SKG transformation journey
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » SKG transformation journey
Tagged: SKG
- This topic has 1,339 replies, 78 voices, and was last updated 2 months, 3 weeks tagasi by
SKG.
-
AutorPostitused
-
september 20, 2014 at 7:05 e.l. #370749
MaPo
MemberHahha, kas on midagi mis su makrodesse ei mahu ka üldse .. a tutvusta oma kõhtu liblikate tekitajat ka eesti gruupidele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kasvõi nii – uduseltki – et kes see õnnelik küll on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väheke kroonika-touchi lisaks kg-blogisse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 20, 2014 at 8:29 e.l. #370753priibe
MemberKontori töötaja kohta korralik välimus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 21, 2014 at 12:09 p.l. #370820SKG
MemberHahha, kas on midagi mis su makrodesse ei mahu ka üldse .. a tutvusta oma kõhtu liblikate tekitajat ka eesti gruupidele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kasvõi nii – uduseltki – et kes see õnnelik küll on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väheke kroonika-touchi lisaks kg-blogisse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eile läksid vist lõhki. Pool sünnipäevatorti, pärast McDonaldsi nuggetsid ja igasugu muud kraami, mis ette juhtus.

Nagu ikka, ma ei saa elu liiga tõsiselt võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

Rääkides kõhtu liblikate tekitajatest
poolatar hetkel… võibolla näeb tulevikus mõnes minu treeningvideos. So stay tuned.Seniks aga:

september 21, 2014 at 3:26 p.l. #370823priibe
MemberKas tort oli hea ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kus juures, ma jalutasin täna mäkist mööda ja kurja see mõte ikka käis peast läbi, võtaks ühe juustuburksi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Õnneks ei andnud alla ja jalutasin mööda …. kuigi jah kummitama nad jäid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>what a pretty woman
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Love is in the air ….. lalala
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 21, 2014 at 4:24 p.l. #370836SKG
MemberTort oli OK. Pavlova tort. Kaal oli ka kohe alla 97kg täna, kuna eile ei saand piisavalt mahti süskareid ja vedelikku tarbida.
Et liiga Kroonika/elu24 teemaks ära ei läheks..
Täna oli nö. seljapäev.
4 seeriat seated rows
4 seeriat plokkmasinal istudes rinnale tõmbed, kitsas althaare
6 seeriat facepulle
6 seeriat sirgete kätega pulldowne
Pärast 4 seeriat kõhtu, kõverdusi nii palju kui torust tuli.
Homme jalad.
september 21, 2014 at 9:18 p.l. #370866elfriide
Memberkui see jutuksolnud sünnipäev juhtumisi sul oli, siis õnnesoovid! kui mitte, siis… õnne võib ju ikka soovida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 22, 2014 at 10:07 e.l. #370578SKG
Memberkui see jutuksolnud sünnipäev juhtumisi sul oli, siis õnnesoovid! kui mitte, siis… õnne võib ju ikka soovida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, oli ikka paris synnipaev. Aitah.
Leidsin sellise shoti. Ohtul teen jalgu ja proovin ara.

