SKG transformation journey
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » SKG transformation journey
Tagged: SKG
- This topic has 1,339 replies, 78 voices, and was last updated 2 months, 3 weeks tagasi by
SKG.
-
AutorPostitused
-
juuli 16, 2014 at 1:00 e.l. #368633
alarik
MemberC4 on ka low stim, odav kah teine, vahemalt siin louna poolkeral
juuli 16, 2014 at 9:14 e.l. #368648SKG
MemberKui Cellucor C4 motled, siis seal ju kofeiin ja synephrine sees?
http://www.bodybuilding.com/store/cellucor/c4-extreme.html
Hea rinna-triitsepsi trenn oli. Molemis tulid rekordid. Muundasin paha tuju ja viha plahvatuslikuks energiaks. Works every time.
juuli 17, 2014 at 11:38 e.l. #368714SKG
MemberSeljapäev oli ja tagasi ei hoidnud.
Pärast aga..

Kui koik laheb plaanipäraselt, siis homme votan reied ette.
Nädalavahetuseks yks teistmoodi treening plaanis.. eks näeb kas ka realiseerub. Ei, ma ei motle magamistoa-kardiot.
juuli 18, 2014 at 7:52 e.l. #368750eesti mees
MemberSeljapäev oli ja tagasi ei hoidnud.
Pärast aga..

Kui koik laheb plaanipäraselt, siis homme votan reied ette.
Nädalavahetuseks yks teistmoodi treening plaanis.. eks näeb kas ka realiseerub. Ei, ma ei motle magamistoa-kardiot.
Magamistoa-kardio oma mugavus tsoonis on jama jah . Soovitan soojalt sama asja Wildis proovida. Adrenaliini laks on nii hea et lööb kohe ninast vere välja pluss sa raputad oma keha mugavus tsoonist välja.
Keha tuleb ju sokeerida vahel muidu ei toimu arengut, minu arust. See kehtib igasuguse treeningu puhul.
juuli 18, 2014 at 12:32 p.l. #368756MaPo
Memberhttp://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3981696/
Üks päris märkimisväärne uuring kah. Kindlasti keegi oskab ja tahab seda analüüsida ning miinused välja tuua aga midagi ta siiski näitab.
Seda saavad nüüd LCHF propageerijad kenasti ära kasutada. Veits paneb mõtlema isegi.
juuli 18, 2014 at 1:36 p.l. #368757elfriide
Memberseda on mark sisson ja andreas eenfeldt juba aastaid väitnud. ja minu isiklik kogemus kinnitab sedasama
.
juuli 18, 2014 at 3:37 p.l. #368760SKG
Memberhttp://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3981696/
Üks päris märkimisväärne uuring kah. Kindlasti keegi oskab ja tahab seda analüüsida ning miinused välja tuua aga midagi ta siiski näitab.
Seda saavad nüüd LCHF propageerijad kenasti ära kasutada. Veits paneb mõtlema isegi.
Ei ole sellega veel tutvunud, seega ei hakka hetkel kommenteerima. Aga miks mina high-carb praktiseerin:
– sysivesikud on eelistatuim energiaallikas ja tunnen selget vahet HF vs HC sama kaloraazi puhul. Atleetliku inimese puhul ei oma LC lihtsalt pointi.
– rasvad ladestuvad keharasvaks lihtsamini kui sysivesikud
– minu higi-, keha- ja hingelohn muutus enda jaoks talumatuks (kaaskannatajatest raakimata) ketoosis olles (Google: ketosis smell & ketosis body odor). Trenniriietest ei saanud seda lehka isegi pesuga valja, pidin peale seda eksperimenti koik ara viskama. Tahaks emaseid ka ikka saada, seega juba ainuyksi sellest praktilisest kyljest jaab asi minu jaoks ara. Science < Practicality.
YMMV.
juuli 18, 2014 at 5:31 p.l. #368761MaPo
Memberseda on mark sisson ja andreas eenfeldt juba aastaid väitnud. ja minu isiklik kogemus kinnitab sedasama
.
2 meest, kes ei ole peale a) “edulugude b)viitele “koopainimesele” midagi oma teooriatele toeks toonud. Aastaid. Isiklik kogemus, kahjuks, on sobiv vaid sulle endale “tõendiks”. Sellega ei ole muud peale hakata.
juuli 18, 2014 at 5:38 p.l. #368762MaPo
MemberTundub, et on 2 võimalust: kas ignoreerida kõike ja teha tunde järgi või rabeleda eri teooriate vahel, sest eelmisele uuringule vastupidiselt leiab suhteliselt värske:
http://www.kevinmd.com/blog/2014/07/stupidity-worse-us-either-sugar-saturated-fat.html
Conclusion : Current evidence does not clearly support cardiovascular guidelines that encourage high consumption of polyunsaturated fatty acids and low consumption of total saturated fats.
juuli 18, 2014 at 6:38 p.l. #368763Akrapovic
MemberEi ole sellega veel tutvunud, seega ei hakka hetkel kommenteerima. Aga miks mina high-carb praktiseerin:
– sysivesikud on eelistatuim energiaallikas ja tunnen selget vahet HF vs HC sama kaloraazi puhul. Atleetliku inimese puhul ei oma LC lihtsalt pointi.
