SKG transformation journey
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » SKG transformation journey
Tagged: SKG
- This topic has 1,339 replies, 78 voices, and was last updated 2 months, 3 weeks tagasi by
SKG.
-
AutorPostitused
-
juuli 29, 2014 at 8:42 p.l. #369064
SKG
MemberNo krt, selline uudis kohe.. mine või ise kohale seda vaatama. RIP Taubes.
juuli 30, 2014 at 7:52 e.l. #369073MaPo
MemberAragon ja co puhuvad juba ette võidupasunaid ja varuvad pastat, et tähistada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 30, 2014 at 10:20 e.l. #369078elfriide
Memberoleneb, mida võiduks pidada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mde, kui me räägime debatist, siis see käib väitluskunsti reeglite järgi, s.t oluline on aus argumenteerimisoskus.
juuli 30, 2014 at 12:32 p.l. #369081SKG
MemberTana tegin peamiselt selga.
T-bar rows
6×8 @ 90kg
Face-pulls
6×12 @ 60kg (rohkem raskust ei anna lisada, ilma, et jalg alt ara ei libiseks, tulevikus tuleb miskit valja moelda..)
Oo see yks kreisi trenn. Homme arvatavasti rind ja olad.
juuli 30, 2014 at 3:28 p.l. #369085MaPo
Memberjuuli 31, 2014 at 5:34 e.l. #369097MaPo
Memberoleneb, mida võiduks pidada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mde, kui me räägime debatist, siis see käib väitluskunsti reeglite järgi, s.t oluline on aus argumenteerimisoskus.
Proua, jätan siia midagi spetsiaalselt teile.
http://www.wannabebig.com/diet-and-nutrition/the-dirt-on-clean-eating/
juuli 31, 2014 at 10:37 e.l. #369103SKG
MemberTana tegin rinda ja olgasid.
Horisontaalpingil hantlitega surumised, 6 seeriat.
Kaablimasinal 3 seeiat korvale ja 3 seeriat ette tosteid molemale kaele.
juuli 31, 2014 at 7:02 p.l. #369113SKG
Member

juuli 31, 2014 at 7:07 p.l. #369115martinkink
MemberMis huvitav asi see Hybrid N.O. ?
juuli 31, 2014 at 7:21 p.l. #369116SKG
MemberMis huvitav asi see Hybrid N.O. ?
Rrroidzzzzz…

Soodukaga müüdi (14 eur), mõtlesin, et proovin. Homme teen kükke, eks näeb siis
august 1, 2014 at 7:10 e.l. #369124Siht
MemberEnne, kui olin üldse MP tooteid proovinud, tundus okei bränd, väga muhe disain ja promo. Ilmaasjata ei valitud MP mingi aasta parimaks promotud brändiks vms.
Igastahes paar kuud tagasi proovisin MP whey protein’i (shokolaad) ning pidin pettuma väga lääge ja liiga magus jne. Ehk siis ole hea anna teada, kuidas konkreetne toode on.Btw, vaatasin ,et tarbid Myprotein tooteid. Hind on soodne jne. ise tarbin ON Gold whey standard. Oskad võrrelda – natuke tagasisidet? Ehk siis mul kohe kott otsa saamas, mõtlesin proovida seda MyProtein aga ei tihka kohe 5kg kotti tellida.
august 1, 2014 at 9:11 e.l. #369127SKG
MemberEnne, kui olin üldse MP tooteid proovinud, tundus okei bränd, väga muhe disain ja promo. Ilmaasjata ei valitud MP mingi aasta parimaks promotud brändiks vms.
Igastahes paar kuud tagasi proovisin MP whey protein’i (shokolaad) ning pidin pettuma väga lääge ja liiga magus jne. Ehk siis ole hea anna teada, kuidas konkreetne toode on.
Btw, vaatasin ,et tarbid Myprotein tooteid. Hind on soodne jne. ise tarbin ON Gold whey standard. Oskad võrrelda – natuke tagasisidet? Ehk siis mul kohe kott otsa saamas, mõtlesin proovida seda MyProtein aga ei tihka kohe 5kg kotti tellida.
MP Assault-i olen proovinud kunagi, oli hea, aga nad muutsid retsepti ja uuega kokkupuude puudub.
MyProtein valku tarbin selle tottu, et saab osta suure koguse ja hinna ning kvaliteedi suhe on vaga hea. Umbes 11 eurot 1kg 82% maitsestamata vadakuvalgu eest. Ja kui veel kuskilt -15 voucheri koodi saab… siis veel soodsam.
ON Gold Standard on kindlasti hea, aga hinnaklassilt tublisti korgem. Olen kunagi proovinud Rocky Road maitset, vaga hea oli. Aga ma ise kasutan viimased aastad ainult maitsestamata vadakuvalku. Sa ilmselt otsid maitsestatud valku, nende hinnad veidi korgemad ka ning valgusisaldus selle vorra madalam.
Ma ei otsi sealt mingit maitseelamust, vahet pole, kas piima voi veega, tomban kiirelt alla ja koik. Monikord panen lusikatataie kakaopulbrit ja steviat sisse, siis on super.
august 1, 2014 at 10:07 e.l. #369129Siht
MemberMa samamoodi, ei naudi sheiki vaid pigem shotina alla. Eestis vaatasin oli 5kg kotike shokolaadi maitsega vist 77eur. ehk siis juba ~45euri odavam kui ON gold whey standard.
aga selge, tänud tagasiside eest.
august 1, 2014 at 5:58 p.l. #369138elfriide
Memberma olen myproteinist tellinud omega3, bcaa, multivitamiine ja kanepiproteiini- siiani kõigega rahule jäänud.
kui vadakuvalku tarvitan (harva), siis red23’st tellitud vital whey’d- väga rahul.
august 1, 2014 at 6:01 p.l. #369139elfriide
Membersee viimane siis ka maitsestamata.miskipärast ei saa ma oma kommentaare redigeerida
mde, SKG, kui Sulle maca meeldib, siis vega’l on üks recovery pulber, milles omajagu macat sees. igatahes lihaste taastumisele aitab korralikult kaasa (mul teatud lihaseprobleemid, selle tõttu tarvitan). tellin ka red23’st – neil on 2-4 x aastas free shipping.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.