sisemine ja välimine rinnalihas (?)
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » sisemine ja välimine rinnalihas (?)
- This topic has 13 replies, 7 voices, and was last updated 21 years, 10 months tagasi by
MEE.
-
AutorPostitused
-
aprill 4, 2004 at 2:24 p.l. #2241
MEE
MemberSuuremat sorti abi oleks vaja harjutustel, nimelt väline rinnalihas on korralik aga sisemine on nõrgavõitu… mis formuleerib rinnalihase a la nike märk kujuliseks. Kuidas teha siis neid sisemisi rinnalihaseid mida tavaliselt tehakse kaldpingil surudes, eeldades et kangi alla üldse minna ei saa? St ei käsikutega ka mitte….
ette tänades
aprill 4, 2004 at 4:39 p.l. #37500Bert
MemberNo see nike kujuliseks saamine sõltub ikka eelkõige sinu genetilise poole pealt. kui sul ikka ei ole sellist kuju antud, siis ei saa sa seda ka selliseks trennida, kui, siis natuke parandada rinnalihase kuju. edu!
aprill 4, 2004 at 5:52 p.l. #37501MEE
Membertahad Sa mulle öelda, et mul ei ole võimalik rinda ümmarguseks treenida? Kahjuks ma selle vastusega ei lepi.
aprill 4, 2004 at 6:44 p.l. #37502Bert
MemberNo aga polnud ju juttu ümmarguses. Sa rääkisid siin midagi nike kujulisest ja see pole ju ümmargune. No ma ei vaidle vastu, kõik on ju võimalik ja raske tööga, kuid siin on jah ikka paljuski kinni geneetilises eelsoodumuses.
aprill 4, 2004 at 6:44 p.l. #37503shinobi
Memberjah kui sul pole geene sellekohapealt et rinnalihas ümmarguseks läheks siis sa ka ei saa neid.
Võid muidugi silikooni paigaldada, see peaks töötama.
aprill 4, 2004 at 7:06 p.l. #37504MEE
Memberplah…. ma kysin mis harjutusi teha ja üldse võiks vastata keegi kes vähe pädevam…. treener rääkis mulle ühtedest harjutustest aga minu puhul nad kahjuks ei sobi (vigastus) niiet mul oleks vaja enam kogenud isikuid mitte geeniteadlasi:)
aprill 4, 2004 at 7:46 p.l. #37505renku
MemberVõta lahti tööriistad ja harjutustepank, seal on harjutus nimega “Surumine rinnatrenazööril” – see on see, mida sulle soovitan, väga hea harjutus rinnalihase sisemisele osale.
aprill 4, 2004 at 7:51 p.l. #37506MEE
Memberrenku – mon ami, nagu ma juba kirjutasin siis ma ei saa kasutada mingit moodi surumist, ei kaldpingil ega horisontaalsel, selles see kogu jama ongi… et oleks vaja leidlikust ja kogemusi inimfüüsise vallas:)
aprill 5, 2004 at 5:19 e.l. #37507Anonüümne
GuestTrossidega ristvedu ??
aprill 5, 2004 at 9:31 e.l. #37508renku
MemberVaata sealt seda harjutust, see ei olegi surumine
aprill 5, 2004 at 10:48 e.l. #37509MEE
Membertänan teid härrased… veel ideid?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 6, 2004 at 8:58 e.l. #37510joey
Memberon veel üks kahtlane harjutus, tea kui intesiivne see on aga harjutus on järgmine: kummargil ühe hantli tõstmine teise käe õla juurde nii, et töötaks rind, mitte biits. Ehk said aru mida ma mõtlesin…see pole küll hea harjutus aga siserinda ta treenib.
aprill 6, 2004 at 1:35 p.l. #37511Fred Antson
MemberHantlite lennutamise harjutusi horisontaal- ja kaldpingil tead?Sa kasuta lihtsalt hantlite asemel plokksüsteemi (aseta pink kahe ploki vahele).Erinevalt harjutustest hantlitega on võimalik ploki puhul käed ristata,mis mõjutabki rinnalihaste siseosi (nagu ristivedugi).
aprill 6, 2004 at 10:14 p.l. #37512MEE
Memberma tänan, neid harjutusi tean aga mure selles, et yhte kätt ei saa absoluutselt üles tõsta.. see teeb asja keeruliseks… hetkel teen masinatel.. aga need mõjutavad väliseid lihaseid… ristamine ongi ainus hetkel mida saan teha… mõtlesin proovida veel jalad pingile ja kätekõverdusi… idee järgi peaks ka töötama:

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.