarnase high tekitab nagu Jack3d originaalretsept.
4-Methyl-2-Pentanamine Citrate (Pouchung Tea) on ilmselt see “pohisyydlane”:
1,3-DimethylButylamine citrate is an brand new product which has just on the market this year. It is also named 4 amino-2-Methylpentane citrate. The apprearance is white or orange crystal powder
1,3-DimethylButylamine citrate is very similar to 1,3-DimethylButylamine HCL. they are all applied as a substitute product for 1,3-Dimethylamylamine HCL. which they are all mainly produced in China and India.
As Dimethylamylamine (DMAA) has been considered as a drug in Canada, which mean it is not allow in dietary supplements or natural health products. DMAA was also added the World Anti-Doping Agency’s 2010 prohibited substances list. Therefore 1,3-Dimethylbutylamine HCL and 1,3-DimethylButylamine citrate has been developed as an substitute product againt 1,3 Dimethylamylamine HCL, however, 1,3-DimethylButylamine citrate has only been sucessful this year with an lower product cost than 1,3-Dimethylbutylamine HCL at the moment. It seens that 1,3-DimethylButylamine citrate might be more competitve than 1,3-Dimethylbutylamine HCL in the future market.
Compare to DMAA, 1,3-DimethylButylamine citrate (4 amino-2-Methylpentane citrate) has very similar uses and benefits as: Attention deficit-hyperactive disorder (ADHD), to lost weight, for body building…etc. However it has very few side effect that cause health problems to human body, which makes 1,3-DimethylButylamine citrate (4 amino-2-Methylpentane citrate) becoming an new popular supplement products in supplement market.
D-Stunnerit proovin jargmisena.
november 7, 2014 at 5:38 p.l. #373481Sarge
MemberKas Eestisse oleks ka võimalik seda ergutit transportida?
november 7, 2014 at 6:23 p.l. #373488november 7, 2014 at 6:38 p.l. #373489Sarge
MemberDMAA on keelatud kasutada ainult võistlustel. Treeningute ajal on lubatud.
november 7, 2014 at 7:22 p.l. #373493rait83
Memberhttp://powerman.ee/Toidulisandid/Proteiinid/odavaim%20valk
Sama toode, mis eelpool toodud tabeli lõpus või?
november 7, 2014 at 10:11 p.l. #373497SKG
MemberKas Eestisse oleks ka võimalik seda ergutit transportida?
DS Frenzy mõtled? Ikka oleks, ma tegelikult tulen järgmine nädal Tallinnasse

Aga jube kiire graafik tuleb – sisuliselt lennuki pealt otse pubisse, siis ei teagi, mis kell magama saab kui üldse haha, järgmine päev koos perega ilmselt ja siis kolmanda päeva varahommikul tagasi.
november 10, 2014 at 11:19 e.l. #373577SKG
MemberHommikusöögist pilt vahelduseks. Seemnetega kaerahelbepuder + 50g vadakuvalgupulbrit + 100g rosinaid.
november 10, 2014 at 5:45 p.l. #373589rait83
MemberVõtaks selle valgupulbri reaalse valgusisalduse teema veel üles.
Kas saab siis olla kindel, et näiteks need fasti ja finnmaxi valgud ikka sisaldavad pakendil toodud määras proteiini?
november 10, 2014 at 5:53 p.l. #373591SKG
MemberVõtaks selle valgupulbri reaalse valgusisalduse teema veel üles.
Kas saab siis olla kindel, et näiteks need fasti ja finnmaxi valgud ikka sisaldavad pakendil toodud määras proteiini?
Ei saa. Kindel voi oigemini kindlam saab siis olla kui votta etteteatamata letilt suvaline pakk ja see soltumatult ara testida. Mitte nii, et tootja ise saadab kuskile ja paneb testitumeused oma kodukale yles (nagu enamusel see on). Ma ei tea, kas neid tooteid on nii testitud.
Ma ei tea, kas see on hea voi halb mark, aga minu jaoks on FAST valgutooted vaga spetsiifilise maitse ja lohnaga (mitte, et see halb oleks). Taielikult teistsugune kui koik teised valgupulbrid, mida olen proovinud.
november 10, 2014 at 6:46 p.l. #373593MaPo
MemberFast ja Finnmax eristuvad, tõesti. Maitse, konsistents, mõju seedeelundkonnale. Subjektiivne, aga teistega ei ole ebamugavust tundunud, päris paljude teistega.
november 11, 2014 at 10:35 p.l. #369204SKG
MemberOhh, polnud vist nüüd 3 päeva saali jõudnud. Tormiline nädalavahetus oli eraelus. All good at the end.
Selle tõttu oli ka toitumine suhteliselt kontsentreeritud asjadest nagu näiteks uued BSN batoonid, mis vending machine-sse olid topitud. Ahjaa ja uus NO.-EXPLODE 3.0 proovikas ka, mida pole jõudnud veel manustada.

Toodi Poolast mulle selline taimetee. Lõdvestan end nüüd õhtuti selle abil. Loodetavasti “keelatud aineid” ei sisalda

Õhtul siiski jõudsin trenni ka. Tegin selga.
4 seeriat lat pulldown @max 100KG, pealthaare seekord.
4 seeriat bent-over-rows’id @ 90KG
6 seeriat straight arm pulldown
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.