SKG transformation journey
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » SKG transformation journey
Tagged: SKG
- This topic has 1,339 replies, 78 voices, and was last updated 2 months, 3 weeks tagasi by
SKG.
-
AutorPostitused
-
juuli 21, 2014 at 12:09 p.l. #367812
SKG
MemberKeetsin kilo täistera spagette eile omale (14.4g valku!), paariks päevaks ette. Võtsin karbis tööle kaasa. Itaallasest kolleeg oli ka parasjagu köögis. Nägi mu spagette..
I cannot watch how you prepare your pasta.
Mina – Why? What’s wrong?
Everything.
Mina – LOL OK.. I don’t care, just need the carbs.
Tüüp vaatas imestunud näoga.
juuli 21, 2014 at 12:21 p.l. #368858MaPo
MemberOi neil on seda raske mõista
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Toidutegemisekunšt, ikkagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 21, 2014 at 1:13 p.l. #368859elfriide
Membernojah, kelle jaoks söök on midagi nautimisväärset, kelle jaoks vaid mikrod ja makrod
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. ma ise kaldun selles osas ka pigem hedonismi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga kas oskad öelda, kui ketoosis olid, kui suur su makrode vahekord. mul ei ole olukord kunagi nii hulluks läinud (kuigi vahe on muidugi tuntav), kuid ma ei ole ka süsivesikuid kunagi väga madalale lasknud (no ikka see toidu nautimise teema ka väga oluline
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 21, 2014 at 2:06 p.l. #368860SKG
Membernojah, kelle jaoks söök on midagi nautimisväärset, kelle jaoks vaid mikrod ja makrod
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. ma ise kaldun selles osas ka pigem hedonismi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga kas oskad öelda, kui ketoosis olid, kui suur su makrode vahekord. mul ei ole olukord kunagi nii hulluks läinud (kuigi vahe on muidugi tuntav), kuid ma ei ole ka süsivesikuid kunagi väga madalale lasknud (no ikka see toidu nautimise teema ka väga oluline
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks ma ikka naudin ka monikord. Reedel just ongi plaan minna Itaalia restosse..
Soin siis ainult liha-kala-kana ja ainukesed sysivesikud tulid brokkolist, lillkapsast, varssellerist, spinatist jms mikrotoitaineterikastest koogiviljadest, kus eriti sysivesikuid pole. 50g sysivesikuid paevas ehk? Kiudained sain katte.
Aga hakati kommenteerima, et mu trenniriided haisevad isegi peale pesemist.. sain sest ise ka aru muidugi. Tahtsin lihtsalt omal nahal ketoosi / low carb proovida, aga selgelt ei sobi mulle see. Peale high carb peale minemist on energiat rohkem ja lihased on rohkem “tais”. Enne oli selline flat look. Higi lohn on ka nyyd vaga nork, pea olematu.
juuli 21, 2014 at 7:15 p.l. #368863MaPo
MemberHais. Kas siis tegemist on süsivesikute vähesusega kaasnevaga või valgu/rasvarohkusest tulenevaga ? Ei viitsi otsida, tunnistan, vastust.
juuli 21, 2014 at 7:29 p.l. #368866SKG
MemberMinu teada on see üks tuntumaid keto kõrvalnähte. Ei midagi uut ega erandlikku selles mõttes. Kui keha peamiseks energiaallikaks on rasvad.
https://www.google.com/#q=keto+smell&safe=off
https://www.google.com/#q=keto%20body%20odor&safe=off
Tea, kas on hea allikas, aga selline seletus: http://www.livestrong.com/article/542205-ketogenic-diet-body-odor
A common but dreaded side effect of ketogenic diets, “keto-breath,” is caused when excess ketones in the bloodstream are absorbed into the lungs and then exhaled in the breath. Often described as similar to acetone, one chemical component of ketones, the odor is accompanied by a foul taste in the mouth. When the body is in ketosis, urine may also take on a peculiar smell. The body’s capacity to store glucose is limited, so when its reserve has been exhausted by fasting, skipping meals or strenuous exercise, it switches into ketosis mode even when you aren’t following a ketogenic diet. The presence of ketones in sweat may give it an acrid, ammonia-like odor.