Segan sellega kokku. I like to live dangerously
september 22, 2014 at 3:05 p.l. #370881priibe
MemberÕnnitlused Härra minu poolt ka sulle siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 22, 2014 at 9:08 p.l. #370909SKG
MemberÕnnitlused Härra minu poolt ka sulle siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitäh jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna siis jalad, kükk, kokku 8 seeriat.
6 seeriat:
15x100KG
2 seeriat:
15x60KG
Hea kardio sellised pikad seeriad.
Võtsin töölt 2 vaba päeva nüüd homme-ülehomme. Jõusaalitrenni ilmselt ei tee.
Stay tuned.
september 23, 2014 at 8:21 e.l. #370915martinkink
Memberseptember 23, 2014 at 11:48 e.l. #370931elfriide
Memberoled sa vaadanud, kas selle cals¯os appi numbrid on õiged? s..t katsetasin nüüd ja märkasin, et näiteks nutridata kohaselt annab 250 g mune 350 kcal, kuid see app vaidab, et 490. vahe on päris suur…. huvitav, kumb neist õige on?
september 24, 2014 at 5:24 e.l. #370958MaPo
Memberorthorexia, baby, yeah
september 24, 2014 at 8:14 e.l. #370966elfriide
Memberyeah, yeah, baby, yeah. aga juhtumisi ma ei küsinud sinu käest. pealegi hakkab juba naljakas tunduma, kuidas sa endale neid diagnoose panemas käid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muide, ma ei ole siiani kunagi ühtegi kalorit lugenud, kuid huvi pärast mõtlesin, et paneks lihtsalt kirja ja vaataks, mis sellest selgub. kui aga 2 erineva vahendi (eelkirjeldatud äpp ja nutridata on päeva kalorite vahe 1200…. siis on midagi ikkagi valesti ühega neist vahenditest).
küll aga jääb mapolt küsida, miks ta nende blogides, kes oma kaloreid ja makrosid jälgivad (sealg SGK, MartinKink, Ott Kiivikas jt) kilkamas ei käi, et nad ortoreksikud on… nemad ju on tõelised ortoreksikud – loevad mingeid kaloreid ja makrosid ja. …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 24, 2014 at 8:42 e.l. #361918martinkink
Memberyeah, yeah, baby, yeah. aga juhtumisi ma ei küsinud sinu käest. pealegi hakkab juba naljakas tunduma, kuidas sa endale neid diagnoose panemas käid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muide, ma ei ole siiani kunagi ühtegi kalorit lugenud, kuid huvi pärast mõtlesin, et paneks lihtsalt kirja ja vaataks, mis sellest selgub. kui aga 2 erineva vahendi (eelkirjeldatud äpp ja nutridata on päeva kalorite vahe 1200…. siis on midagi ikkagi valesti ühega neist vahenditest).
küll aga jääb mapolt küsida, miks ta nende blogides, kes oma kaloreid ja makrosid jälgivad (sealg SGK, MartinKink, Ott Kiivikas jt) kilkamas ei käi, et nad ortoreksikud on… nemad ju on tõelised ortoreksikud – loevad mingeid kaloreid ja makrosid ja. …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa järgid kogu aeg ühte ja sama kaloriarvutit siis hakkab tekkima sul mingi keskmine. Ise saad ju muuta kas 300kalorit siia või sinna. Sel juhul ei oma eriti tähtsust, kas banaan on 89 kalorit või 95 kalorit. Nii või naa on banaanid erineva magususe astmega ja mikrotoitainete sisaldusega. Ühte asja hakkadki järgima siis saad mingi keskmise, mis ei muutu nii palju, et omaks nii palju tähtsust.
ja MP kriitikal pole häda midagi. Ära elfriide lihtsalt kõike nii südamesse võta.
september 24, 2014 at 8:56 e.l. #370968Sarge
MemberKui sa järgid kogu aeg ühte ja sama kaloriarvutit siis hakkab tekkima sul mingi keskmine. Ise saad ju muuta kas 300kalorit siia või sinna. Sel juhul ei oma eriti tähtsust, kas banaan on 89 kalorit või 95 kalorit. Nii või naa on banaanid erineva magususe astmega ja mikrotoitainete sisaldusega. Ühte asja hakkadki järgima siis saad mingi keskmise, mis ei muutu nii palju, et omaks nii palju tähtsust.
ja MP kriitikal pole häda midagi. Ära elfriide lihtsalt kõike nii südamesse võta.
Ma usun, et minu 3000kcal on mõne kalkulaatori järgi 2500kcal ja järgmisel võib-olla 3500kcal. Kui võtta erineva firma pakendite kaloraažid, siis isegi need erinevad. Kasuta sama meetodit kogu aeg arvutamisel ja siis ongi olemas mingi kindel vahemik, mille järgi ise toitud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.