– rasvad ladestuvad keharasvaks lihtsamini kui sysivesikud
– minu higi-, keha- ja hingelohn muutus enda jaoks talumatuks (kaaskannatajatest raakimata) ketoosis olles (Google: ketosis smell & ketosis body odor). Trenniriietest ei saanud seda lehka isegi pesuga valja, pidin peale seda eksperimenti koik ara viskama. Tahaks emaseid ka ikka saada, seega juba ainuyksi sellest praktilisest kyljest jaab asi minu jaoks ara. Science < Practicality.
YMMV.
Paleoga läheb hingõhk selliseks rõvedaks(pese hambaid palju tahad,ei aita) ise ei sa pikapeale aru,aga abikaasa andis märku.Endal keha lõhn ei muutund, aga olen tähelepannud kui pingeline värk ,siis higi lõhn läheb tugevaks kohe.
juuli 18, 2014 at 7:03 p.l. #368764Rambo vend
Member2 meest, kes ei ole peale a) “edulugude b)viitele “koopainimesele” midagi oma teooriatele toeks toonud. Aastaid. Isiklik kogemus, kahjuks, on sobiv vaid sulle endale “tõendiks”. Sellega ei ole muud peale hakata.
Milleks sellist jama ajada?
juuli 18, 2014 at 7:25 p.l. #368782viinamarjavirre
MemberMilleks sellist jama ajada?
Võiksid proovida põhjendada, mis on jama sinu arvates.
juuli 18, 2014 at 9:20 p.l. #368787elfriide
Memberno seda küll, et need 2 meest ei ole ametlikku UURINGUT kokku kirjutanud. neil on ainult aastaid kestvad edulood, kümned tuhanded inimesed … ei midagi tõsist…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vaene rootsi riik, kes sellise mittetõsiseltvõetava tulemuse peale oma toitumissoovitusi korrigeeris. aga see, et minu isiklik kogemus on oluline vaid minu jaoks – otse loomulikult! kelle elu ma siis veel elan?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 19, 2014 at 6:56 e.l. #368791MaPo
MemberMilleks sellist jama ajada?
Mis osa siin jama on?
Mark Sisson – visuaalselt heas vormis mehike, kes on ehitanud üles oma *väikese* müügimasina: alates kirjatöödest, lõpetades oma toidulisandite sarjaga, personaalne nõustamine lisaks.
Andreas Eenfelt – rootsi perearst, kelle viimane ARGUMENT oma dieediteooria tõestuseks on see, et tema, kes on neljakümnene mees ning sealjuures LCHF viimased aastad järginuna omab täiesti keskmise inimese verenäitajaid. Inimese, kes toitub tavaliselt, ilma äärmustesse laskumata.
Kes ei ole oma veebisaidil enam-vähe kunagi ühtegi korralikku argumenti välja toonud. See, et ta ütleb “hirm rasva ees on olnud põhjendamatu”, võib olla okei aga paranoia ja ületarbimise vahel on päris palju ruumi. Mõõdukusest ei ole seal juttugi olnud.
Kui kellelegi piisab sellest, et olla tõstetud arvamusliidri staatusesse – hästi. Usul on tugev jõud.
Ning kuna tundub, et keerulisemad mõttekäigud ja tekstid võivad keskmisele eestlasele üle jõu käia, siin üks lihtne ja omakeelne looke:
http://teadliktreening.com/oma-kogemusele-tuginemine-fitness-valdkonnas/
*
-
Kokkuvõtvalt, anekdoodid, sarnaselt kuulujuttudele, on kõige nõrgem tõenduse vorm. Kuigi neil on palju puudujääke, ei ole need alati täiesti väärtusetud. Nende potentsiaalne väärtus sõltub kogemusest, intelligentsusest ja müügisõltumatusest. Uskumus sellistesse soovituslugudesse võib suurendada ootuseelarvamust ja see võib omakorda parandada tulemusi.
Praktiline soovitus:
Kui võimalik, tugine oma treeningutes, toitumises ja toidulisandite valikus teaduslikule meetodile, mitte anekdootilisele tõendusele, sest see on kõige nõrgem tõenduse vorm.
Huvitatu saab sealt iseseisvaks uurimiseks alguse – google ja ingl.keeles leiab oi-kui-palju teavet, mis seletab elu natuke enam ja loogilisemalt lahti kui ma siin teha saan. Sellest on abi ainult endal, kui avad silmad, mul ei ole müügikasu mängus…..
” ..there’s only so much time in the day, might as well spend it on high-quality information rather than pop diet books consisting of half-assed speculations & cherrypicking. ” Alan Aragon
juuli 19, 2014 at 7:49 e.l. #368794Rambo vend
MemberMark Sissoni kodulehel on igal pühapäeval postitus, kus ta toob viiteid uuringutele, mis tema teooriaid toetavad.
http://www.marksdailyapple.com/weekend-link-love-304/#more-50814
Mismõttes “ei ole midagi oma teooriatele toeks toonud”?
-
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.