Kõik keha eritused hakkavad võimsamalt haisema.
juuli 21, 2014 at 9:21 p.l. #368868elfriide
Membermul hakkas higi haisema- ammoniaagi lõhn väga selgelt, kuigi hästi õrnalt. ja teoreetiliselt peaks see tekkima rasvarohkusest ja madalast süsivesikute tasemest. samas olen täheldanud, et kui ma söön nii, et keha läheb happeliseks (palju töödeldud toitu, sealh kindlasti ka valku) ja vähe toorest köögivilja, siis tuleb oluliselt tugevam ja vastikum hais, kuid see ei ole ketoosi oma.
kui ma kunagi olin taimetoitlane, siis oli keha lõhn väga nõrk ja selline.. “puhas”…
ja piimatooted panevad mu keha spetsiifiliselt haisema (muide, üks jaapanlane ütles, et kõik eurooplased ja ameeriklased haisevad ja see olla piimatoodetest, eriti juustust. kommenteerida ei oska). eks igaühel on see kõik individuaalne nagu kõik muugi.
juuli 22, 2014 at 9:46 e.l. #368883SKG
MemberTana tegin jalgu.
Kykk:
6×15 @ 100KG
juuli 22, 2014 at 9:51 e.l. #368884martinkink
Memberjuuli 22, 2014 at 10:13 e.l. #368885SKG
MemberEi olnud hullu. 100 on tavaliselt selline viimane soojendusraskus, millega ma yldjuhul tooseeriaid ei tee. Votsin tana just rahulikumalt, kuna sain ainult 5.5h magada ja tegin koik kykid rackist valjas ATG ning keskendusin tehnikale ja tunnetusele.
6 seeriat, 15 kordust siis, mitte vastupidi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja alati RAW!
juuli 26, 2014 at 3:48 p.l. #369003SKG
MemberTäna jälle oli keharskusega pargitrenn.
Lõuatõmbed pealthaardega – 8 seeriat, 6-12 kordust
Lõuatõmbed althaardega – 6 seeriat, 6-10 kordust
Dips – 8 seeriat, 6-12 kordust

Väheke tuli korraks ka vihma, aga see ei muutnud midagi. Õhk on väga soe, eile oli täiesti kreisi ilm – heas mõttes. Seal taustal olevate mägede (Three Rock) nõlva all elangi.
juuli 27, 2014 at 8:33 p.l. #369027SKG
MemberHah, juhtusin täna vaatama reisipilte ja Juuni 2013 ning Juuli 2014 olid korraks kõrvuti.. Did u even lift, brah?

juuli 29, 2014 at 9:28 e.l. #369049SKG
MemberTana jalad.
Kykk:
12x120KG
10x120KG
10x120KG
10x120KG
8x120KG
8x120KG
25x60KG
25x60KG
Valjaasted 30kg kangiga:
16 sammu, 6 seeriat.
juuli 29, 2014 at 11:26 e.l. #369051SiimMe
MemberT-Rex mode jahid?
Mis splitti teed ja kuidas nädala peale ära jaotad trennid?
juuli 29, 2014 at 11:42 e.l. #369053SKG
MemberHetkel umbes nii:
Reied 2x nadalas
Selg + trapets + olgade tagaosa 2x nadalas
Rind + olad 2x nadalas
Alaselg 2x nadalas
Kaed (biitseps, triitseps, brachioradialis), saared ja koht vahemalt 1x nadalas, siis kui kui muude korvalt aega yle jaab.
Puhkepaevi otseselt ei ole, votan siis kui keha ytleb, et on vaja voi tuleb miskit muud eraelus ette.
Paar suvalist klippi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.