sinu unistuste keha
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » sinu unistuste keha
- This topic has 67 replies, 44 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
november 21, 2009 at 4:50 p.l. #236086
marjasha
MemberSilikooni r2ndamisest on juttu olnud kyll…
Kui hing ihkab v6imsamat… Siis s88, kullake, rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kadus kohe v6imsama isu 2ra, jah?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kardan, et siis muutuvad ka muud kohad võimsamaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 21, 2009 at 11:24 p.l. #236144Annika Pärtel
MemberKardan, et siis muutuvad ka muud kohad võimsamaks
Võimas on ju ikkagi VÕIMAS, peaasi et sealjuures lodev ega tsellune pole…või mis?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 21, 2009 at 11:49 p.l. #236145marjasha
MemberVõimas on ju ikkagi VÕIMAS, peaasi et sealjuures lodev ega tsellune pole…või mis?
Tagumik võiks ju loomulikult VÕIMAS olla, isegi, kui see tähendab rasva, mis väljastpoolt ilus ja prink välja näeb, aga kui ka see rasv mu kõhule ja kätele tuleb, siis EI IIAL
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mu tuli just sellega üks tuttav tüdruk meelde, kes ilus pisike ja sale, aga tagumik on nagu mulatil- tummine ja prink, aga ilma tselluliidita… mis kõige hullem- ta pole elus trenni teinud ja kaks aastat tagasi sünnitas lapse, aga ta keha näeb praegu välja sama hea, kui enne last
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2009 at 6:04 e.l. #236147Aile
MemberTagumik võiks ju loomulikult VÕIMAS olla, isegi, kui see tähendab rasva, mis väljastpoolt ilus ja prink välja näeb, aga kui ka see rasv mu kõhule ja kätele tuleb, siis EI IIAL
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mu tuli just sellega üks tuttav tüdruk meelde, kes ilus pisike ja sale, aga tagumik on nagu mulatil- tummine ja prink, aga ilma tselluliidita… mis kõige hullem- ta pole elus trenni teinud ja kaks aastat tagasi sünnitas lapse, aga ta keha näeb praegu välja sama hea, kui enne last
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kell oli postitamise ajal 01.49….

Kui te, tytarlaps, ei maga korralikult j22b igasugune tagumendiprojekt unistuseks…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2009 at 12:42 p.l. #236216marjasha
MemberKell oli postitamise ajal 01.49….
Kui te, tytarlaps, ei maga korralikult j22b igasugune tagumendiprojekt unistuseks…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu täiesti tavaline elurütm praegu – üleval kella 2-3-ni, 9 ülesse, see nädalavahetus isegi 7.30 äratus, kuna oli vaja ühte üritust teha, kontoris ma tööl ei käi, enamus töö teen arvuti taga diivani peal ära, teinekord saab ka päeval tunnikese tukastatud, kui öö pikaks veninud, aga tublimatel hommikutel olen isegi enne 9 kepikõndi läinud tegema, ega see päris normaalse inimese elurütm tõesti pole, aga enesetunne mul küll hea ja trenni jaoks jätkub jõudu ka….
november 22, 2009 at 12:45 p.l. #236217jrx
MemberKell oli postitamise ajal 01.49….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Öisel ajal teiste naiste tummistest tagumikest mõtlemine on ka lõbus ju:)
november 22, 2009 at 12:58 p.l. #236221marjasha
MemberÖisel ajal teiste naiste tummistest tagumikest mõtlemine on ka lõbus ju:)Mina küll selles midagi halba ei näe
november 25, 2009 at 3:43 p.l. #236965kuuliks
Memberhttp://www.fitness.ee/rater/index.php?user…;setlanguage=et
Kasutaja Lioness on oma pildid maha võtnud, kus oli väga hea töötulemus. Nüüd siis selline.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.