SKG transformation journey
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » SKG transformation journey
Tagged: SKG
- This topic has 1,339 replies, 78 voices, and was last updated 2 months, 3 weeks tagasi by
SKG.
-
AutorPostitused
-
september 14, 2014 at 12:46 p.l. #370446
elfriide
Memberlahe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 14, 2014 at 12:47 p.l. #370447priibe
MemberMis paelad sul käe peal on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Punane ja must vms?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 14, 2014 at 1:14 p.l. #370452SKG
MemberMis paelad sul käe peal on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Punane ja must vms?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mälestused Miami 2012 ja 2013 trippidest. Esimeses postis fotod samas kohast. Sel aastal jääb vist vahele…
http://barstarzz.com/product/wristbands/
Ma ka:
september 14, 2014 at 2:00 p.l. #370453elfriide
Memberilus, aga väga teistmoodi maa. kas eestimaise looduse järele ei tule igatsust nii erinevas keskkonnas?
september 14, 2014 at 5:15 p.l. #370467SKG
Memberilus, aga väga teistmoodi maa. kas eestimaise looduse järele ei tule igatsust nii erinevas keskkonnas?
30 aastat Eestis elatud, aitab küll. Ei tule igatusust. Ma elaks hea meelega iga päev üle 30-kraadises kuumuses palmi all. Vaatan seda nii, et elu on liiga lühikle, et seda nii pikalt ühele kohale “raisata” ja mitmekülgsust mitte kogeda. Ja mis seal salata – multikultuursemates keskkondades on võimalik igasugu huvitavaid naisi proovida…

Aga tulin saalist just. Korralikud numbrid tulid kükkimisel.
10x120KG
10x120KG
10x120KG
10x120KG
8x120KG
8x120KG
15x80KG
25x60KG
september 14, 2014 at 6:29 p.l. #370469priibe
MemberJa mis seal salata – multikultuursemates keskkondades on võimalik igasugu huvitavaid naisi proovida…

Õige mehe jutt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Endal samuti multkultuuri kogemus olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 15, 2014 at 6:04 e.l. #370482MaPo
Member30 aastat Eestis elatud, aitab küll. Ei tule igatusust. Ma elaks hea meelega iga päev üle 30-kraadises kuumuses palmi all. Vaatan seda nii, et elu on liiga lühikle, et seda nii pikalt ühele kohale “raisata” ja mitmekülgsust mitte kogeda. Ja mis seal salata – multikultuursemates keskkondades on võimalik igasugu huvitavaid naisi proovida…

Võib olla eksin, aga oled seal ju kontoritöötaja? Mis eriline väljakutse see on? Selline macho peaks kuskil junglis või ookeani kaldal möirgama ja suguharu juhtima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 15, 2014 at 9:25 e.l. #370492elfriide
Memberelu erinevust ja mitmekülgsust kogeda on muidugi nii huvitav kui ka arendav. samas ma ise olen pikemalt kaugemalolles just meie loooduse järele igatsema hakanud – eriti tugevalt kogesin seda washingtonis. 30-kraadiga palmi all on lihtsalt kuumus ära tüüdanud, loodus mitte, aga seal pole ka üle paari nädala jutti olnud muidugi.
september 15, 2014 at 11:15 e.l. #370501SKG
MemberVõib olla eksin, aga oled seal ju kontoritöötaja? Mis eriline väljakutse see on? Selline macho peaks kuskil junglis või ookeani kaldal möirgama ja suguharu juhtima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>White collar office monkey jah. 8h hiirenyhkimist. Laheks hulluks kui miskit fyysilist teha ei saaks. Fyysiline tervis laheks ka kaest ara kindlasti.
september 18, 2014 at 1:04 p.l. #370664SKG
MemberEile oli trennivaba paev, kuna olin Dublinist valjas jalle.
Tana ohtul oleks plaan kykkida. Eks naeb, kuidas ajaga on.
Paar paeva tagasi sai Grenade ara proovitud. Laksas tuntavalt, kuna votsin 2 servingut ehk siis 550mg kofeiini + theobromiin… ohh-ohh-hoo

I was like…

Grenade flapjackid sai ka ara proovitud. Tavaline oli hea, shokolaadi oma ei midagi erilist.
september 18, 2014 at 1:17 p.l. #370667martinkink
Memberseptember 18, 2014 at 9:28 p.l. #370686SKG
MemberKükkima ei pääsenud. Kerge rant kah: krt ei mõista neid, kel vaja oma deadlifte ja biceps curle kükipuuri ees teha sellesama kangiga pannes puur kinni ja ise seda mitte kasutades. Nii palju siis teistega arvestamisest.. Ja siis on veel sellised tegelased, kes tulevad sulle “kanna alla” oma matiga venitama – näiteks teen face-pulle kaablimasinal ja tullakse otse selja taha nii, et pean vaatama, et ma peale ei astuks.. dafuq is that?? Nagu oleks ruumipuudus. Ma ei saa cable stationiga kuskile mujale liikuda, see on põranda/seina küljes kinni, venitada võib sisuliselt igalpool.
Huhh.. hakkas kergem kohe.
#firstworldproblems

Tegin siis 8 seeriat väljaasteid, 15 sammu, 2x30KG hantlid.
Hiljem 4 seeriat Ben Johnsoneid.
Post-workout eine:

Täiendasin kaerahelveste valikut kodus, viskab kopa ette muidu sama jahu pidevalt sisse ajada.
september 19, 2014 at 7:38 e.l. #370700elfriide
Memberkõige lihtsam (ja teatud mõttes kõige raskem, eriti eestlasele, kes kannatab vaikselt 20 a, mitte midagi ei ütle ja siis kas hakkab jooma v teeb enesetapu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) oleks ju öelda, et äkki saaks natuke kaugemale oma mati v biitsepsiga minna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. mul tuttav ütles kunagi geniaalse mõtte, et vastukaaluks brüsseli pissiva poisi kujule (manneken pis) tuleks eestlaste auks teha mittepissiva poisi kuju – hoiab hambad ristis ja kannatab :
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mäletan, et kui ma veel kaerahelbeid sõin, siis aeg-ajalt lisasin ise igasugu erinevaid asju – küll praetud sibulat, ürdisoola ja hapukoort, küll kuivatatud mangot ja rosinaid, vahel moosi, vahel peekonit ja sibulat või praesinki …. aga valmisvariandid on muidugi palju mugavamad.
september 19, 2014 at 11:43 e.l. #370706SKG
MemberTana ohtul lahen rinda tegema. Triitseps ka. Olgasid ka kui aega jagub.
Igatahes vinge nadalavahetus tulemas..
– Koos oma …

Igal reedel saab SPAR-i eest osta varskelt grillitud burgereid. Fits into my macros.

september 19, 2014 at 11:19 p.l. #370729SKG
MemberÜks udune selfie ka, muidu ei lähe trenn kirja.

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.