Sixpack
- This topic has 44 replies, 28 voices, and was last updated 14 years, 10 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
aprill 1, 2011 at 5:35 p.l. #295560
Viiking
Membermillest, te aru ei sa:D Küsimus seisneb selles, et mida ma pean sööma, et kõhulihased kõige paremad oleksid, te ei pea mulle ütlema, et vaata poest, kus on seda nii palju ja nii palju, vaid öelge mulle need söögid, joogid mida peaksin sööma.No põhimõtteliselt burxide ja krõpsudega saaks ka sixpacki(mitte, et ma soovitan neid süüa, ise ma väldin neid)…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 1, 2011 at 5:36 p.l. #295562Kerdo
Membersaabki ja mul ongi, söön krõpse ja värke, aga mul kõhulihased ikka. Aga nüüd oleks aeg, tõsiselt seda võtta ja veel paremaid tulemusi sellega saada!
aprill 1, 2011 at 5:39 p.l. #295563Patella
MemberMa arvan, et fitness.ee-s on piisavalt selleteemalisi postitusi. Peab lihtsalt otsingut kasutama.
aprill 1, 2011 at 5:45 p.l. #295564Kerdo
Membersee foorum on vist selleks, et nagu abi küsida, aga nagu näha, kui siia midagi kirjutada kohe tullakse mölisema, targutama või mis iganes, nagu raske oleks kirjutada, aga pohhui pole vaja siia enam midagi kirjutada, olen siiamaani hakkama saand ja saan ka edaspidi
aprill 1, 2011 at 6:04 p.l. #295566Nesatur
MemberTee aeroobset, jookse, kaota rasv pealt ära, ja tulevadki kõhulihased alt välja.
Sööma peab ka õigesti, siis kaob ka rasva vähemaks.
Krõpsude ja burksidega seda ikka ei juhtu.
aprill 1, 2011 at 6:22 p.l. #295569belvedere
MemberPalju siis ka päkaletõusu jaksad teha ja mis su biitsakõverduse max on?
Et wtf see asjasse puutub?
Aga miks on vaja mainida toitumisküsimuses, palju sa surud?
aprill 1, 2011 at 6:54 p.l. #295572joonast
Membermillest, te aru ei sa:D Küsimus seisneb selles, et mida ma pean sööma, et kõhulihased kõige paremad oleksid, te ei pea mulle ütlema, et vaata poest, kus on seda nii palju ja nii palju, vaid öelge mulle need söögid, joogid mida peaksin sööma.Sa oled ikka asjast täiesti valesti aru saanud. Ei ole olemas toiduaineid, mis su kehast rasvad ära kaotaks. Rasvapolstri vähendamiseks on just vaja panna paika palju valku, rasvu ja süsivesikuid vaja on päevas. Ehk tähtsam on just kaloraaž (toidu kogus), mitte see, kas sööd burksi või kanafileed. Kuid loomulikult parema tulemuse nimel tuleks enda menüü kokku panna tervislikest asjadest: kanafilee, riis, kodujuust, kohupiim, köögiviljad, kala jne
aprill 1, 2011 at 7:04 p.l. #295573hehee
MemberKüsimus on küllaltki rumalalt esitatud, aga ega vastusedki palju paremad ei ole.
Teemaalgatajale, sarnaseid teemasid on siin rohkem kui küll, ole hea ja kasuta otsingut ning tee endale toitumisasjad selgeks. Kui seda ei viitsi, mine pealehele ja telli toitumiskava.
aprill 1, 2011 at 7:56 p.l. #295577Rainerr
Memberhmm.. et tahaks kõhulihaste toitumis kava, et mida ma peaksin sööma, et kõhulihased kõige paremini välja tuleks ja et kehas ei oleks rasvu, Minust siis, Kaalun 78kg, surun rinnalt 105, et nagu ma olen küll lihastes ja kõhulihased ka paistavad, aga tahaks nagu veel paremat, praegu ma ei söö nagu kõhulihaste järgi, et kuidas neile parem oleks, kasutan ma puhast creatini. Ja peale trenni söön tavaliselt, Kohupiima, igakord, siis kanakoiba või liha, siis kas kartul, või tatar, aga nagu üldiselt, ma söön nagu kõike peale trenni lihtsalt neid asju,Sinu eesmärgiks on kõht paremasse toonusesse saada?
Kirjuta natukene: mis trenni teed, ning mida päevas üldse sööd. (kogu päeva vältel, söögikordade kaupa)
aprill 2, 2011 at 7:22 e.l. #295605fortuna.9
MemberVäga palju oleneb palju sa päevas kaloreid kulutad ja tagasi sööd.
Tee rohkem aeroobset tööd, jookse, uju siis tulevad ka kõhulihased paremini välja.
aprill 2, 2011 at 9:01 e.l. #295623R.Thompson
Membersaabki ja mul ongi, söön krõpse ja värke, aga mul kõhulihased ikka. Aga nüüd oleks aeg, tõsiselt seda võtta ja veel paremaid tulemusi sellega saada!Tahaks sinu seda suurepärast kõhulihast näha, mida saab arendada krõpsude ja värkidega…
aprill 2, 2011 at 4:09 p.l. #295679Kerdo
Memberaprill 2, 2011 at 4:11 p.l. #295680Kerdo
Memberaprill 2, 2011 at 4:16 p.l. #295683Kerdo
MemberSinu eesmärgiks on kõht paremasse toonusesse saada?Kirjuta natukene: mis trenni teed, ning mida päevas üldse sööd. (kogu päeva vältel, söögikordade kaupa)
Jah on..
Käin siis jõusaalis, 4, korda nädalas, vahel juhtub viis,kuus ka.. Käin jooksmas ka, 3 korda nädalas. Minu tavaline esmp on selline, Hommikul ärkan ei söö.. lähen kooli, koolis saan 11.30 süüa, mis iganes seal siis ka ei oleks, makaronid, kartkul,tatar, supp või mis iganes söön.. siis lähen trenni peale kooli, enne trenni ei söö. Peale trenni ostan poest, kohupiima, 3 banaani tavaliset, kanakoiba või liha. Vahel kartulit ja kastet. ja õhtul ei söögi pmst, kuidas kunagi vahel näksin midagi
aprill 2, 2011 at 4:29 p.l. #295686AlanBStard
ModeratorKõge paremad toiduained sixpackile on liotüroniin ja DNP
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.