SKG transformation journey
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » SKG transformation journey
Tagged: SKG
- This topic has 1,339 replies, 78 voices, and was last updated 2 months, 3 weeks tagasi by
SKG.
-
AutorPostitused
-
veebruar 24, 2014 at 4:05 p.l. #360430
SKG
MemberMis suhkrut põhiliselt neis kohalikes jogurtites kasutatakse? Tavalist või HFCS?
Ausaltoeldes pole vaadanud.
veebruar 25, 2014 at 10:38 e.l. #360491SKG
MemberJalad ja koht tana. Padjakas ees veel vist. Ega 6:30AM kykkida pole naljaasi

Parast hommikusoogiks:
veebruar 26, 2014 at 5:17 p.l. #360672SKG
Member
Tegin tool lounapausil kerge vahepala. Kodujuust, millele tihti lisan maitsevalku (seekord vanilje), et maitse poolest soodavam oleks. Ja ei lainudki jalle kaua aega kui kolleegidelt esimesed reakstioonid valla puhkesid. Is this protein on top of that!!?? (koos kohustuslike silmapooritustega). Nagu ma ei tea mida sooks – lohefilee shokolaadikastmes ja kookoshelvestega. Tapselt selline reaktsioon noh. Inimestel ikka tugevad eelarvamused. Ja veel asjadest, millest nad suurt miskit ei tea. Irooniline, et enamus tarbib suhkrut (kontsentreeritud sysivesikuallikas) ja toiduoli (kontsentreeritud rasvaallikas) enesestmoistetavana ja silmagi pilgutamata. Aga kui keegi julgeb piimast toodetud kontsentreeritud valguallika valja votta, siis ei joua seda ohkimist ara kuulata. See ei olnud muidugi esimene kord, aga nyyd viimane lihtsalt ajendas kirjutama… Kellegi veel rauselt sarnaseid situatsioone olnud. Paras huumor minu arust.

veebruar 26, 2014 at 5:22 p.l. #360673urtz
MemberJalad ja koht tana.
Mis raskus kangil oli?
veebruar 26, 2014 at 5:26 p.l. #360674SKG
MemberMis raskus kangil oli?
Kui oigesti maletan siis 80kg selle seeria ajal.
veebruar 26, 2014 at 5:37 p.l. #360675martinkink
Member

On on tuttav on ta tõesti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> samas ka kurb
“>veebruar 26, 2014 at 7:09 p.l. #360678pinepearl
Member
Tegin tool lounapausil kerge vahepala. Kodujuust, millele tihti lisan maitsevalku (seekord vanilje), et maitse poolest soodavam oleks. Ja ei lainudki jalle kaua aega kui kolleegidelt esimesed reakstioonid valla puhkesid. Is this protein on top of that!!?? (koos kohustuslike silmapooritustega). Nagu ma ei tea mida sooks – lohefilee shokolaadikastmes ja kookoshelvestega. Tapselt selline reaktsioon noh. Inimestel ikka tugevad eelarvamused. Ja veel asjadest, millest nad suurt miskit ei tea. Irooniline, et enamus tarbib suhkrut (kontsentreeritud sysivesikuallikas) ja toiduoli (kontsentreeritud rasvaallikas) enesestmoistetavana ja silmagi pilgutamata. Aga kui keegi julgeb piimast toodetud kontsentreeritud valguallika valja votta, siis ei joua seda ohkimist ara kuulata. See ei olnud muidugi esimene kord, aga nyyd viimane lihtsalt ajendas kirjutama… Kellegi veel rauselt sarnaseid situatsioone olnud. Paras huumor minu arust.

Njah. Mul oli tna Sinu kirkeldatud nagu Frankfurdi lennukis. Snäkiks serveeriti midagi, mille nimi on roundy. Pms siuke ummargune sai tomati voi spinati sisuga. Huvitav millal see hetk oli, mil lennufirmad otsustasid, et sadasid eure maksvate lennupileti hindade sees ei voiks olla normaalne toit? … On jah ammu juba nii aga ikkagi…
veebruar 26, 2014 at 7:56 p.l. #360683SKG
MemberLäheb veidi teemast eemale, aga olen oma reisidel lennukitoite hoolega dokumenteerinud ja teen seda ka edaspidi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viimane on paras nali, lennul Ponta Delgada-sse. Aga mul alati loomulikult batoonid kaasas lendudel, muidu jääks nälga ja muutuks cranky-ks.

veebruar 27, 2014 at 3:13 e.l. #360708Ak_47
MemberSee viimane oleks nagu estonian airi variant
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kui nad lisaks ühe salatilehe sinna, siis petaks nii mõnegi tervisehullu ära!
veebruar 27, 2014 at 11:14 e.l. #360747SKG
MemberMeeldib trapetsile face pull-e rohkem teha kui shrug-e. Monus harjutus seljapaeva lopupoole.
veebruar 27, 2014 at 11:39 e.l. #360748martinkink
MemberTelefon lõpuks õiget pidi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 28, 2014 at 4:41 p.l. #360850SKG
MemberHommikul oli paras nalg peale trenni ja sai imehead shokolaadi mysli (Kellogg’s Glorious Oat Granola Crunchy Nut) ja 4 kanarinnafileed ara soodud.
Jargmised 4 paeva jalle Dublinist eemal, votan igaksjuhuks miskit kaasa ka (paremal).
veebruar 28, 2014 at 6:02 p.l. #360887martinkink
MemberMis GoldWhey pakid need on? mingid testrid?
veebruar 28, 2014 at 6:17 p.l. #360889SKG
MemberJõusaali vending machine…
veebruar 28, 2014 at 6:44 p.l. #360893martinkink
MemberJõusaali vending machine…
normaalsed vending machine`d sealpool vett
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.